2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizimkiler anca çikolata getirsin

Kıyafet olayı güzel oluyo, benim kızkardeşim hostes, dünyayı geziyor, kızıma birsürü kıyafet alıyor her yerden, herkes soruyor nerden aldın diye

Ben de seninle benzer durumdayım.seneye tayin çıkma ihtimali var.cikmazsa eski komşum oğlumun bakıcısına rica edeceğim.cikarsa güvenemem tanımadan.o yüzden aylıksız ayrılırım.ben de çok bunaldım evde.calismak istiyorum.bakalim artık hayırlısı olsun.zamani gelince dusunecegiz

Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırız
İnşallah atlatırız erteledikce daha fazla zorlanicaz o yüzden bir an önce yapılması lazım. Bayramdan sonra aşimiz var rota onu atlatinca yaptırmayı planlıyoruz ah düşünüp duruyorum ateş , halsizlik olucak bir sürü

Anladım canım sağol aklımda olsun madecassol sürerim. Çok üzüldüm Allah bir an önce şifa versin minik yavruna . Bebekler hasta olmasa keşke ama hayat işte

Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırız

Bayramdan sonra aşılar var. Eylül’de yaptırsak geç mi olur bilemedim ben de. Yaz gelmeden ya da yazdan sonra yapmalı. Pişer yoksa çocuk.

Günaydın, yavrumun gece uyumamasına da nazar değdirdim. Gece21:30 -4:00 arası uyudu. Bir kere emmeye kalktı.

Sonra devam edecekti. Salladım 5 e kadar gözü kapalı durdu sallaya sallaya.karnı ağrıdı, masaj yaptım yüz üstü egzersizler yaptırdım kakasını yaptı rahatladı.
Sabah 7 de yine uyuduk bakalım gece uykusuna devam eder umarım

Oğlaklar inatçı mı olur

Cok sukur daha azaldı gece uyanması ama 4 ten sonra kesınlıkle sakin uykusu yok sureklı aglıyor tepınıyor emiyor uyuyor yıne aglayarak devam edıyor sankı kotu ruya goruyor gıbı gozu kapalı tepınıyor gaz desem gozunu actıgında kesılıyor aglaması gozunu actırmaya calısıyorum aglaması tepınmesı kesılsın dıye gaz olsa devam eder gozunu acsa da aglamaya

Kızlar benim bebekte iştahsızlık huzursuzluk vardı bir de ıdrar bezde sari leke bıraktı ve yogun koktu. Dr a gittik idrar yolu enf. var. Antibiyotik basladi. Dr yok bence falan demişti. Ilerlemeden fark ettim şükür. Esim ailem herkes abartma sağlıklı falan diyordu. Illa bezde kan mı görmek lazım, ateş cikmasini mi bekleyelim
Bir de meme emmeme problemi için gece emzirmesi yapıyordum 20 gunde 500 gr almis ki bence yeterli bu red haline karsi. Gecen ay 600 gr a dr iyi demisti zaten. 2.5 saatte bir uyandirmadan emziriyorum gaz falan cikarmiyorum uzun zamandir yoksa uyutamam geri. Refluye karsi dik poziyonda omzumda 2 dk bekletip yatiriyorum. Umarim duzelir bebeler yakinda.

Son olarak migros sanalda prima indirimde. 2. %40 indirim aliyor. Premium care 3 beden tanesi 1.89 a geldi bilginize

Bayramdan sonra aşılar var. Eylül’de yaptırsak geç mi olur bilemedim ben de. Yaz gelmeden ya da yazdan sonra yapmalı. Pişer yoksa çocuk.
Ben sıcakta çabuk toparlayacagimizi düşünüyorum . Arada bezini takmam açık bırakıcam yarası çabuk iyileşsin diye. Havalar da sıcak olursa üşütmez. Tam zamanı bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…