2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğuma kadar Ada 4 yaşında olur işte kardeş güzel şey ama bilmiyorum.. şimdi yardım eden var o zaman kimi bulacağım. Bu adam da sinir ediyor beni zaten akşam uyutuyorum geç geldi görememiş kızını pat küt odaya giriyor. Devam ediyorum uyutmaya yine gelip bir şey diyor. Kızımda kullanacak sabır bırakmadı bende ya.. Ada uyumadan eve almayacağım en sonunda

Günü bayramdan sonrayamı gelıyor senın benım günü cuma gününe denk gelıyor
27sinde dolacak ayı ama aşılar Çarşamba açılıyor bizim asm de hemende aramazlar bende öyle diycem. Ateş çıkar huzursuz olur diye annemlerde kalıyorum onlrda ramazan oruç tutuyolar zorlanırız

Bunu ben yaptım. 1.sinde eve geldik 2 dklık yolda uyandı evde biraz takıldı öyle uyuttum. 2.sinde yine uyuyordu eve girerken uyandı altını değiştireyim dedim ağladı sakinleştir vs derken öyle uyutabildim. Böylesi bana da yorucu geliyor. Ben hemen bırakamıyorum iyice dalsın diye beklediğim için benimde uyumam çok geç oluyor.Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Uykusu geldiğinde en geç 8 buçuk-9 odaya çekiliyoruz. (Burada uykusu gelince uyutup yatırıyoruz gece uykusuna diyorlar ya benim o uzun sürüyor uykusu gelse de) Ramazan diye gittim hep akşamdan yoksa gezmelerimi gündüz yaparım yani. Çalışırkende akşamları evde oluyordum zaten.
Eve geldiğinde gece uykusu için uyuturken uzun zamanını almıyorsa yapabilirsin bence

Yok şaka bi yana insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapmalı, hatta tek çocukla kalmak da istenebilir kardeş güzel şey evet ama illa şart değil bence. Benim tek çocuk olup da gayet paylaşımcı arkadaşlarım da var kardeşlerle büyüdüğü halde bencil cimri arkadaşlarım da.

Canım ben gittiğim her yere beşiğinde ki iç yatağını götürüyorum onda uyuyor uykusu gelince bide beyaz gürültü de açıyorum biz hep öyle geziyoruz ben kendimi kısıtlamak istemiyorum bu konuda zaten yeterince evdeyiz psikolojimiz bozuluyor hep evde kalarak benimde değişikliğe gezmeye ihtiyacım var. Ben kendi doktor muayenelerimede bebeğimi götürüyorum dışarida babası bakıyor ben girmisken bişey ihtiyacım olduğunda arabasına koyup market market dolaşıyoruz çünkü benim koyacağım kimse yok tek yaşıyorum ne annemden ne kayınvalidem den böyle bir destek yok bende mecbur alistiriyorum dış ortama

Atak haftası diye mi? İçtikleri miktar uzun süre götürmüyor, az mı içiyorlar ben de bilemedim .
.
Uykulu daha güzel emiyor kızımda. Algıları açıldığı için artık ses olsa bırakıp ona bakıyor, ya da emerken gözü bir yere takılıyor bırakıyor inşallah besleniyordur

Ayyy ben korkuyorm taktıramammmm lohusayken kan gelmıyor dıye doktor ınce boru sokuyordu benı bayıltın dedım sjsjsj ben yooww cocuk 4ayına girdi esımın yüzüne bakan kim djdjdjdjd he
Bende bakmadimki eşimin yüzüne zaten bayiltarak taktılar yoksa belki dayanamazdim

Son düzenleme:
Sizin bebeler uyuyor ne güzel benimki tuhaf. Arabada uyusada yatırınca uyanıyor. Gündüz ya meme de, ya kucakta ya da ayakta uyuyor. Bugün eşim memeyi çek uyumuş yatır beşiğine dedi emin misin tamam dedim yatırdım 1 dk sürmedi kalktı.
Gece uykusunda beşiğinde uyuyor sadece. Onun içinde uyusa da yarım saat meme de 1 saat ayakta duruyor. Uyuyor çocuk okey ama hemen bıraksam kalkıyor çözemedim bu işi. Zorla da uyutmuyorum uykusu geliyor. Kolay dalsın gece uykusuna diye ne yapayım 3-4-5 saat uyanık mı tutayım gece 1 de mi uyutayım çözemedim bu işi

T tulperde Seninki de hep kucakta uyuyor gündüz ama sen gece uykusu için yatırınca kalkmıyor hemen. Gece uykusundan önce son uyku arası kaç saat oluyor genelde?

Gündüzleri az uyuduğu zaman oynatarak oylamaya çalış canım uykusu gelince yine yatır tekrar kaç dk sonra uyanırsa uyansın konuşun yine oyalansin öyle devam edip bir dene bakalım 3/4/5 saatlik uyanık kalsa dayanamaz daha beter ağlar . Bizimki de tavada uyuyor araba trafiğe girince uyanıyor ben oyaliyorum sakin konuşuyorum bide şöyle bir şey vardı ilk başlarda o ağlıyor diye ben çok panik oluyordum o daha fazla durmuyordu korkuyordum herhalde bebekde hissediyor ben çok pozitif ve sakin davranmaya başlayınca bebegimde sakin oldu. Mesela uyanınca ağlayarak uyanmaz etrafa bakar gik mik yapıyor kimse gelmeyince ağlıyor ben böyle olmasını artık panik yapmadığıma bağlıyorum

3-5 saat uyumayan bebek uykusu başına vuruyor hiç uyumuyor. Benimki bazen öyle mahvoluyoruz. 3 saat uyanık kaldı uyuyacak sanıyoruz 6-7 saat uyanık kaldığı oluyor. En azından 10 dk uyumalı yoksa o da mutsuz biz de. Uykuya kesinlikle dalamıyor öyle olunca

Ben 10sene önce kızımdan sonra taktırmıştım devlet hastanesinde bedavaya takıyorlar..8 sene bende kaldı sonra çıkarttırdım..

İşte uyusun diye de kucakta tutuyorum ya da sallıyorum. Gündüz bir şey yapamıyorum bu yüzden tek başımaysam

Aynen canım ilginç ama gündüz hep kucağımda uyuyan bebek gece uykusunda emzirip yerine koyduğumda 6-7 saat deliksiz uyurdu şu dönem bitsin yine o günlere döneriz inşallah
Çok yorulan uyku saati geçen bebek de uyuyamazmış hiç öyle 3 saat uyutmiyim diye düşünme bence
Benimki son uykusuna geçmeden 1 buçuk en fazla 2 saat önce uyumuş oluyor arayı çok bırakmıyorum ben
7.30-8.30 arasında geçmiş oluyor gece uykusuna
Sen de şöyle deneyebilirsin dalınca koy hemen yatağına uyanırsa emzirirsin tekrar koyarsın ayağında sallama bi uzun süre bakalım belki birkaç defa kalkar emer uyumaya devam eder sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…