• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben 3 saatde bir 90 veriyorum. Bana da az gibi geliyor ama fazlasını almıyor yada kusuyor
Bizimkiyle cc olarak aynı ben sadece saat aralığını uzun tutuyorum bitiriyor kusma falan da olmuyor. Kocam bey tasarruf etmek istedi humana aldı normalde hipp kullanıyoruz ama 800 Gr bulamadigimiz için sıkıntı oluyordu. Humana verdim bir iki kakası arttı gazı çoğaldı birde reddetmeye başladı biberonu falan geri döndük hipp e ama 1 numarası çok sıkıntılı ya şuan 3 kutu stok var bitince 2'ye mi geçsem

Bizimkiyle cc olarak aynı ben sadece saat aralığını uzun tutuyorum bitiriyor kusma falan da olmuyor. Kocam bey tasarruf etmek istedi humana aldı normalde hipp kullanıyoruz ama 800 Gr bulamadigimiz için sıkıntı oluyordu. Humana verdim bir iki kakası arttı gazı çoğaldı birde reddetmeye başladı biberonu falan geri döndük hipp e ama 1 numarası çok sıkıntılı ya şuan 3 kutu stok var bitince 2'ye mi geçsem
Bende ilk başta hipp kullandım bir süre sonra fena gaz yaptı. Şu an sma comfort kullanıyorum. Rahatladık. Hipp gaz yapıyorsa verme kutuyu açarsan 3 hafta da bitirmek zorundasin. Benim eşimde mama almamak için ek gıdayı bekliyor dört gözle :)

Kızlar diş muhabbeti ne zaman başlıyo benim kızın damakları mı sertleşti nolduysa koparacak memeyi bazen çok acıtıyo bir de salya da akıyo gerçi oyun yapıyo sürekli tükürük çıkarıyo ondan sa olabilir ama

Kızlar diş muhabbeti ne zaman başlıyo benim kızın damakları mı sertleşti nolduysa koparacak memeyi bazen çok acıtıyo bir de salya da akıyo gerçi oyun yapıyo sürekli tükürük çıkarıyo ondan sa olabilir ama
Sağlık ocağında ki hemşire 4.aydan sonra dedi

Bende ilk başta hipp kullandım bir süre sonra fena gaz yaptı. Şu an sma comfort kullanıyorum. Rahatladık. Hipp gaz yapıyorsa verme kutuyu açarsan 3 hafta da bitirmek zorundasin. Benim eşimde mama almamak için ek gıdayı bekliyor dört gözle :)
Yok hipp güzel geldi bizimkine humanayi sevmedi

Günaydın. 1 haftadır diyet yapıyorum . Süt ürünlerini ve en çok tükettiğim gofreti hayatımdan çıkardım. Her gece kıvranıyordu. 3-4 gündür kıvranmıyor.

Benim kakaoya alerjim var her yerim kabarıyor yine de yiyorum. Çocuğa ya kakao ya da süt dokunuyor sanırım.

Uykudan uyandırıp yedirmeye mi çalışıyorsun ? Ya da gündüzde uyanıkken yemiyormu
Uyanıkken 1-2 cekiyor memeyi sağıp 3 saatte 60cc vermeye çalışıyorum gece 2-3 saatte 1 uyandırıp vermeye çalışıyorum yemiyor gece 1 sefer yedirirsem iyi günümüzdeyizdir genelde hiç yemiyor bende sürekli teklif ediyorum önce meme almayınca sağıp teklif ediyorum onu da almayınca mama deniyorum bütün bu çabalara gündüz 3 saatte 60 içerse gecede 1 sefer 60 içerse iyi çoğu zmn onuda içmiyor cünkü

Az da yemiyor🤷‍♀️Gece 2 den sonra pes edip yattım uyanırsa yesin dedim sabah 8 e kadar aç durdu sabah zorla 120 cc içirdim 6 saat fln beklicem isteyince vermek istiyorum istemiyor🤷‍♀️
Tam uyanmadan içiriyorum ben. Uzun zamandır uyanıkken fazla içmiyor. Yatakta kıpırdanmaya başlayınca alıyorum. Tabi memeden ne kadar içiyor bilmiyorum belki daha az içiyordur.

Evet ilk çocuk aslında ben çocuğumu normal görüyordum ama çevrem niye bu çocuk böyle diye çok söylediler görümcem fln geldi bütün gün bizdeydi hiç ağlamadı benim çocuk o da bi sıkıntısı mı var ndn ağlamıyor hani gazı olur bişey olur ağlar dedi ses çıkartıyor ama ağladığını ilk zamanlardan hatırlıyorum çok sakin yapısı bu da düşündürüyor beni yani çevreye hak veriyorum bi çocuk ağlamaz mı kendi kendine uyur mu bana güvenli baglanamadı mı acaba hiçbir sıkıntısını bildirmiyor gaz acıkma yada ne bileyim kucağa al diye bi derdi yok
Pf annelik ne zor sey bebek aglasa bi dert aglamasa dert. Eger daha once agladiginda defalarca kez tepkisiz kalmadiysan oyle aglamayi kesmez. Aglamayi caresizlikten kesen bebekler baya hic bakim alamiyolar aglamalarina gunlerce tepkisiz kaliniyo bildigim kadariyla. Demek gazi yok. Dun gece bunu yazmisim da yollamamisim. Uzulme sen bebegin icin oyun oynuyorsa aylik gelisimleri iyi goz temasi kuruyor guluyor aguluyorsa ne guzel iste

Benim memeden o kadar süt cıkiyor mu acep bilmiyorum cok merak ediyorum bu ay ki kiloyu .
Ben de ya acaba memeler terbiye olur derler ya ondan mi oldu cunku hic o eskiden gelen sisme agri hissi yok sut inerken hissederdm sizlardi o da yok ama memeyi verince emiyo da tabi ne kdr emiyo bilmiorm. 3 4 saat de duruyo gunduz aclik belirtisi gostermio ama gece de cok uyaniyo bu ara acaba doymadi mi diorm da. Gecen gece biberondan buzluktaki sutlerdrn veriym dedm yarisini icti yarisi cope gitti ona da sinir oldm. Yine 3 saat sonra uyandi ona ramen

Pf annelik ne zor sey bebek aglasa bi dert aglamasa dert. Eger daha once agladiginda defalarca kez tepkisiz kalmadiysan oyle aglamayi kesmez. Aglamayi caresizlikten kesen bebekler baya hic bakim alamiyolar aglamalarina gunlerce tepkisiz kaliniyo bildigim kadariyla. Demek gazi yok. Dun gece bunu yazmisim da yollamamisim. Uzulme sen bebegin icin oyun oynuyorsa aylik gelisimleri iyi goz temasi kuruyor guluyor aguluyorsa ne guzel iste
Yok tepkisiz kalmadım mızırdansa bakıyorum uyanıkken hep yanımda zaten yatağının başındayım daha yarım saat tv bakmadım yanında oturuyorum eşimi bile bitek sofrada görüyorum o salonda tv de ben oda da cocuklayım bitek uyurken yanından ayrılıyorum yemekti temizlikti fln uğraşıyorum gece 21 de de birlikte yatıyoruz aynı oda da

• Beğen
Reactions: Snm
Back