Çocuğa nazar değdireceksin. Ne güzel uyuyor. Dönem dönem emmeyi reddetmeleri bizde de oluyor. Bütün gün hiç yemedi mi ? 3 saatte bir yemesi gerekiyor diyerek yedirmeye çalışıyorsun diye anlıyorum.belki aç değil uyuyorsa acıkmamıştır. Ben mi yanlış anlıyorum hepsini okuyamadım
Evet son gittiğim doktor 3 saatte 1 dedi daha önce uğraşıp 2 saatte zorla veriyordum bi tek ilk zamanlar yemek için ağlıyordu şimdi bıraktım bekledim 5 saat geçti ağlama mızmızlanma yok yani ndn beslenmek istemiyor bilmiyorum meme reddini geçtim biberon teklif ediyorum ona da yok 5 saattin sonunda zorla 60 cc sagdıgım sütü verdim bitirmeden uyudu yani bekleyim kendisi istesin emzireyim diyorum olmuyor istemiyor biberonda aynı
Senin ilk çocuğun değil mi? Kendimi gördüm biraz sende ilkinde ben de kendimi sürekli çocuğun hasta olduğuna inanarak geçirdim. 5 kaka normal evet bizimde öyle. Benim oğlum 5 yaşında 17 kilo daha. Her çocuk iri iştahlı olmaz. Eğer sağlığı yerindeyse doktorda normal diyorsa sen de bunları kafandan çıkar. Ben ilk ateşlenip doktora gittiğimde hıçkırarak ağlıyordum. Doktor çocuğu bıraktı dedi önce seni tedavi edelim. Bizi hastaneye yatırdı düşün. Ama şimdş hepsi geçti meğer gerçekten normalmiş ve ben kafamda kuruyormuşum. Sende kafanda kurma çok yıpranırsın.
Evet ilk çocuk aslında ben çocuğumu normal görüyordum ama çevrem niye bu çocuk böyle diye çok söylediler görümcem fln geldi bütün gün bizdeydi hiç ağlamadı benim çocuk o da bi sıkıntısı mı var ndn ağlamıyor hani gazı olur bişey olur ağlar dedi ses çıkartıyor ama ağladığını ilk zamanlardan hatırlıyorum çok sakin yapısı bu da düşündürüyor beni yani çevreye hak veriyorum bi çocuk ağlamaz mı kendi kendine uyur mu bana güvenli baglanamadı mı acaba hiçbir sıkıntısını bildirmiyor gaz acıkma yada ne bileyim kucağa al diye bi derdi yok
Evet ilk çocuk aslında ben çocuğumu normal görüyordum ama çevrem niye bu çocuk böyle diye çok söylediler görümcem fln geldi bütün gün bizdeydi hiç ağlamadı benim çocuk o da bi sıkıntısı mı var ndn ağlamıyor hani gazı olur bişey olur ağlar dedi ses çıkartıyor ama ağladığını ilk zamanlardan hatırlıyorum çok sakin yapısı bu da düşündürüyor beni yani çevreye hak veriyorum bi çocuk ağlamaz mı kendi kendine uyur mu bana güvenli baglanamadı mı acaba hiçbir sıkıntısını bildirmiyor gaz acıkma yada ne bileyim kucağa al diye bi derdi yok
Senin bebe tam eski zaman bebesi
Hani bizim icin efsane olan
Ne guzel ya
Benim yengemin bebeleride hep oyleymis
Erkek. Olanlar büyüyünceye baya yaramaz olmusti
Tabi yine gelisimini takip et canım
Duzenli dr kontrollwrine götür
Masallah kuzuna
Evet son gittiğim doktor 3 saatte 1 dedi daha önce uğraşıp 2 saatte zorla veriyordum bi tek ilk zamanlar yemek için ağlıyordu şimdi bıraktım bekledim 5 saat geçti ağlama mızmızlanma yok yani ndn beslenmek istemiyor bilmiyorum meme reddini geçtim biberon teklif ediyorum ona da yok 5 saattin sonunda zorla 60 cc sagdıgım sütü verdim bitirmeden uyudu yani bekleyim kendisi istesin emzireyim diyorum olmuyor istemiyor biberonda aynı
Benimki de o kadar yiyor. Tek farkı uyumuyor.
Biberonla 50 cc süt içerse seviniyorum boğazından bir lokma geçti diye. Doktora ben de söyledim. Aç değildir sağlığı yerinde diyor. Ben de üzülmüyorum ama yıpratıcı oluyor sürekli yedirmeye çalışmak. Keşke aç olduğunda emse inat etmese .oyunla iki lokma içirmeye çalışıyorum. Böyle böyle büyüyecek, çok şükür sağlıkları yerinde.
Evet doğduğundan bu yana siyah beyaz zeka kartlarını dahil takip yaptırdım gülüyor da konuştuğum da cevap verir gibi ağızınızdaki oynatıp ses çıkarıyor bunlarda sorun yok
Benimki de o kadar yiyor. Tek farkı uyumuyor.
Biberonla 50 cc süt içerse seviniyorum boğazından bir lokma geçti diye. Doktora ben de söyledim. Aç değildir sağlığı yerinde diyor. Ben de üzülmüyorum ama yıpratıcı oluyor sürekli yedirmeye çalışmak. Keşke aç olduğunda emse inat etmese .oyunla iki lokma içirmeye çalışıyorum. Böyle böyle büyüyecek, çok şükür sağlıkları yerinde.