2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haklısın, ben orman okuluna yolladım, bir şeyler öğrenmesinden ziyade doğada keşfetmesi daha cazip geldi. Çok gelişti ama tavsiye ederim

6 saat değil de 3 saatte bir denesen benmki 3 saat olunca kendi isteyerek emiyor

Haklısın, ben orman okuluna yolladım, bir şeyler öğrenmesinden ziyade doğada keşfetmesi daha cazip geldi. Çok gelişti ama tavsiye ederim
Benim görüştüğüm yerler de o tarz doğada bol vakit geçirilen çoğu etkinlikleri dışarda planlayan kış soğuk demeden hergün doğa yürüyüşleri yapan yerler, yani bir sınıfa kapatılıp eline kalem kağıt verilmesin ben az çok biliyorum işin içindeyim devleti kötülemiyorum onların da imkanları o kadar.

6 saat değil de 3 saatte bir denesen benmki 3 saat olunca kendi isteyerek emiyor

Arada teklif ediyorum o kadar beklemiyorum zaten. Teklif ettim ettim ısrar etmedim. İçmedi. Ağlama krizine girdi bu seferde. Ben beklemedim o kadar kendi almadı.
İnat ya nerden bu ayı denk getirmişim. Sevmem zaten bir koç diğeri oğlak. Biri kocam biri oğlum ikisi de inat.

Ben kızımı zor bilirdim, oğlum daha zor bir bebek oldu meğer kızım melekmiş hep burçtan mı oldu acaba

Evet ilk günler odasında yatmak iyi olur. Acaba arkadaşın yatak değişiminde sıkıntı yaşamış mı? Büyüyen yatak odasında ki ona da cibinlik taktırsam belki daha da kolay alışır.

Yükselenini hesapladım şimdi ikizler çıktı o nasıl
Ay en sevdigim burc erkekte ikizler. Cok merakli olurlar degisik bi zekalari var bence iletisimleri de iyidir genelde cevrelerinde cok sevilirler kardesim ve en yakin erkek arkadaslarimdan biri ikizler. Merak duyduklari bi konuda dibine kdr ogrenmeden desmeden durmazlar ve hep biseye meraklari vardir bos duramazlar. Kardesim sirf merakindan bi konuyla ilgilene ilgilene okdr cok o konuyu ogrendi ki bi sirket 29 yasinda mudur olarak ise aldi kardesimi. Mesela kucuklugunden beri ingilizceye merakliydi ayni okullarda okuduk benm fena degildir ingilizcem ama hic pekistirmedigm icin standarttir o amerikali gibi konusr ztn meraki olan konularda hep yabanci kaynaklardan bilgiler okur ben ingilizce okumaya usenirim. Diger arkadasm pandemide evde otururken ben mesela netflixte tekrar friends dondurmeye baslamistm vakit oldurmek icin esimle avrupa yakasi eski bolumler fln izlioduk bu arkadas kitap alip yazilim ogrendi. Universiteden eski hocalariyla konusmus hangi kodlamalari ogreneym diye muhendislik okurken java ogrenmis galiba devamini getirdi. Onlarin yaninda kendimi bos hissediorm bombos:)

Hadi bakalım darısı oğluşuma

Evet ilk günler odasında yatmak iyi olur. Acaba arkadaşın yatak değişiminde sıkıntı yaşamış mı? Büyüyen yatak odasında ki ona da cibinlik taktırsam belki daha da kolay alışır.
O akilli arkadas bebegin kendi odasina da alti tekerlekli stokke besik almis bu anne yani besikten snr bebek gunduz kendi odasinda buyuk besikte yatarmis gece o besik bunlarin odaya tasinirmis 1 yasina kdr da oyle birlikte yatmislar. Bunlar almanyada yasayan iste bana sophieyi slingi fln gonderen arkadasm stokke almis keske onu da bana verebilseydi ben kendi odasina bildigin 4 yasina kdr fln kullanabilecegi bi yatak aldm
Cok dusunme smdiden elbet alistircaz

Her doktorun planlaması farklı oluyormuş.bizimki 7, 9 ve 13. Aylarda beceri, 15. Ay nimerix dedi.

Görümcem var Almanya da benimde bir sürü yazlık kıyafet yollamıştı, ağustosta gelecek yine almış kıyafetler. Bende Ada’ya o zürafadan istedim yanına yine bir kaç tane daha diş kaşıyıcı eklemiş. Çok heyecanlı neler var başka acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…