• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bazen bende diyorum ama 2 gün sürerse doktora sormalı bencede bide eşlik eden başka şey varsa. Gerçi doktorada ne sorsan normaldir diyor

Hele bir anlatın nedir bu uyku eğitimi

Oğlum 2 sene bizle yattı ama kızı bekletmicem gerçekten çok mu önemli bu güvenli bağlanma için aynı oda tekrar bakmam gerek. Yabancılarda filmlerde çocuk hep kendi odasında ya el kadar bebe🤣

Ne zahmetli işmiş bu rota ya, üzüldüm olamadık diye ama yan etkisidr oluyormuş epey.
Bilsem nedir bu uyku eğitimi, kızım neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda uyudu🙈
Ben pişman oldum rotayı yaptırdığımıza çocuğun bütün huzuru uykusu her şeyi kaçtı 😣

Kızlar bu kakada mukus durumunu yeni doktoruma danıştım sütünüz tazyikli veya çocuk önsütü fazla alıyorsa ondan olabilir dedi besin alerjisi için başka bulgularda olmalı fln dedi probiyotik verdi inşallah düzelir yinele mukus artar ve kilo alımı yavaşlarsa diyeti konuşacağız
Bizim de hep mukuslu arada yeşil de oluyo, gazı bi bitmedi hatta rotadan sonra arttı ya o düşündürüyo beni gece sık uyanmaları da aşıdan sonra arttı huzursuz oldu sanki yani kan görmediğim ve kilo alımı iyi diye bulandırmiyim diyorum aklımı 😣

Kızlar bu kakada mukus durumunu yeni doktoruma danıştım sütünüz tazyikli veya çocuk önsütü fazla alıyorsa ondan olabilir dedi besin alerjisi için başka bulgularda olmalı fln dedi probiyotik verdi inşallah düzelir yinele mukus artar ve kilo alımı yavaşlarsa diyeti konuşacağız
Benim kızımında öyle çok mukuslu ve geceleri çok ağlamaları vardı, banada diyet yap demedi ama peribiyotik damla verdi, ben direk süt ürünleri ve yumurta yememeye çalışıyorum ama yediklerimin içinde varsa o kadar dikkat etmiyorum, gerçekten dikkat edince kakası değişiyor mukus azalıyor

Son düzenleme:
Merhaba normal doğum iç dikişi olanlar yardmcı olablr mi? benm dogum yapalı 18 gün oluyor agrı azaldı dış dikişler gecti sanrm ama tuvalete gittigim zmn oturunca hala sızlıo dikişler açılck gibi gerildigini hissediyorum normal mi ve ne zmn gecio bu tam olarak aceba 🙁

Merhaba normal doğum iç dikişi olanlar yardmcı olablr mi? benm dogum yapalı 18 gün oluyor agrı azaldı dış dikişler gecti sanrm ama tuvalete gittigim zmn oturunca hala sızlıo dikişler açılck gibi gerildigini hissediyorum normal mi ve ne zmn gecio bu tam olarak aceba 🙁
Bir bilgim yok.
Geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bizim de hep mukuslu arada yeşil de oluyo, gazı bi bitmedi hatta rotadan sonra arttı ya o düşündürüyo beni gece sık uyanmaları da aşıdan sonra arttı huzursuz oldu sanki yani kan görmediğim ve kilo alımı iyi diye bulandırmiyim diyorum aklımı 😣

Benim de öyleydi doktora diyet yapıyım mı diye sormuştum. Kanlı mukuslu kaka belirtisi diğerleri başka şeylerden de olur dedi. Çok aburcubur yedim kan geldi bir kere. Ya poposu çatladı ıkınmaktan ya da çocuğa dokundu yediğim çikolatalar gofretler

IMG_20220426_164135.jpg

Şuan durum bu 🤦🏻‍♀️

Oyy cok gecmis olsun
Bizde dun hafif ateslendik
Cok huzursuzdu hic durmadı
Bugun iyiyiz cok şükür
Sizde atlatırsınız ins
4.ay aşısıyla 4.ay atagı bırbırıne girdi beyaz gürültü bile fayda etmıyor tükendimmm calpol verıyorum ama banamısınndemıuor konussada detdini anlatsa 🙄 artık banyo yaptırdım bende eşim yoktu girdik beraber yıkandık allah ne verdıyse ama korkar ağlar sandım ağlamadı hiç . Böyle daha iyi oluyormus banyoda yıkamak diğer türlü cok yorucu oluyor eşimi bekle aksam gelsın geldı leğene su doldur bakıra su doldur taşı et amaaan şırıl şırıl akıyor su 🚿 cıkınca ağladı 😂

4.ay aşısıyla 4.ay atagı bırbırıne girdi beyaz gürültü bile fayda etmıyor tükendimmm calpol verıyorum ama banamısınndemıuor konussada detdini anlatsa 🙄 artık banyo yaptırdım bende eşim yoktu girdik beraber yıkandık allah ne verdıyse ama korkar ağlar sandım ağlamadı hiç . Böyle daha iyi oluyormus banyoda yıkamak diğer türlü cok yorucu oluyor eşimi bekle aksam gelsın geldı leğene su doldur bakıra su doldur taşı et amaaan şırıl şırıl akıyor su 🚿 cıkınca ağladı 😂
Bende dün ilk kez tek yıkadım. Çok iyi geldi valla bende ağlar sandım hiç ağlamadı kucağımda yıkadım birde 😂 çıkınca da diyorum ne marifetli karısın aferin sana kızımda gülüyor 😂😂 calpol bizimkine iyi geliyor, birde su veriyorum rahatlıyor bebe

Bende dün ilk kez tek yıkadım. Çok iyi geldi valla bende ağlar sandım hiç ağlamadı kucağımda yıkadım birde 😂 çıkınca da diyorum ne marifetli karısın aferin sana kızımda gülüyor 😂😂 calpol bizimkine iyi geliyor, birde su veriyorum rahatlıyor bebe
3gündür calpol verıyorum ama yok banamısınndemıuor doktormuz 1 tatlı kasıgı dedi. Ben bir çay kaşığı verıyorum 😂

Back