2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayyy ben korkuyorm taktıramammmm lohusayken kan gelmıyor dıye doktor ınce boru sokuyordu benı bayıltın dedım sjsjsj ben yooww cocuk 4ayına girdi esımın yüzüne bakan kim djdjdjdjd he

Biz de arkadaş olduk
yol katettik artık odama aldım beraber yatıyoruz. Pek yattığım söylenemez tabiki. Dün ışığı kapat dedi pek memnun değil ama olsun
Babasını seven çocuk gece uyurmuş, sevsin babasını korkuyoruz biz karanlıkta.

Youtubedan açıp bırakacağım kaç dk sürecek uykusu bensiz söylerim sana bu hafta bitsinde, bahar temizliği yapıyorum çünkü
Eşimde istiyor 2.yi. Şu 2.yi bi ben istemiyorum galiba, 3 yaşına gelince belki yaparım.

Kiz bende bi cingirak vardi b.ktan 3 kurusluk cingirak diye bakiyodm sallayip duruyodm cocugun da hosuna gidio tutuyodu onu fln yine birinden gelmis kimden geldiginin bile farkinda degilim dun ucu kirildi bakarken fark ettm bu da su sophie zurafaya benzio he dedm vallahi de sophieymis 205 liraymis ya

Biz hala ayrı yatıyoruz o yatak odasında rahat rahat yatıyo biz oğlumla oturma odasında yaşam alanı oluşturduk kendimize park yatağı oturma odasında kurulu köşe takımım var ben de gece orda yatıyorum bi de şifonyerini buraya koyduk gayet rahatız

Ben uyutsamda eve girerken bir şekilde uyanıyor tekrar uyut işin yoksa. İmreniyorum valla böyle bebelere. Gece uykusu için anca kendi odamız olacak.

Valla pedagoglar en ideal yaş farkı 4 diyo diye dinledim onları kendi aklım olsaydı daha erken yapardım ama cesaret edemedim kızım çok hareketli diye ama şimdi ne güzel beraber oynuyor olacaklardı ben de buraya gece uyuyamadım yazmak yerine şimdi kahvemi yudumluyor olacaktım ahh ahh

Ne 200 ü 350 tl bende zürafadan istedim Almanyadan görümcem gelirken getirecek

Abimle benim aramda 2 buçuk yaş var. Hep iri bir bebekmiş. Ben minicik doğunca abi olmuş büyük olmuş o yaşında. Hep sen büyüksün yapma demişler çocuğa.

Annem hala üzülür bebekliğini yaşatamadım. Küçücük çocuğa sen büyüksün diye yük verdiğini söyler.

Yaş farkı olmalı bence. Fark yoksa anne sabırlı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…