• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar kendi doktoruma gittim. Kanama alanları var ama aktif kanama yok bu iyi bişey dedi progesteron verdi sabah akşam vajinal çok üzgünüm neden böyle oldu ya

Kızlar kendi doktoruma gittim. Kanama alanları var ama aktif kanama yok bu iyi bişey dedi progesteron verdi sabah akşam vajinal çok üzgünüm neden böyle oldu ya
Gecmiş olsun ben ondan diyorum ultrason gece çalışanlar baksa bile güvenmiyorum onlara..ilaclarını yap geçer İn şa Allah

@sepide Niqu Niqu Reginaphalange2 Reginaphalange2 kızlar teşekkür ederim size. Yakınımda kadın doğum hastanesi var oranın aciline gittim ultrasonla baktılar bu sefer karından gözüktü kesem hatta büyümüş 2 gün önceye göre. Bir problem görmedi doktor ilk 3 ay olabilir böyle dedi prosedür gereği progestoron iğne vuralım dedi vurdurdum eve geldim şimdi. Yarında kendi doktorunu ara belki hapla devam etmeni ister dedi. Arayacağım soracağım yarın. Birazda olsa içim rahatladı. Kesede bi kanama falan olsa görür ve söylerdi dimi
Soylerdi kanama alanı olsaydı. Her şeyin yolunda olmasına sevindim 😍

Kızlar merhaba 🙏🏼
1 saat önce boş bulunup ağır kaldırdım şuan baya bi ağrım var kanama vs olmadı ama acaba bişey olmuş mudur çok korkuyorum :110:

Kızlar 5.ci haftada yerleşme kanamasi olur mu hafif lekelenmelerim oluyor doktor yerlesme kanaması da olabilir dedi ama bu haftalarda olmuyor sanırım yerleşme kanamasi
Yerleşme kanaması olmasa bile daha önceki adetten kalan kalıntılar olabiliyor ben de de oldu gebelşkte normal aslında kırmızı kan olmadığı sürece

Bebiş gözüküyor 🫶🏻 sağlıkla kavuşursun inşallah. Dikkatli bakılırsa bi oluşum olduğundan ama net gözükmediğinden bahsetti, vajinal bakıp senin canını yakmaya değmez bi hafta sonra gel görürüz bebeği dedi. Ama 6. Haftada hala görememek beni yetirsin etti
Tedirgin olmana gerek yok canım benim Dr 5.haftada keseyi 6.haftada bebeği 7.haftada kalp atışıni duymalıyız bu döngü böyle devam edecek dedi.ve kilolu olmama rağmen ultrason dan bakıyor Alttan muayene etmedi.

Kızlar çok ağır grip geçiriyorum salgın varmış bende ona yakalandım galiba ilaç kullanamıyorum serum iyi geliyor ama onu da sürekli yaptırmak istemiyorum bi zarar gelirse diye korkuyorum. Ay lütfen siz dikkatli olun dışarı maskesiz çıkmayın
Ben bir haftadır öyleyim canım üstüne birde solunum yolu enfeksiyonu geçirdim dışarıya çıkmaya korkar oldum

Soylerdi kanama alanı olsaydı. Her şeyin yolunda olmasına sevindim 😍
Kendi doktoruma gittim sabah kanama alanım varmış ama aktif kanamam yokmuş ne demek istedi anlamadım progesteron başladık. Ultrason kağıdındanda bişey anlamadım

Eklentiler

• IMG_1590.jpeg
    IMG_1590.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 22
Tedirgin olmana gerek yok canım benim Dr 5.haftada keseyi 6.haftada bebeği 7.haftada kalp atışıni duymalıyız bu döngü böyle devam edecek dedi.ve kilolu olmama rağmen ultrason dan bakıyor Alttan muayene etmedi.
Benim maalesef 6. Haftada bebek gözükmedi ben kilolu olmama bağlamıştım. Sizin 6. Haftada mı gözüktü

Kendi doktoruma gittim sabah kanama alanım varmış ama aktif kanamam yokmuş ne demek istedi anlamadım progesteron başladık. Ultrason kağıdındanda bişey anlamadım
Aklına takıldıysa ara bence kendi kendini üzme özele o kadar para ödüyoruz sonuçta. Kaçıncı haftandasın

Kızlar çok ağır grip geçiriyorum salgın varmış bende ona yakalandım galiba ilaç kullanamıyorum serum iyi geliyor ama onu da sürekli yaptırmak istemiyorum bi zarar gelirse diye korkuyorum. Ay lütfen siz dikkatli olun dışarı maskesiz çıkmayın
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin bol bol dinlen kendini susuz bırakma

Back