- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Bizim de oyleydi iste gecede 2 kalkisa kdr dusmustk 6 7 saat olmasa da 5 saat uyurdu en azindan ve kalkip emince de hemen geri uyurdu 20 30 dakika fln uyanik kalirdim snr birden bi gece uyuttm hatta yargi izleyecektk besigi yatak odasina tasidm yargi bitince ben de yaticaktm dizi bitene kdr 3 4 kez agladi noluyo dedm en sonunda diziyi bitiremedim ztn o gun bugundur en uzun uykusu maks 4 saat oldu hep 3 kere kalkiyo en az ve hep gece uykusunu kacircak bisey oluyo bazen uyanip emdikten snr geri yatirnca tekrar agliyo tekrar alip salliyorm dun gece 9bckta uyudugu halde 1e dogru yeniden kalkti emdi yatirdm uyandi emzik veriorm olmuo salliyorm olmuo nasi agliyo yine meme istio heralde doymadi bi daha emzirdm yine yatirdm bu sefer de gaz mi oldu dakikalarca sirtina vurdm fln ay bu sefer iyice uykusu acildi 2de geri uyuduk. Bazen de ciglik atarak aglamaya basliyo anlam veremiyorm. 2 3 hafta olacak heralde benim bu olay baslayali tukendm acikcasi ondan taktm bu kdr uyku meselesine insallah bi nebze de olsa duzelir vallahi yildm yoruldm yoksaAynen canım ilginç ama gündüz hep kucağımda uyuyan bebek gece uykusunda emzirip yerine koyduğumda 6-7 saat deliksiz uyurdu şu dönem bitsin yine o günlere döneriz inşallah
Çok yorulan uyku saati geçen bebek de uyuyamazmış hiç öyle 3 saat uyutmiyim diye düşünme bence
Benimki son uykusuna geçmeden 1 buçuk en fazla 2 saat önce uyumuş oluyor arayı çok bırakmıyorum ben
7.30-8.30 arasında geçmiş oluyor gece uykusuna
Sen de şöyle deneyebilirsin dalınca koy hemen yatağına uyanırsa emzirirsin tekrar koyarsın ayağında sallama bi uzun süre bakalım belki birkaç defa kalkar emer uyumaya devam eder sonra.