- 19 Ağustos 2011
- 107
- 61
- 298
- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.221
6+3 şu an dr henüz kesenin kalp atışı duyacak kadar büyümediğini söyledi haftaya gelin dediKalbini duydunuz mu? Şu an kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+3 şu an dr henüz kesenin kalp atışı duyacak kadar büyümediğini söyledi haftaya gelin dediKalbini duydunuz mu? Şu an kaç haftalık
Amin teşekkür ederim. Evet ilk kan pazartesi verdim ikinciyi çarşamba verdim 294 çıktı. Doktor haftaya perşembe gel ultrason bakalım dediMerhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah. Bir daha kan verdiniz mi
Gecmiş olsun ben ondan diyorum ultrason gece çalışanlar baksa bile güvenmiyorum onlara..ilaclarını yap geçer İn şa AllahKızlar kendi doktoruma gittim. Kanama alanları var ama aktif kanama yok bu iyi bişey dedi progesteron verdi sabah akşam vajinal çok üzgünüm neden böyle oldu ya
Teşekkür ederim inşallah geçer. Şuan pemde değil kahverengi ve çok az umarım biterGecmiş olsun ben ondan diyorum ultrason gece çalışanlar baksa bile güvenmiyorum onlara..ilaclarını yap geçer İn şa Allah
Soylerdi kanama alanı olsaydı. Her şeyin yolunda olmasına sevindim@sepide Niqu Reginaphalange2 kızlar teşekkür ederim size. Yakınımda kadın doğum hastanesi var oranın aciline gittim ultrasonla baktılar bu sefer karından gözüktü kesem hatta büyümüş 2 gün önceye göre. Bir problem görmedi doktor ilk 3 ay olabilir böyle dedi prosedür gereği progestoron iğne vuralım dedi vurdurdum eve geldim şimdi. Yarında kendi doktorunu ara belki hapla devam etmeni ister dedi. Arayacağım soracağım yarın. Birazda olsa içim rahatladı. Kesede bi kanama falan olsa görür ve söylerdi dimi
Yerleşme kanaması olmasa bile daha önceki adetten kalan kalıntılar olabiliyor ben de de oldu gebelşkte normal aslında kırmızı kan olmadığı süreceKızlar 5.ci haftada yerleşme kanamasi olur mu hafif lekelenmelerim oluyor doktor yerlesme kanaması da olabilir dedi ama bu haftalarda olmuyor sanırım yerleşme kanamasi
Canim ben kiloluyum ona rağmen 5+3 te ultrasonda kesemizi gördük.Kızlar merakımı mazur görün yarın randevum var tam beş haftam dolmuş olacak. Keseyi normal ultrasondan görür mü vajinal ultrasonla mı bakıcak
Tedirgin olmana gerek yok canım benim Dr 5.haftada keseyi 6.haftada bebeği 7.haftada kalp atışıni duymalıyız bu döngü böyle devam edecek dedi.ve kilolu olmama rağmen ultrason dan bakıyor Alttan muayene etmedi.Bebiş gözüküyor sağlıkla kavuşursun inşallah. Dikkatli bakılırsa bi oluşum olduğundan ama net gözükmediğinden bahsetti, vajinal bakıp senin canını yakmaya değmez bi hafta sonra gel görürüz bebeği dedi. Ama 6. Haftada hala görememek beni yetirsin etti
Ben bir haftadır öyleyim canım üstüne birde solunum yolu enfeksiyonu geçirdim dışarıya çıkmaya korkar oldumKızlar çok ağır grip geçiriyorum salgın varmış bende ona yakalandım galiba ilaç kullanamıyorum serum iyi geliyor ama onu da sürekli yaptırmak istemiyorum bi zarar gelirse diye korkuyorum. Ay lütfen siz dikkatli olun dışarı maskesiz çıkmayın
Son adet tarihine göre mi 5+3 canımCanim ben kiloluyum ona rağmen 5+3 te ultrasonda kesemizi gördük.
Maşallah canım darısı bizlere olsun inşallahGünaydın kızlar doktor dan yeni çıktım şükür kese gözüktü 7 mm dedi 10 gün sonra kalp için gel dedi
Kendi doktoruma gittim sabah kanama alanım varmış ama aktif kanamam yokmuş ne demek istedi anlamadım progesteron başladık. Ultrason kağıdındanda bişey anlamadımSoylerdi kanama alanı olsaydı. Her şeyin yolunda olmasına sevindim
Benim maalesef 6. Haftada bebek gözükmedi ben kilolu olmama bağlamıştım. Sizin 6. Haftada mı gözüktüTedirgin olmana gerek yok canım benim Dr 5.haftada keseyi 6.haftada bebeği 7.haftada kalp atışıni duymalıyız bu döngü böyle devam edecek dedi.ve kilolu olmama rağmen ultrason dan bakıyor Alttan muayene etmedi.
Aklına takıldıysa ara bence kendi kendini üzme özele o kadar para ödüyoruz sonuçta. Kaçıncı haftandasınKendi doktoruma gittim sabah kanama alanım varmış ama aktif kanamam yokmuş ne demek istedi anlamadım progesteron başladık. Ultrason kağıdındanda bişey anlamadım
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin bol bol dinlen kendini susuz bırakmaKızlar çok ağır grip geçiriyorum salgın varmış bende ona yakalandım galiba ilaç kullanamıyorum serum iyi geliyor ama onu da sürekli yaptırmak istemiyorum bi zarar gelirse diye korkuyorum. Ay lütfen siz dikkatli olun dışarı maskesiz çıkmayın
Bana da progesteron verdi doktorum fitil olarak kullanıyorum bence endişelenecek bir durum yok.Kendi doktoruma gittim sabah kanama alanım varmış ama aktif kanamam yokmuş ne demek istedi anlamadım progesteron başladık. Ultrason kağıdındanda bişey anlamadım
Teşekkür ederim ben de dün gittiğimde kalp atışını duyamadım onun için sordum bugün kan sonucunu alacağım değerleri de yükselme var mı diye bakacak inşallah duymayı nasip eder Rabbimiz6+3 şu an dr henüz kesenin kalp atışı duyacak kadar büyümediğini söyledi haftaya gelin dedi
EvetSon adet tarihine göre mi 5+3 canım