• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Erkek gibi tuttum diyosun😂 Allah kabul etsin
Bende tutabildim bugun şükür 🤲
O kadar yorgunum ki
O akdar uykusuzum ki
Cok bölündüm bu ara
Yeni cay icebiliyorum
Bebem sunnetoldu bugun
Off acısı var
Ne zaman gececek bu
Birde kızlar yapisikliktan korkmay başladım
Esim sagolsun surekli okuyup duruyor kotu senaryoları
Şuan bizde sislik var sanırım
Pipiyi geriye dogru ittiniz mi
Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Geçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsınız inşallah ağrısız sızısız iyileşir yavrucak.
Biz de çarşamba günü gideceğiz çocuk cerraha bakalım ne zaman yapalım diyecek.

Erkek gibi tuttum diyosun😂 Allah kabul etsin
Bende tutabildim bugun şükür 🤲
O kadar yorgunum ki
O akdar uykusuzum ki
Cok bölündüm bu ara
Yeni cay icebiliyorum
Bebem sunnetoldu bugun
Off acısı var
Ne zaman gececek bu
Birde kızlar yapisikliktan korkmay başladım
Esim sagolsun surekli okuyup duruyor kotu senaryoları
Şuan bizde sislik var sanırım
Pipiyi geriye dogru ittiniz mi
Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Çok şükür kaldı 29😅

Geçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsınız inşallah ağrısız sızısız iyileşir yavrucak.
Biz de çarşamba günü gideceğiz çocuk cerraha bakalım ne zaman yapalım diyecek.
Biz nerdeyse gitmeyecektik
Aksam iptal Mi etsek diyoduk🙈 ana -baba kiyamisuu modundaydik
Hic zor olmadı
Cok kolayca hastaneye girisimiz çıkışımız 1 saat
On dk sunnet sürdü
Onemli olan ilk günü galiba agrilari oluyor
Sukur olduk atlatırız artik ins
Sizde korkmayın hic olmak kolay
Bide iyilesirsek😅

Biz nerdeyse gitmeyecektik
Aksam iptal Mi etsek diyoduk🙈 ana -baba kiyamisuu modundaydik
Hic zor olmadı
Cok kolayca hastaneye girisimiz çıkışımız 1 saat
On dk sunnet sürdü
Onemli olan ilk günü galiba agrilari oluyor
Sukur olduk atlatırız artik ins
Sizde korkmayın hic olmak kolay
Bide iyilesirsek😅
Sünnetten kaçış yok bir an evvel olsun bitsin istiyoruz havalar da daha fazla ısınmadan.
Ama o kıyamama bizde de var :( ağlarım ben kesin 😂

Hışırtı olayını cıps paketıyle halledıyoruz🤭
Sunnet derısını zorlamadan arada yapmaya calısıyorum dr oyle dedı sordugumda bız de sunnet ıcın dr arastırıyoruz ankarada tavsıye alabılırımm kızlar...
@Statusahibi hayırlı olsun canım ınsallah cabuk atlatırsınız lokal mı oldu?
Hersey herkeste aynı etkiyi yapmaz deneyerek bebege gaz yapan yıyecceklerı bulabılırsınız demıstı bır doktor. Mercımek kırmızı lahana ve sogan ogluma acayıp gaz yapıyor az yesem de. Dun de menemen yedım mahvoldu cocuk sanırım domates de yapıyor🤦

Sünnetten kaçış yok bir an evvel olsun bitsin istiyoruz havalar da daha fazla ısınmadan.
Ama o kıyamama bizde de var :KK43: ağlarım ben kesin 😂
Evet kaçış yok
Bi ara baktım
Bayilajaktim😂 sonra bakmadım
Olsun olsun kurtulsunlar
Hışırtı olayını cıps paketıyle halledıyoruz🤭
Sunnet derısını zorlamadan arada yapmaya calısıyorum dr oyle dedı sordugumda bız de sunnet ıcın dr arastırıyoruz ankarada tavsıye alabılırımm kızlar...
@Statusahibi hayırlı olsun canım ınsallah cabuk atlatırsınız lokal mı oldu?
Hersey herkeste aynı etkiyi yapmaz deneyerek bebege gaz yapan yıyecceklerı bulabılırsınız demıstı bır doktor. Mercımek kırmızı lahana ve sogan ogluma acayıp gaz yapıyor az yesem de. Dun de menemen yedım mahvoldu cocuk sanırım domates de yapıyor🤦
Lokal olduk bacımsu
Gecen unutum
Kurufasulye yedim😂 anaaa dedim ben yemiyidum ki niye yedim
Kimsede uyarmadi
Her zamankinden farkli bi etkide yapmadı
Bugunde merci ictim gitti

Kayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra

Kayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra
Onu ben de duydum ama o zaman da bütün vitaminleri gidiyor o suyla.

Her zamankinden farkı yoksa ye gitsin
Dogru gazi gidiyor ama
Bana da vitamin kaybediyor gibi geliyor
Zaten ıslatıyoruz suyunu döküyoruz iste😄
Mercimegide kaynatirken uzerindeki köpükleri alınca kısmen gidiyor gaz etkisi

Selam kızlarr bugun bu bebe ev iftar benı yordu aabah 8den beri ayaktayım temızlık yemek derken saate bak smdı uyuttum bızım bebe ellerını daha cok yemeye basladı aşiri salyası akıyor zorla uyuttum uyumuyor emmıyor mamada yemıyor noldu anlamadm dişlerimi kasıınıyor acaba ya baya elını avcunu ıcıne sokuyor agzının kaynanamda bugun telefonda benım cocuklarım hep erken cıkardı dıslerını dedi sanırım diş 🦷 az anason verdım birde karanfili suda beklettm kaynar suda dıs etlerıne sürdüm umarım iyi gelmiştir bitaraflarımdan ter akıyor uyutayım derken cok şükür uyudu ağlaya ağlaya daldı dalsa uyuyor da işte dalması skntı ınsallah uyanmazda rahat uyuruz ıkımızde 🙄

Babasıda yedıklerını eritmeye halı sahaya gitti bu erkeklerın rahatlıgı benı öldürcek sabahtan beri tek yaptıgı iş cocugu oyaladı oda 2saat geri kalanı ful uyudu oruc ılk gün dıye bı cumartesi pazar yardım edıyordu artk onuda edemez ramazanda ben bittim artk anneler için şey varmı dimdik ayakta tutan ılaç serum iğnede olur 😂 beynımde çalan şsarkı yıkılmadım ayaktayııımmmm birde bebe uyanınca bagırarak aglıuor yeni basladı bu normalde uyanır gulucuk saçardı ıkı kıvranırdı avazı cıktıgı kadar ağlıyor zor susturdum vallahi

Back