Doğuma kadar Ada 4 yaşında olur işteValla pedagoglar en ideal yaş farkı 4 diyo diye dinledim onlarıkendi aklım olsaydı daha erken yapardım ama cesaret edemedim kızım çok hareketli diye ama şimdi ne güzel beraber oynuyor olacaklardı ben de buraya gece uyuyamadım yazmak yerine şimdi kahvemi yudumluyor olacaktım ahh ahh
27sinde dolacak ayı ama aşılar Çarşamba açılıyor bizim asm de hemende aramazlar bende öyle diycem. Ateş çıkar huzursuz olur diye annemlerde kalıyorum onlrda ramazan oruç tutuyolar zorlanırızGünü bayramdan sonrayamı gelıyor senın benım günü cuma gününe denk gelıyor
Yok emip uyuyor hemen bazen emzirmiyorum kucağımda iki pışpış ediyorum uyuyor geri ama neden uyanıyor ki saat başı doymuyor mu acabaKaldığı yerden devam ediyor mu? Yani arada uyanık mı duruyor?
Bunu ben yaptım. 1.sinde eve geldik 2 dklık yolda uyandı evde biraz takıldı öyle uyuttum. 2.sinde yine uyuyordu eve girerken uyandı altını değiştireyim dedim ağladı sakinleştir vs derken öyle uyutabildim. Böylesi bana da yorucu geliyor. Ben hemen bırakamıyorum iyice dalsın diye beklediğim için benimde uyumam çok geç oluyor.Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Uykusu geldiğinde en geç 8 buçuk-9 odaya çekiliyoruz. (Burada uykusu gelince uyutup yatırıyoruz gece uykusuna diyorlar ya benim o uzun sürüyor uykusu gelse de) Ramazan diye gittim hep akşamdan yoksa gezmelerimi gündüz yaparım yani. Çalışırkende akşamları evde oluyordum zaten.Ben de iste dedigin gbi kendimi kisitlamak da istemiorm cocugu da alistirmak istiorm ama bu alisma surecinde uyuyamadiginda ve agladiginda ister istemez stres oluyormm ikinci cocugu olan bi anne olarak sence ne yapmaliym uykusu bolunup aglayacak olsa bile orda uyutup snr alip gelip evde tekrar mi uyutmaliym. Uykusu bolunurse bolunsun bebek bu tekrar uyur mu demeliyim
Yok şaka bi yana insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapmalı, hatta tek çocukla kalmak da istenebilir kardeş güzel şey evet ama illa şart değil bence. Benim tek çocuk olup da gayet paylaşımcı arkadaşlarım da var kardeşlerle büyüdüğü halde bencil cimri arkadaşlarım da.Doğuma kadar Ada 4 yaşında olur iştekardeş güzel şey ama bilmiyorum.. şimdi yardım eden var o zaman kimi bulacağım. Bu adam da sinir ediyor beni zaten akşam uyutuyorum geç geldi görememiş kızını pat küt odaya giriyor. Devam ediyorum uyutmaya yine gelip bir şey diyor. Kızımda kullanacak sabır bırakmadı bende ya.. Ada uyumadan eve almayacağım en sonunda
Yok emip uyuyor hemen bazen emzirmiyorum kucağımda iki pışpış ediyorum uyuyor geri ama neden uyanıyor ki saat başı doymuyor mu acaba
Canım ben gittiğim her yere beşiğinde ki iç yatağını götürüyorum onda uyuyor uykusu gelince bide beyaz gürültü de açıyorum biz hep öyle geziyoruz ben kendimi kısıtlamak istemiyorum bu konuda zaten yeterince evdeyiz psikolojimiz bozuluyor hep evde kalarak benimde değişikliğe gezmeye ihtiyacım var. Ben kendi doktor muayenelerimede bebeğimi götürüyorum dışarida babası bakıyor ben girmisken bişey ihtiyacım olduğunda arabasına koyup market market dolaşıyoruz çünkü benim koyacağım kimse yok tek yaşıyorum ne annemden ne kayınvalidem den böyle bir destek yok bende mecbur alistiriyorum dış ortamaBen de iste dedigin gbi kendimi kisitlamak da istemiorm cocugu da alistirmak istiorm ama bu alisma surecinde uyuyamadiginda ve agladiginda ister istemez stres oluyormm ikinci cocugu olan bi anne olarak sence ne yapmaliym uykusu bolunup aglayacak olsa bile orda uyutup snr alip gelip evde tekrar mi uyutmaliym. Uykusu bolunurse bolunsun bebek bu tekrar uyur mu demeliyim
Hem alttan hem ultrasonla baktıMuayeneyi alttan mı yaptı ultrasonla mı? Ben hala gidemedim de alttan muayene geriyor beni psikolojimi hazırlayıp gideyim ona göre
Uykulu daha güzel emiyor kızımda. Algıları açıldığı için artık ses olsa bırakıp ona bakıyor, ya da emerken gözü bir yere takılıyor bırakıyor inşallah besleniyordurAtak haftası diye mi? İçtikleri miktar uzun süre götürmüyor, az mı içiyorlar ben de bilemedim .
.
Bende bakmadimki eşimin yüzüne zaten bayiltarak taktılar yoksa belki dayanamazdimAyyy ben korkuyorm taktıramammmm lohusayken kan gelmıyor dıye doktor ınce boru sokuyordu benı bayıltın dedım sjsjsj ben yooww cocuk 4ayına girdi esımın yüzüne bakan kim djdjdjdjd he
Korusa ben niye taktırdım bu illetiArkadaşlar bir de doğumdan sonra süt korur konusu ne kadar gerçek? Adet olmadım henüz sadece emziriyorum sütüm korur di mi lütfen evet diyin :)
Sizin bebeler uyuyor ne güzel benimki tuhaf. Arabada uyusada yatırınca uyanıyor. Gündüz ya meme de, ya kucakta ya da ayakta uyuyor. Bugün eşim memeyi çek uyumuş yatır beşiğine dedi emin misin tamam dedim yatırdım 1 dk sürmedi kalktı.Canım ben gittiğim her yere beşiğinde ki iç yatağını götürüyorum onda uyuyor uykusu gelince bide beyaz gürültü de açıyorum biz hep öyle geziyoruz ben kendimi kısıtlamak istemiyorum bu konuda zaten yeterince evdeyiz psikolojimiz bozuluyor hep evde kalarak benimde değişikliğe gezmeye ihtiyacım var. Ben kendi doktor muayenelerimede bebeğimi götürüyorum dışarida babası bakıyor ben girmisken bişey ihtiyacım olduğunda arabasına koyup market market dolaşıyoruz çünkü benim koyacağım kimse yok tek yaşıyorum ne annemden ne kayınvalidem den böyle bir destek yok bende mecbur alistiriyorum dış ortama
Uyku gerilemesi iste cnm. Biz 2 haftadir boyleyzYok emip uyuyor hemen bazen emzirmiyorum kucağımda iki pışpış ediyorum uyuyor geri ama neden uyanıyor ki saat başı doymuyor mu acaba
Yok 350 olan kaucuk oten dis kasiyici o da var bende bi de kalpli cingiragi varmis o 205Ne 200 ü 350 tlbende zürafadan istedim Almanyadan görümcem gelirken getirecek
Bu uyku gerilemesi atakla birlikte olmuyor mu? Bir de onun derdini ayrı mı çekiyoruzUyku gerilemesi iste cnm. Biz 2 haftadir boyleyz
Gündüzleri az uyuduğu zaman oynatarak oylamaya çalış canım uykusu gelince yine yatır tekrar kaç dk sonra uyanırsa uyansın konuşun yine oyalansin öyle devam edip bir dene bakalım 3/4/5 saatlik uyanık kalsa dayanamaz daha beter ağlar . Bizimki de tavada uyuyor araba trafiğe girince uyanıyorSizin bebeler uyuyor ne güzel benimki tuhaf. Arabada uyusada yatırınca uyanıyor. Gündüz ya meme de, ya kucakta ya da ayakta uyuyor. Bugün eşim memeyi çek uyumuş yatır beşiğine dedi emin misin tamam dedim yatırdım 1 dk sürmedi kalktı.
Gece uykusunda beşiğinde uyuyor sadece. Onun içinde uyusa da yarım saat meme de 1 saat ayakta duruyor. Uyuyor çocuk okey ama hemen bıraksam kalkıyor çözemedim bu işi. Zorla da uyutmuyorum uykusu geliyor. Kolay dalsın gece uykusuna diye ne yapayım 3-4-5 saat uyanık mı tutayım gece 1 de mi uyutayım çözemedim bu işi
T tulperde Seninki de hep kucakta uyuyor gündüz ama sen gece uykusu için yatırınca kalkmıyor hemen. Gece uykusundan önce son uyku arası kaç saat oluyor genelde?
Sizin bebeler uyuyor ne güzel benimki tuhaf. Arabada uyusada yatırınca uyanıyor. Gündüz ya meme de, ya kucakta ya da ayakta uyuyor. Bugün eşim memeyi çek uyumuş yatır beşiğine dedi emin misin tamam dedim yatırdım 1 dk sürmedi kalktı.
Gece uykusunda beşiğinde uyuyor sadece. Onun içinde uyusa da yarım saat meme de 1 saat ayakta duruyor. Uyuyor çocuk okey ama hemen bıraksam kalkıyor çözemedim bu işi. Zorla da uyutmuyorum uykusu geliyor. Kolay dalsın gece uykusuna diye ne yapayım 3-4-5 saat uyanık mı tutayım gece 1 de mi uyutayım çözemedim bu işi
T tulperde Seninki de hep kucakta uyuyor gündüz ama sen gece uykusu için yatırınca kalkmıyor hemen. Gece uykusundan önce son uyku arası kaç saat oluyor genelde?
Ben 10sene önce kızımdan sonra taktırmıştım devlet hastanesinde bedavaya takıyorlar..8 sene bende kaldı sonra çıkarttırdım..Normal kontrole gitmiştim 2 hafta önce doktor muayene edince yumurtlama başlamış her an gebe kalabilirsin dedi . Seni nasıl koruyalım spiral takalimmi dedi nasıl olucagini anlattı işte istek kağıdı verdi yazıp ben düşüneyim gelicem diye çıktım sonra kararımı verip dün tekrar gittim ben anestezili istedim 10 dk uyutup taktılar hiç bir şey hissetmedim hemen bitti uyandırdı hemşire çıktım geldim . Sigorta karşılamıyor 900 TL anestezi istersen artı 350 .Haftaya kontrole çağırdı . Adet olmana gerek yok dedi ilişki olmadı dedim onu sordu sadece
İşte uyusun diye de kucakta tutuyorum ya da sallıyorum. Gündüz bir şey yapamıyorum bu yüzden tek başımaysam3-5 saat uyumayan bebek uykusu başına vuruyor hiç uyumuyor. Benimki bazen öyle mahvoluyoruz. 3 saat uyanık kaldı uyuyacak sanıyoruz 6-7 saat uyanık kaldığı oluyor. En azından 10 dk uyumalı yoksa o da mutsuz biz de. Uykuya kesinlikle dalamıyor öyle olunca
Aynen canım ilginç ama gündüz hep kucağımda uyuyan bebek gece uykusunda emzirip yerine koyduğumda 6-7 saat deliksiz uyurdu şu dönem bitsin yine o günlere döneriz inşallahSizin bebeler uyuyor ne güzel benimki tuhaf. Arabada uyusada yatırınca uyanıyor. Gündüz ya meme de, ya kucakta ya da ayakta uyuyor. Bugün eşim memeyi çek uyumuş yatır beşiğine dedi emin misin tamam dedim yatırdım 1 dk sürmedi kalktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?