2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bayraklı olan benim, ben beni ekleyenlerden Rose ve Olcay hariç hiçbirinizi anlayamadım herkes yzasın bende şu var diye

24 saat degil 21 de uyuyor sabah 8 de uyanıyor toplam 3 saatte öğlen uyuyor.toplam 10 saat uyanık 3 saatte 1 yiyor günde 3-4 kere yemiş oluyor gece de zorla 30 cc süt sağıp veriyorum emzirsem onuda yemiyor
Bu kadar yemeye 5 kere kaka yapıyor mama yerken 1-2 yapardı annesütü veren arkadaşlar kaka sayısı normal mi acaba artık herşeyi gözüme batar oldu 5 kaka çok mu yaa

Bugün deneyim canım şimdi uyandırmadım biraz uykusunu alsın elimde biberon bekleyim bütün gece inşallah düzelir ya 5 kaka normal mi annesütü alan 3 aylığa annesütünü yeni alıyor da bilemedim

Kusura bakmayın kızlar ya sinirlerim çok bozuldu instangramdan bahsederken araya daldım resmen özür dilerim bu arada elinde telefon olan benim

24 saat degil 21 de uyuyor sabah 8 de uyanıyor toplam 3 saatte öğlen uyuyor.toplam 10 saat uyanık 3 saatte 1 yiyor günde 3-4 kere yemiş oluyor gece de zorla 30 cc süt sağıp veriyorum emzirsem onuda yemiyor
Canim cok normal uyaniklik suresi senin bebegin tam kitaplarda yazanlar gibi. Benimki de gunde 14 saat fln uyuyo tek farki cok uyaniyo gece guya uyuyo ama zirt pirt uyaniyo gunduz de 30 40 dklik uykular yapar bazen zorla devam ettiriyom uykusunu 2 saatlik uykusu olabiliyo toplam gunduz yine 3 saat uyuyodr ama sen uyumasin yesin diye zorluosn ben uyusun diye zorluyorm farkimiz bu.

Bugün deneyim canım şimdi uyandırmadım biraz uykusunu alsın elimde biberon bekleyim bütün gece inşallah düzelir ya 5 kaka normal mi annesütü alan 3 aylığa annesütünü yeni alıyor da bilemedim

Çocuğa nazar değdireceksin. Ne güzel uyuyor. Dönem dönem emmeyi reddetmeleri bizde de oluyor. Bütün gün hiç yemedi mi ? 3 saatte bir yemesi gerekiyor diyerek yedirmeye çalışıyorsun diye anlıyorum.belki aç değil uyuyorsa acıkmamıştır. Ben mi yanlış anlıyorum hepsini okuyamadım

Senin ilk çocuğun değil mi? Kendimi gördüm biraz sende ilkinde ben de kendimi sürekli çocuğun hasta olduğuna inanarak geçirdim. 5 kaka normal evet bizimde öyle. Benim oğlum 5 yaşında 17 kilo daha. Her çocuk iri iştahlı olmaz. Eğer sağlığı yerindeyse doktorda normal diyorsa sen de bunları kafandan çıkar. Ben ilk ateşlenip doktora gittiğimde hıçkırarak ağlıyordum. Doktor çocuğu bıraktı dedi önce seni tedavi edelim. Bizi hastaneye yatırdı düşün. Ama şimdş hepsi geçti meğer gerçekten normalmiş ve ben kafamda kuruyormuşum. Sende kafanda kurma çok yıpranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…