2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim de oyleydi iste gecede 2 kalkisa kdr dusmustk 6 7 saat olmasa da 5 saat uyurdu en azindan ve kalkip emince de hemen geri uyurdu 20 30 dakika fln uyanik kalirdim snr birden bi gece uyuttm hatta yargi izleyecektk besigi yatak odasina tasidm yargi bitince ben de yaticaktm dizi bitene kdr 3 4 kez agladi noluyo dedm en sonunda diziyi bitiremedim ztn o gun bugundur en uzun uykusu maks 4 saat oldu hep 3 kere kalkiyo en az ve hep gece uykusunu kacircak bisey oluyo bazen uyanip emdikten snr geri yatirnca tekrar agliyo tekrar alip salliyorm dun gece 9bckta uyudugu halde 1e dogru yeniden kalkti emdi yatirdm uyandi emzik veriorm olmuo salliyorm olmuo nasi agliyo yine meme istio heralde doymadi bi daha emzirdm yine yatirdm bu sefer de gaz mi oldu dakikalarca sirtina vurdm fln ay bu sefer iyice uykusu acildi 2de geri uyuduk. Bazen de ciglik atarak aglamaya basliyo anlam veremiyorm. 2 3 hafta olacak heralde benim bu olay baslayali tukendm acikcasi ondan taktm bu kdr uyku meselesine insallah bi nebze de olsa duzelir vallahi yildm yoruldm yoksa

Ya ben de oyleydm bebek arabasinda rahat uyuyodu bgne kdr bu grupta en cok gezenlerden biriymdir daha 3 haftalikti restorana gitmistik 40 gunluktu gece 11de donduk fln ama su ara atak haftasi midir regresyon mudur bebek arabasinda da uyaniverio ve eskiden uyansa bakinirdi en kotu smdi ciglik kiyamet agliyo yani ondan su donem sikintili bende yoksa ztn al cik. Neyse ztn annemle konustm smdi gidicem durmazsa donerm yemekten hemen snr napalm

Denerim öyle de. Ne kadar emiyor son uykusundan önce

Kizlar selam. Biz asm den geldik. 7 nisandan bugune yani 14 gunde 400 gr almis bence cok az ama ebe ve doktora gore gayet guzel yeterli olmus kilosu. Mama gene yemiyor diye israrla anlatsamda durumu gerek yok ek herhangi bir seye birak yemesin diyorlar. Ve diyeti 7 nisanda biraktim biliyorsunuz kilo sorunu nedeniyle demekki hakkaten sutun kalitesini etkiliyordu suan homini girtlar yemek modundayim boy 60 cm kilo 6600 gr olmus uygun buldular bence kilo az ama saglikli olsun yeter
Kan ilacina baslatiyorlar bu arada asm verdi ama onu kullanmayacagim sanirim doktoruna kalsa kullan diyor cunku saglik bakanliginin her donem fikirleri degisir bi donem yararli bi donem zararli denir cok takilma dio ama imkan varsa ocean marka oneriyordu bakalim c.tesi de kontrolu var kendi doktorunda ne dicek bu sefer

Maşallah canım güzel kilo almış bu aya göre, benimki bu ay sanki az alıyo gibi hele sabah komşu geldi aa alper ne kadar zayıflamış öyle demez mi, ne zayıflaması ya hu belki az almıştır ama kilo verdiğini sanmam.

Kızlar acaba artık hava ısındı ya ondan mı uyuyamıyo bu bebe gece, ev 23.5 oluyo ben hala üstünü iki kat giydiriyorum, üstüne de battaniye örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz geceleri?
Yani kendim kısa kollu yatıyorum acaba artık kısa kollu ya da kolsuz zıbınlara mı geçsem

Kısa kollu zıbın, tek kat giydiriyorum. 1 battaniye 1 müslin örtüyorum. Üşüyor mu acaba diyorum peteği bi açıp bi kapatıyorum. Doğru sıcaklığı bulmak lazım düzgün uyuması için

Atlet yarim kollu zıbın üstüne tulum. 2 tane penye battaniye. Kışın polar battaniye örtüyordum . Şimdi penye . Benimki uyumuyor geçersiz kriter

Benimde onu yapan annemmm aaa zayiflamis yahu bebek bu oyle denirmi sak die ben direk boyu cok uzun ondan zayif gorunuyor selvi boylu diorum mahsustan dene sende

Cnm bi husursuzlugu yok tam aksine ayaklarini ellerini çırlıo gulucükler atio uyanikken hele de gece..9 dan itibaren uyutmaya basliorum ta ki gece 1 e kdr..1 de sizıo ztn..gündüz 4 saat kdr ayik kaliodur..bugün doktoruna sorfum..6. Aydan önce düzen bekleme dedi..normal dedi

Ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıyorum.

Ben demir kullanmıyorum, daha doğrusu başlamıştım ama çocuğun bağırsakları mahvoldu 1 haft kabız 1 hafta ishal derken antibiyotiğe başkadık ve demiri bıraktık. Bize doktor ferrum hausmann yazmıştı sağlık ocağınınkinğ almamıştım ben. Doktorumuzu değiştirdik yeni doktor 6.ay bitmeden demir desteğinin bebeklere ağır geldiğini ve doğru bulmadığını söyledi. Çocuk karın ağrısından uyku düzeni herşey bozuldu. Şimdi sadece d vitaminine devam ediyorum. Ama bu tabi bizde olan etkilerdi her bebek başka. Maşallah bebeğinizin kilosu bence gayet iyi benimki 28 kasımda erken doğdu hala 6.5 kilo bile değil ama boyumuz çok şükür iyi ilerledi 43 cm’dik 63’e çıktık şükür yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…