Ben oruç tutmuyorum ama bazen bir çay kaşığı su veriyorumOruç tutan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğinize su veriyir musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oruç tutmuyorum ama bazen bir çay kaşığı su veriyorumOruç tutan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğinize su veriyir musunuz
A anemoniasp kangurunun fotosunu koyar mısın
Yıkadım ıslak . Suları süzülüyor su an. Kuruyup bebeği de içine koyup atarım fotoA anemoniasp kangurunun fotosunu koyar mısın
Ben çarşafın üstnde güzel giydirip çekiyorum konsept falan yok doğaçlamaKızlar aylık fotoğraf çekimi yapan var mı aranızda fikir lazım bana
MaşallahBugün rota aşımızı olduk 5900 62 cm olmuşuz
Yaa çok tatlısın ben ilk ay ultrason fotoğraflarıyla 1 yazdım 40 ında güllerden yaptım malum ikinci ayda bandanalar vardı şimdi aklıma bişey gelmiyorBen çarşafın üstnde güzel giydirip çekiyorum konsept falan yok doğaçlama
Fikir olur belki Pinterestten baktım güzel olmuş baharda geldi onu andırırMaşallah
Yaa çok tatlısın ben ilk ay ultrason fotoğraflarıyla 1 yazdım 40 ında güllerden yaptım malum ikinci ayda bandanalar vardı şimdi aklıma bişey gelmiyor
1 buçuk sene anca kullandık. Çünkü artık masada bizimle oturmak istiyordu özgür olmak.. Hatta masamizin üzerine oturup ortalığı karistirmak sandalye kısıtladiMama sandalyesini ne kadar süre kullandiniz cok cocuklu analar.
Ne alacağız ya
Chiccoya bak derim mağaza incele letgo dan al pisman olmazsin bak
Bazen veriyorum 1 çay kaşığı. Hatta 2. Yi istemişti ben oruç tutmuyorumOruç tutan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğinize su veriyir musunuz
Ben deniz kenarındaki renkli taşlarla da yapabilirsinKızlar aylık fotoğraf çekimi yapan var mı aranızda fikir lazım bana
Kaç paraya anlaştınız. Ne kadar piyasası değişken
Aklıma gelmedi yarın denerim suyu ilk defaOruç tutan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğinize su veriyir musunuz