- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Bizim de oyleydi iste gecede 2 kalkisa kdr dusmustk 6 7 saat olmasa da 5 saat uyurdu en azindan ve kalkip emince de hemen geri uyurdu 20 30 dakika fln uyanik kalirdim snr birden bi gece uyuttm hatta yargi izleyecektk besigi yatak odasina tasidm yargi bitince ben de yaticaktm dizi bitene kdr 3 4 kez agladi noluyo dedm en sonunda diziyi bitiremedim ztn o gun bugundur en uzun uykusu maks 4 saat oldu hep 3 kere kalkiyo en az ve hep gece uykusunu kacircak bisey oluyo bazen uyanip emdikten snr geri yatirnca tekrar agliyo tekrar alip salliyorm dun gece 9bckta uyudugu halde 1e dogru yeniden kalkti emdi yatirdm uyandi emzik veriorm olmuo salliyorm olmuo nasi agliyo yine meme istio heralde doymadi bi daha emzirdm yine yatirdm bu sefer de gaz mi oldu dakikalarca sirtina vurdm fln ay bu sefer iyice uykusu acildi 2de geri uyuduk. Bazen de ciglik atarak aglamaya basliyo anlam veremiyorm. 2 3 hafta olacak heralde benim bu olay baslayali tukendm acikcasi ondan taktm bu kdr uyku meselesine insallah bi nebze de olsa duzelir vallahi yildm yoruldm yoksaAynen canım ilginç ama gündüz hep kucağımda uyuyan bebek gece uykusunda emzirip yerine koyduğumda 6-7 saat deliksiz uyurdu şu dönem bitsin yine o günlere döneriz inşallah
Çok yorulan uyku saati geçen bebek de uyuyamazmış hiç öyle 3 saat uyutmiyim diye düşünme bence
Benimki son uykusuna geçmeden 1 buçuk en fazla 2 saat önce uyumuş oluyor arayı çok bırakmıyorum ben
7.30-8.30 arasında geçmiş oluyor gece uykusuna
Sen de şöyle deneyebilirsin dalınca koy hemen yatağına uyanırsa emzirirsin tekrar koyarsın ayağında sallama bi uzun süre bakalım belki birkaç defa kalkar emer uyumaya devam eder sonra.
Ya ben de oyleydm bebek arabasinda rahat uyuyodu bgne kdr bu grupta en cok gezenlerden biriymdir daha 3 haftalikti restorana gitmistik 40 gunluktu gece 11de donduk fln ama su ara atak haftasi midir regresyon mudur bebek arabasinda da uyaniverio ve eskiden uyansa bakinirdi en kotu smdi ciglik kiyamet agliyo yani ondan su donem sikintili bende yoksa ztn al cik. Neyse ztn annemle konustm smdi gidicem durmazsa donerm yemekten hemen snr napalmCanım ben gittiğim her yere beşiğinde ki iç yatağını götürüyorum onda uyuyor uykusu gelince bide beyaz gürültü de açıyorum biz hep öyle geziyoruz ben kendimi kısıtlamak istemiyorum bu konuda zaten yeterince evdeyiz psikolojimiz bozuluyor hep evde kalarak benimde değişikliğe gezmeye ihtiyacım var. Ben kendi doktor muayenelerimede bebeğimi götürüyorum dışarida babası bakıyor ben girmisken bişey ihtiyacım olduğunda arabasına koyup market market dolaşıyoruz çünkü benim koyacağım kimse yok tek yaşıyorum ne annemden ne kayınvalidem den böyle bir destek yok bende mecbur alistiriyorum dış ortama
Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketimeli dedi burdan biri ben attım onu. Saklayabiliyor muyuz ? Etkisi geçer mi ?
Denerim öyle de. Ne kadar emiyor son uykusundan önceAynen canım ilginç ama gündüz hep kucağımda uyuyan bebek gece uykusunda emzirip yerine koyduğumda 6-7 saat deliksiz uyurdu şu dönem bitsin yine o günlere döneriz inşallah
Çok yorulan uyku saati geçen bebek de uyuyamazmış hiç öyle 3 saat uyutmiyim diye düşünme bence
Benimki son uykusuna geçmeden 1 buçuk en fazla 2 saat önce uyumuş oluyor arayı çok bırakmıyorum ben
7.30-8.30 arasında geçmiş oluyor gece uykusuna
Sen de şöyle deneyebilirsin dalınca koy hemen yatağına uyanırsa emzirirsin tekrar koyarsın ayağında sallama bi uzun süre bakalım belki birkaç defa kalkar emer uyumaya devam eder sonra.
Uyanıp kafayı kaldırıp sağa sola bakıyorYattigi yerden ayaklarini basip kendini geri atiyorminnak solucan bizim icin tehlike çanları çalıyor
20 dk falan emip uyuyoDenerim öyle de. Ne kadar emiyor son uykusundan önce
Maşallah canım güzel kilo almış bu aya göre, benimki bu ay sanki az alıyo gibi hele sabah komşu geldi aa alper ne kadar zayıflamış öyle demez mi, ne zayıflaması ya hu belki az almıştır ama kilo verdiğini sanmam.Kizlar selam. Biz asm den geldik. 7 nisandan bugune yani 14 gunde 400 gr almis bence cok az ama ebe ve doktora gore gayet guzel yeterli olmus kilosu. Mama gene yemiyor diye israrla anlatsamda durumu gerek yok ek herhangi bir seye birak yemesin diyorlar. Ve diyeti 7 nisanda biraktim biliyorsunuz kilo sorunu nedeniyle demekki hakkaten sutun kalitesini etkiliyordu suan homini girtlar yemek modundayimboy 60 cm kilo 6600 gr olmus uygun buldular bence kilo az ama saglikli olsun yeter
Kan ilacina baslatiyorlar bu arada asm verdi ama onu kullanmayacagim sanirim doktoruna kalsa kullan diyor cunku saglik bakanliginin her donem fikirleri degisir bi donem yararli bi donem zararli denir cok takilma dio ama imkan varsa ocean marka oneriyordu bakalim c.tesi de kontrolu var kendi doktorunda ne dicek bu sefer
Kısa kollu zıbın, tek kat giydiriyorum. 1 battaniye 1 müslin örtüyorum. Üşüyor mu acaba diyorum peteği bi açıp bi kapatıyorum. Doğru sıcaklığı bulmak lazım düzgün uyuması içinKızlar acaba artık hava ısındı ya ondan mı uyuyamıyo bu bebe gece, ev 23.5 oluyo ben hala üstünü iki kat giydiriyorum, üstüne de battaniye örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz geceleri?
Yani kendim kısa kollu yatıyorum acaba artık kısa kollu ya da kolsuz zıbınlara mı geçsem
Kızlar acaba artık hava ısındı ya ondan mı uyuyamıyo bu bebe gece, ev 23.5 oluyo ben hala üstünü iki kat giydiriyorum, üstüne de battaniye örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz geceleri?
Yani kendim kısa kollu yatıyorum acaba artık kısa kollu ya da kolsuz zıbınlara mı geçsem
Benimde onu yapan annemmm aaa zayiflamisMaşallah canım güzel kilo almış bu aya göre, benimki bu ay sanki az alıyo gibi hele sabah komşu geldi aa alper ne kadar zayıflamış öyle demez mi, ne zayıflaması ya hu belki az almıştır ama kilo verdiğini sanmam.
Cnm bi husursuzlugu yok tam aksine ayaklarini ellerini çırlıo gulucükler atio uyanikken hele de gece..9 dan itibaren uyutmaya basliorum ta ki gece 1 e kdr..1 de sizıo ztn..gündüz 4 saat kdr ayik kaliodur..bugün doktoruna sorfum..6. Aydan önce düzen bekleme dedi..normal dediOncelikle buyume hormonu olayini simdiljk cok kafaya takma bebeklerin uykusu ztn 4 ayda anca duzene girermis hormonlar fln. 6dan snr kacta uyutmayi deniyosn 7bck gibi banyo yaptirip hemen uyutmayi deniyo musun. O sirada ev sakin sessiz oluyo mu mesela tonu biraz dusuruyo musunuz. Bi de gazi fln olabilir mi bi huzursuzlugu var mi. Son olarqk gunduz kac saat uyuyor
Sağlıkla ve mutlulukla hamilelik,doğum nasip etsin Rabbim inşallah.
Aminnn çok teşekkür ederim pazartesi dra gideceğim bakalım nasipYesilMaviKalp canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın sagglıkla ınsallah
Ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıyorum.Kizlar selam. Biz asm den geldik. 7 nisandan bugune yani 14 gunde 400 gr almis bence cok az ama ebe ve doktora gore gayet guzel yeterli olmus kilosu. Mama gene yemiyor diye israrla anlatsamda durumu gerek yok ek herhangi bir seye birak yemesin diyorlar. Ve diyeti 7 nisanda biraktim biliyorsunuz kilo sorunu nedeniyle demekki hakkaten sutun kalitesini etkiliyordu suan homini girtlar yemek modundayimboy 60 cm kilo 6600 gr olmus uygun buldular bence kilo az ama saglikli olsun yeter
Kan ilacina baslatiyorlar bu arada asm verdi ama onu kullanmayacagim sanirim doktoruna kalsa kullan diyor cunku saglik bakanliginin her donem fikirleri degisir bi donem yararli bi donem zararli denir cok takilma dio ama imkan varsa ocean marka oneriyordu bakalim c.tesi de kontrolu var kendi doktorunda ne dicek bu sefer
İkinciyi bende istemiyorum tek değilsinYoutubedan açıp bırakacağım kaç dk sürecek uykusu bensiz söylerim sanabu hafta bitsinde, bahar temizliği yapıyorum çünkü
Eşimde istiyor 2.yi. Şu 2.yi bi ben istemiyorum galiba, 3 yaşına gelince belki yaparım.
Önce sorsunlar 2.ye bakabilecek misin diyeİkinciyi bende istemiyorum tek değilsin
Ben demir kullanmıyorum, daha doğrusu başlamıştım ama çocuğun bağırsakları mahvoldu 1 haft kabız 1 hafta ishal derken antibiyotiğe başkadık ve demiri bıraktık. Bize doktor ferrum hausmann yazmıştı sağlık ocağınınkinğ almamıştım ben. Doktorumuzu değiştirdik yeni doktor 6.ay bitmeden demir desteğinin bebeklere ağır geldiğini ve doğru bulmadığını söyledi. Çocuk karın ağrısından uyku düzeni herşey bozuldu. Şimdi sadece d vitaminine devam ediyorum. Ama bu tabi bizde olan etkilerdi her bebek başka. Maşallah bebeğinizin kilosu bence gayet iyi benimki 28 kasımda erken doğdu hala 6.5 kilo bile değilKizlar selam. Biz asm den geldik. 7 nisandan bugune yani 14 gunde 400 gr almis bence cok az ama ebe ve doktora gore gayet guzel yeterli olmus kilosu. Mama gene yemiyor diye israrla anlatsamda durumu gerek yok ek herhangi bir seye birak yemesin diyorlar. Ve diyeti 7 nisanda biraktim biliyorsunuz kilo sorunu nedeniyle demekki hakkaten sutun kalitesini etkiliyordu suan homini girtlar yemek modundayimboy 60 cm kilo 6600 gr olmus uygun buldular bence kilo az ama saglikli olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?