Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuzuyaKitap yiyenlerde bugun![]()
Anaa fizyolojik serum dolapta mı durmalı benimki hep dışarda durduIcerdeki cevher yumuşayana kadar sıkıyorum yarısı gidiyor zannimcakalani 1-2 gün tutuyorum buzdolabinda
Benimki de hep dışarda. Tekrar ağzını kapatıp koyuyorum bi kenaraAnaa fizyolojik serum dolapta mı durmalı benimki hep dışarda durdu
Aylar sonra mercimek çorbası içtim ondan mı dalamıyor uykuya diye düşünürken, bu akşam hepsinde gariplik var galibaBenim ki daha uyumaya niyetli değil oturup kitap okuyup dizi izleriz napalim![]()
Geçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsınız inşallah ağrısız sızısız iyileşir yavrucak.Erkek gibi tuttum diyosunAllah kabul etsin
Bende tutabildim bugun şükür
O kadar yorgunum ki
O akdar uykusuzum ki
Cok bölündüm bu ara
Yeni cay icebiliyorum
Bebem sunnetoldu bugun
Off acısı var
Ne zaman gececek bu
Birde kızlar yapisikliktan korkmay başladım
Esim sagolsun surekli okuyup duruyor kotu senaryoları
Şuan bizde sislik var sanırım
Pipiyi geriye dogru ittiniz mi
Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Çok şükür kaldı 29Erkek gibi tuttum diyosunAllah kabul etsin
Bende tutabildim bugun şükür
O kadar yorgunum ki
O akdar uykusuzum ki
Cok bölündüm bu ara
Yeni cay icebiliyorum
Bebem sunnetoldu bugun
Off acısı var
Ne zaman gececek bu
Birde kızlar yapisikliktan korkmay başladım
Esim sagolsun surekli okuyup duruyor kotu senaryoları
Şuan bizde sislik var sanırım
Pipiyi geriye dogru ittiniz mi
Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Biz nerdeyse gitmeyecektikGeçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsınız inşallah ağrısız sızısız iyileşir yavrucak.
Biz de çarşamba günü gideceğiz çocuk cerraha bakalım ne zaman yapalım diyecek.
Sünnetten kaçış yok bir an evvel olsun bitsin istiyoruz havalar da daha fazla ısınmadan.Biz nerdeyse gitmeyecektik
Aksam iptal Mi etsek diyodukana -baba kiyamisuu modundaydik
Hic zor olmadı
Cok kolayca hastaneye girisimiz çıkışımız 1 saat
On dk sunnet sürdü
Onemli olan ilk günü galiba agrilari oluyor
Sukur olduk atlatırız artik ins
Sizde korkmayın hic olmak kolay
Bide iyilesirsek![]()
Henuz anlamadigi garanti bahahahahaga sanirim 5 aydan sonra yaaaMasallah kuzuyaTam olarak bu hışırtılı seylerden ne zaman anlıyorlardı
![]()
Evet kaçış yokSünnetten kaçış yok bir an evvel olsun bitsin istiyoruz havalar da daha fazla ısınmadan.
Ama o kıyamama bizde de varağlarım ben kesin
![]()
Lokal olduk bacımsuHışırtı olayını cıps paketıyle halledıyoruz
Sunnet derısını zorlamadan arada yapmaya calısıyorum dr oyle dedı sordugumda bız de sunnet ıcın dr arastırıyoruz ankarada tavsıye alabılırımm kızlar...
@Statusahibi hayırlı olsun canım ınsallah cabuk atlatırsınız lokal mı oldu?
Hersey herkeste aynı etkiyi yapmaz deneyerek bebege gaz yapan yıyecceklerı bulabılırsınız demıstı bır doktor. Mercımek kırmızı lahana ve sogan ogluma acayıp gaz yapıyor az yesem de. Dun de menemen yedım mahvoldu cocuk sanırım domates de yapıyor![]()
Onu ben de duydum ama o zaman da bütün vitaminleri gidiyor o suyla.Kayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra
Her zamankinden farkı yoksa ye gitsinKayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra