2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet doğduğundan bu yana siyah beyaz zeka kartlarını dahil takip yaptırdım gülüyor da konuştuğum da cevap verir gibi ağızınızdaki oynatıp ses çıkarıyor bunlarda sorun yok
Her ay yapması gerekenler var gelisimi dahilinde
Onları takip et mutlaka İcin rahat olsun

3 saatte 1 mi teklif ediyorsun gece ne kadar besliyorsun

Uyursa uyandırmıyorum. Dün 6 saat uyudu uyanınca emzirdim. Uyumazsa acıkma ağlamasını huysuzluğunu anlıyorum. 2-3 saat beklemiyorum saatte bir de teklif ettiğim oluyor . Bazen alıyor bazen iki fırt çekip bırakıyor bazen hiç emmiyor öyle uyutuyorum. 10 dk uyuyor açsa uyanıyor. Uyku sersemi yediriyorum.

Acaba 3 saatte 60cc vermek yerine 1.5 saatte 30 cc versem yemesi daha mı kolay olur iştahsız çocuk çok zor yaa napacagımı şaşırdım

Acaba 3 saatte 60cc vermek yerine 1.5 saatte 30 cc versem yemesi daha mı kolay olur iştahsız çocuk çok zor yaa napacagımı şaşırdım

Hep mi biberonla veriyorsun?
Cc hesabı yapmayalı çok oldu. Memeden ne kadar içtiğini bilmiyorum

Uyurken yemedi diye neden dert ediyorsun.

Uykudayken ihtiyacı olmaz.

Ben gün içinde yorulduğu halde yemediği ve bu yüzden uykuya dalamadığı zamanlar dert ediyorum ve yemesi için zorluyorum. Onun dışında yemesi için hiç zorlamıyorum.

3 ay 1 kilo alması gerekirken 550 gram aldı gene yemedi bu saatte kadar uğraştım boşuna

3 ay 1 kilo alması gerekirken 550 gram aldı gene yemedi bu saatte kadar uğraştım boşuna

Boşuna olur mu uğraşıyorsun bir sonraki verişinde yer. Sen mi aç bıraktın yeseymiş Biliyorum o duyguyu morali bozuluyor insanın. Her gün elinde tabakla yemek koşturan analar gibiyim 4 aylık bebeğin peşinde bir de üstüne uyumuyor, sürekli kucakta.
Büyüyorlar canı başı yerinde kilo da almayıversin. Egzersiz yaptırıyorum diyorsun belki çok hareketlidir. İçine sinmiyprsa başka doktora götür sor .

Arada meme emiyo mu ? Bende 2 saatte bir 120 vermeye çalışıyorum ama hepsini yemiyo süreyi uzatmam lazım sanırım
Kutunun üzerinde 3-4 ay günde 5 kere 160 cc diyor günlük yemesi gereken 800 cc falan ama ben 6 kere 120 yapıyorum 720 geri kalanı da memeden alıyordur diye düşünüyorum

Bu duyguyu bilirim canları sağ olsun ne yapalım .Bazı bebekler böyle oluveriyor
Ek gıdaya geçince böyle yapmayın ama cok yorarsinız kendinizi yerse yer yemezse yemez..Acıkınca genelde yerler.

Kilo almasi da boyun uzamasi da gelişim olarak kabul edilir.Birbirlerini olumsuz yönde etkilemez diye düsünüyorum.Bu ay kilo az almıştır ama boyu daha çok uzamiştir sonucta gelisim göstermistir.
Onu merak ettim bende çünkü kızım 48 cm doğmuştu şuan 61 falan boyu güzel uzadı , kilosu da iyi diyor da Dr. Ben diş başlamadan biraz kilo alsın yoksa süzülecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…