• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Görümcem var Almanya da benimde bir sürü yazlık kıyafet yollamıştı, ağustosta gelecek yine almış kıyafetler. Bende Ada’ya o zürafadan istedim 🤣 yanına yine bir kaç tane daha diş kaşıyıcı eklemiş. Çok heyecanlı neler var başka acaba 🤣🤭
Bizimkiler anca çikolata getirsin 🤣🤣

Görümcem var Almanya da benimde bir sürü yazlık kıyafet yollamıştı, ağustosta gelecek yine almış kıyafetler. Bende Ada’ya o zürafadan istedim 🤣 yanına yine bir kaç tane daha diş kaşıyıcı eklemiş. Çok heyecanlı neler var başka acaba 🤣🤭
Kıyafet olayı güzel oluyo, benim kızkardeşim hostes, dünyayı geziyor, kızıma birsürü kıyafet alıyor her yerden, herkes soruyor nerden aldın diye 🙂

Kv yaşlı bi de kayınbabamı bırakıp gelemez bir de birkaç yıl önce görümcemin biri vefat etti onun çocuklarıyla ilgileniyorlar gelemezler
Annem de uzakta o da babamı bırakıp gelemez babam da gelsin istiyorum mümkün değil o da evini bırakıp gelmez
Kızım da bakıcıyla büyüdü arkadaşım komşumdu bakıcımız güvendiğim biriydi emanet ettim ama oğluma bakamayacağını söyledi, yeni güvenilir birini bulmak da kolay değil.
Ben de seninle benzer durumdayım.seneye tayin çıkma ihtimali var.cikmazsa eski komşum oğlumun bakıcısına rica edeceğim.cikarsa güvenemem tanımadan.o yüzden aylıksız ayrılırım.ben de çok bunaldım evde.calismak istiyorum.bakalim artık hayırlısı olsun.zamani gelince dusunecegiz

Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırız 😣
İnşallah atlatırız erteledikce daha fazla zorlanicaz o yüzden bir an önce yapılması lazım. Bayramdan sonra aşimiz var rota onu atlatinca yaptırmayı planlıyoruz ah düşünüp duruyorum ateş , halsizlik olucak bir sürü

Benimkinde kilo kaybı olmadı canım. İlk gün biraz zordu, sonra 3.gün zorluğu bitiyor. Ama pipiye kaka bulaştığında baticonla uzaklaştırma olayı dikişler düşene kadardı yani 10 güne yakın. 10 gün madecassol sürüldü her bez değişiminde. İlk 2 gün de anestezik pomad ve calpol. İlk 2 günü atlatınca kolay. Tamamen iyileşmesi 10 gün diyelim. Biz havuza bile girdik 10 gün sonra :) teşekkür ederim canım sabah 7’de göğsüm şişip ben uyandım, saat başı alarm kurdum ateşine bakrım. O 7’ye kadar uyanmadı artık emzireyim dedim. Emzirdikten sonra baktım ki yine 39.3 olmuş ateş. Önce calpol verdim öyle bir kustu ki calpolden nefret ediyor artık eskiden ne severdi. Sonra telrar vereyim dedim kalanı da kustu ama yatak göl oldu resmen. Ben de artık mecbur fitil yaptım düştü. Ondan sonra çıkmadı hala ateş ama sık ölçüyorum. Eğer 6.hastalıksa döküntüler olana kadar ateşi bekleyeceğim her an, iyileşme işareti vücudunu kaplayan döküntülermiş
Anladım canım sağol aklımda olsun madecassol sürerim. Çok üzüldüm Allah bir an önce şifa versin minik yavruna . Bebekler hasta olmasa keşke ama hayat işte

Biz de bayramdan sonraya planladık sürekli erteliyoruz bir an önce yaptırmak en iyisi sanırım dil bağı da kesilecek bizim çok korkuyorum o süreçten inşallah ağrısız atlatırız 😣

Bayramdan sonra aşılar var. Eylül’de yaptırsak geç mi olur bilemedim ben de. Yaz gelmeden ya da yazdan sonra yapmalı. Pişer yoksa çocuk.

Günaydın, yavrumun gece uyumamasına da nazar değdirdim. Gece21:30 -4:00 arası uyudu. Bir kere emmeye kalktı.

Sonra devam edecekti. Salladım 5 e kadar gözü kapalı durdu sallaya sallaya.karnı ağrıdı, masaj yaptım yüz üstü egzersizler yaptırdım kakasını yaptı rahatladı.
Sabah 7 de yine uyuduk bakalım gece uykusuna devam eder umarım

Arada teklif ediyorum o kadar beklemiyorum zaten. Teklif ettim ettim ısrar etmedim. İçmedi. Ağlama krizine girdi bu seferde. Ben beklemedim o kadar kendi almadı.
İnat ya nerden bu ayı denk getirmişim. Sevmem zaten bir koç diğeri oğlak. Biri kocam biri oğlum ikisi de inat.
Oğlaklar inatçı mı olur 🙄

Cok sukur daha azaldı gece uyanması ama 4 ten sonra kesınlıkle sakin uykusu yok sureklı aglıyor tepınıyor emiyor uyuyor yıne aglayarak devam edıyor sankı kotu ruya goruyor gıbı gozu kapalı tepınıyor gaz desem gozunu actıgında kesılıyor aglaması gozunu actırmaya calısıyorum aglaması tepınmesı kesılsın dıye gaz olsa devam eder gozunu acsa da aglamaya

Kızlar benim bebekte iştahsızlık huzursuzluk vardı bir de ıdrar bezde sari leke bıraktı ve yogun koktu. Dr a gittik idrar yolu enf. var. Antibiyotik basladi. Dr yok bence falan demişti. Ilerlemeden fark ettim şükür. Esim ailem herkes abartma sağlıklı falan diyordu. Illa bezde kan mı görmek lazım, ateş cikmasini mi bekleyelim😒
Bir de meme emmeme problemi için gece emzirmesi yapıyordum 20 gunde 500 gr almis ki bence yeterli bu red haline karsi. Gecen ay 600 gr a dr iyi demisti zaten. 2.5 saatte bir uyandirmadan emziriyorum gaz falan cikarmiyorum uzun zamandir yoksa uyutamam geri. Refluye karsi dik poziyonda omzumda 2 dk bekletip yatiriyorum. Umarim duzelir bebeler yakinda.

Son olarak migros sanalda prima indirimde. 2. %40 indirim aliyor. Premium care 3 beden tanesi 1.89 a geldi bilginize 😊🌸

Bayramdan sonra aşılar var. Eylül’de yaptırsak geç mi olur bilemedim ben de. Yaz gelmeden ya da yazdan sonra yapmalı. Pişer yoksa çocuk.
Ben sıcakta çabuk toparlayacagimizi düşünüyorum . Arada bezini takmam açık bırakıcam yarası çabuk iyileşsin diye. Havalar da sıcak olursa üşütmez. Tam zamanı bayramdan sonra

Back