2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de öyle yapıyo eşim korkutuyolardır diyo ay git dedim ya bebeği de korkutmazlar heralde dedim ama bilemedim cevşeni var odada duruyo aslında ama normaldir heralde sıçrama falan oluyo ya bebeklerde öyledir heralde

Benim serseri oğlum da dönmeyi hala beceremiyor ama sırt üstü koyduğum zaman topugunu yere bastırarak belini kaldiriyor köprü gibi duruyor vücudu kucağına al beni demek istiyor. Her öyle yaptığı da da kendini kaydiriyor. Demek oluyor ki tek başına kanepeye falan da koyamam ben bunu

Ben sıcakta çabuk toparlayacagimizi düşünüyorum . Arada bezini takmam açık bırakıcam yarası çabuk iyileşsin diye. Havalar da sıcak olursa üşütmez. Tam zamanı bayramdan sonra
Bız de bayramdan sonraaı ıcın sunnet randevusu aldık ınsllah sorunsuz cabucak duzelır yavrularımız

Geçmiş olsun canım. Bende şu an 3 numaradayım kaç kilo bebeğin?

Kızım uzun zamandır öyle basacak yer bulsun yeter ki bırakamıyorum koltukta tek. Tam dönemiyor ama bir kaç kere yan döndüğü oldu.

Nereye yolluyorsunuz. Ben de istiyorum kamplara katılsın. Hangi kurum çatısı altında. Büyüdüğünde isterim.
Canım bizimki butik bir kreş, orman evi diye geçiyor. Yaz kış tulum giyip bahçede bir şeyler yapıyorlar. Sınıftata etkinlikleri oluyor. Bizimki aile ve sosyal güvenlik kurumuna bağlı. Alternatif okullar diye aratıp çevrendekilere bakabilirsin. Benim okuduğum kadarıyla çocuğun ihtiyacı olan şeu bu yaşlarda 4 duvar arasında kalem kağıt etkinliği değil, doğayı keşif ve birlikte yaşama becerisi. Zaten eviniz bahçeli değilse sürekli içerde çocuklar, biraz değişsin gelişsin. Ben üzülüyorum kreş ortamlarını görünce.

Kızlar bu kakada mukus durumunu yeni doktoruma danıştım sütünüz tazyikli veya çocuk önsütü fazla alıyorsa ondan olabilir dedi besin alerjisi için başka bulgularda olmalı fln dedi probiyotik verdi inşallah düzelir yinele mukus artar ve kilo alımı yavaşlarsa diyeti konuşacağız

Biz hep sokaklarda büyüdük. 4 duvar arasında tıkılıp kalmadık. Ben de üzülüyorum çocuklar dışarı çıkınca üzülüyor

Canım aynen ben normal kaka nerdeyse hiç almıyorum heo mukuslu hep yeşilimsi. Ama başka bulgu yok. Sütüm tazyikli geldiği oluyor özellikle gece 6 saat kadar emmediğinde. Kilo alımıda normal 500 gr kadar aldı bu ay

Sizin ne kadar oldu kaç günlük

Biz hep sokaklarda büyüdük. 4 duvar arasında tıkılıp kalmadık. Ben de üzülüyorum çocuklar dışarı çıkınca üzülüyor
Bizimki okuldan geliyor çamur içinde dizler yırtılmış dersin nerden geliyor ayakkabı paramparça güya ayrı tulumlarıda var onuda parçalamış. Ağaçlara turmanıp takmaktan. Sonrada geliyor apartmanın bahçesinde oynayacağım diyor, 1 aydır artık kendi kendine inmeye başladı. Benim evde minnoş minnoş büyütüp etkinlikler yaptırdığım oğluşum bir pantere dönüştü ama gerçekten çok sosyalleşti çok farklı düşünüyor bazı şeyleri. Bana kalsa ilkokul bile gereksiz. Her gün git gel bi okuma yazma öğrenmek için

3 aylık oldu çocuğum rota aşısı bugün yapıldı . Kızlar bu rota ya da menenjit ishal yapar mı sabah aşı oldu öğlen ishal gibi yapıyor sırf su .
1 hafta sürdü kızımın ishali. Buna bağlı olarak çiş miktarı yarıya indi,doymuyor sandım, doktoru sivi kaybı var şuanda bol emzir dedi. 1hafta dolduğunda geçmişti. Birde çok karın ağrısı oldu.

Benimde göğüs çok şişince tazyikli geliyor. Gece oluyor genelde. Bir kaç kere yeşilimsi kaka da oldu dikkat ettim ön sütü fazla alınca olmuştu. Doktora sormuştum sık emziriyorsan olur sindiremediği için demişti.Başka doktora da soracağım. Gece sol emzirdim sanırım, bu sabah sağ göğsüm çok şişmişti onu sağıp buzluğa attım daha rahat emdi.

Ayy uyudu sonunda canıma okudu bugün kucağımda bile mutsuz az az uyudu gündüz de. atak matak diyoruz da başka bi sıkıntısı olmasın ya
Bazen bende diyorum ama 2 gün sürerse doktora sormalı bencede bide eşlik eden başka şey varsa. Gerçi doktorada ne sorsan normaldir diyor
Hele bir anlatın nedir bu uyku eğitimi
Aslında tüm güvenlik önlemlerini aldıktan sonra yalnız da yatabilirler telsizle falan da şu güvenli bağlanma şeysinden dolayı ayırmak istemiyorum ben.
Oğlum 2 sene bizle yattı ama kızı bekletmicem gerçekten çok mu önemli bu güvenli bağlanma için aynı oda tekrar bakmam gerek. Yabancılarda filmlerde çocuk hep kendi odasında ya el kadar bebe
Ne zahmetli işmiş bu rota ya, üzüldüm olamadık diye ama yan etkisidr oluyormuş epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…