• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Açlık güzel tokluk bir tık yüksek görüştün mü ne dedi doktor benim tam tersi açlık 100 111 civari arada 90 iniyor kontrol verdi ölçüyorum devamlı diyet verdi birde
Doktora sordum henüz görmedi interntte yüksek gosteriyir da size sorayım dedim bide eşim bana sen yavaş içtin diyo bı iki yudumda bitirmen lazımdı dedi ben 10 dk ancak bitirdim ve 5 dk erken verdim kani

Doktora sordum henüz görmedi interntte yüksek gosteriyir da size sorayım dedim bide eşim bana sen yavaş içtin diyo bı iki yudumda bitirmen lazımdı dedi ben 10 dk ancak bitirdim ve 5 dk erken verdim kani
bekli etkili olabilir hızlı içmenin yavaş içmenin doktor ne diyecek bakalım
bana sadece içtik den sonra saatine bak aynı saatte kan ver sıra filan bekleme demişlerdi sadece 2 kere daha kan veriyoruz ya

bekli etkili olabilir hızlı içmenin yavaş içmenin doktor ne diyecek bakalım
bana sadece içtik den sonra saatine bak aynı saatte kan ver sıra filan bekleme demişlerdi sadece 2 kere daha kan veriyoruz ya
Aynen benim acelem vardı biraz erken verdim kani tekrar yükleme yapmak istemiyorum:/

Canım bugün kontrolün vardı senin de. Ben de gidicem birazdan. Güzel haberler alalım inşallah ta bayram Rabat geçsin 🤲
Eve şimdi geldim 25 mm hala progesta devam edelim dedi bayramdan sonra gidicem tekrar
Ama suyum üst seviyedeymis her gun aclik tokluk vermemi istedi
Tatli hamur işi yasakladı :( dün aclik vermistim iyi cikmisti bugun tokluk verdim o cikmamis daha
Ecz cihaz alicam
Sana ne dedi insalllah sende güzel haberler vardır 🙏🏼

inşallah gerek kalmaz ama sanki yüksek çıkınca tekrarlıyorlar diye biliyorum :( ama tabi doktordan doktora değişiyordur
Endokrin bölümüne yönlendirdi yüksek çıktığı için ölçüm cihazı ve diyet verecek sana dedi 2 nisana aldım bakalım herşeyi kisitladi 50 mg da 202 çok yüksek bir değer dedi :(

Endokrin bölümüne yönlendirdi yüksek çıktığı için ölçüm cihazı ve diyet verecek sana dedi 2 nisana aldım bakalım herşeyi kisitladi 50 mg da 202 çok yüksek bir değer dedi :(
bende de açlık yüksek çıktı ama dikkat edince normale dönüyor iş tamamen bizde bitiyor hamilelikte olan şeylermiş şeker kimle konuştuysam
hiç takılma karbonhidrattan uzaklaş sağlıklı beslen 15 gün de düzeliyor benim öyle oldu
doktor şekerde sürekllik sıkıntı önlem alıp düşürmemiz lazım demişti bayramda çok dikkat et

Bende hangisinden yaptıracağıma karar veremedim. Beğendikleriniz olursa paylaşır mısınız😀 bende çok az yaptırcam bulunduğum şehirde çok tanıdığım yok 20 adet yeterli bana
IMG_1333.webp
IMG_1332.webp

Bunları beğendim 🥰 kutuda madlen çikolata oluyormuş. sayfalarında erkek bebek içinde ayıcıklı şeyler var bakabilirsin 🌸

bende de açlık yüksek çıktı ama dikkat edince normale dönüyor iş tamamen bizde bitiyor hamilelikte olan şeylermiş şeker kimle konuştuysam
hiç takılma karbonhidrattan uzaklaş sağlıklı beslen 15 gün de düzeliyor benim öyle oldu
doktor şekerde sürekllik sıkıntı önlem alıp düşürmemiz lazım demişti bayramda çok dikkat et
Evet annem baklava yaptı 😂tabiki bebegim öncelikli nefsime hakim olucam artık doğuma kadar

Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?

Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?
Doktorunuz daha iyi bilgi verir endişelenmeyin 🙏🏻 bu arada ben en son 28. Haftada gittim doktora ama suya falan baktığını fark etmedim çok enteresam. Ya da baktı da bana mı döylemedi. Bebeğin ölçülerine baktı geçti gibi geldi bana .

Eve şimdi geldim 25 mm hala progesta devam edelim dedi bayramdan sonra gidicem tekrar
Ama suyum üst seviyedeymis her gun aclik tokluk vermemi istedi
Tatli hamur işi yasakladı :( dün aclik vermistim iyi cikmisti bugun tokluk verdim o cikmamis daha
Ecz cihaz alicam
Sana ne dedi insalllah sende güzel haberler vardır 🙏🏼
Canım benim de kilo artışımdan dolayı karbonhidrat ve tatlıyı azaltalım dedi. Artık sen de dikkat etmeye çalışırsın canım.
Benim rahim ağzım kısa. 17 mm ycanım. Ben de yatmaya ve progestan kullanmaya devam edicem. İki hafta sonra tekrar gidicem kısmet ise. Doktorum iyi gidiyoruz yine de dedi umut verdi. Yani inşallah bekler canım en azından 1 ay daha. Hastaneden gelince bir durgunlaşıyorum ben de nedense. Korku oluyor galiba. Her şey güzel olur inşallah canım.

Doktorunuz daha iyi bilgi verir endişelenmeyin 🙏🏻 bu arada ben en son 28. Haftada gittim doktora ama suya falan baktığını fark etmedim çok enteresam. Ya da baktı da bana mı döylemedi. Bebeğin ölçülerine baktı geçti gibi geldi bana .

Bi sıkıntınız yoktur muhtemelen ondan size bir sey dememistir
Bana da suana kadar su ile alakalı bir sey dememislerdi cunku
Bayramdan sonra tekrar gidecegim bu hafta bi dikkat edeyim de

Kızlar bugün muayenem vardı. 22. Haftamda acil serklaj olmuştum. Şimdi 27. haftaya gireceğim. Bugün vajinal muayene ile rahim ağzımı ölçtü rahim ağzım geçen haftaya göre kısalmış ve aşağıya gelmiş bebeğim. 2.8 dedi doktorum beyaz akıntım oluyor kaldı gündür bebek aşağıya baskı yaptığı için olabileceğini ve akıntıyla beraber suyumun gelebileceğini söyledi. Tekrar antibiyotik tedavisine başla dedi. Korkuyorum kızlar ya dua ediyorum bol bol.
Canım benim de rahim ağzım kısalmış. 17 mm dedi doktorum. Yatıp ilaç kullanıyorum. Böyle 40. Haftayı bekleyen hastası olmuş.
Bebek kilo aldığı için rahim ağzı kısalması artıyormuş. İnşallah zamanlarını doldursunlar canım. Her gün çok kıymetli. Bi de ne olur ne olmaz yoğun bakım ünitesini de sordum iyi dedi doktorları falan. İnşallah gerek kalmasın. Korku oluyor haklısın ama Allah ne derse o olucak Canım dua edicez. Sen neden antibiyotik kullanacaksın canım?

Canım benim de kilo artışımdan dolayı karbonhidrat ve tatlıyı azaltalım dedi. Artık sen de dikkat etmeye çalışırsın canım.
Benim rahim ağzım kısa. 17 mm ycanım. Ben de yatmaya ve progestan kullanmaya devam edicem. İki hafta sonra tekrar gidicem kısmet ise. Doktorum iyi gidiyoruz yine de dedi umut verdi. Yani inşallah bekler canım en azından 1 ay daha. Hastaneden gelince bir durgunlaşıyorum ben de nedense. Korku oluyor galiba. Her şey güzel olur inşallah canım.

Progestanı alttan mı alıyorsun?
O cok iyi koruyor gercekten
Rahim ağzı dinamik yapıya sahipmiş 17 mm yükselme ihtimali de var o yüzden bol dinlenmeye devam et sen
Şurda 30 u devirmemize çok az kaldı artık ondan sonraki hedefimiz 34 olur :)
Bende şuan aynı moddayım enerjim emilmis modum dusmus durumda
Allah caresiz sıkıntı vermesin ama boyle girip "her sey yolunda" cumlesini duymayı artık cok istiyorum
10 gun sonra bana da gel dedi

Canım benim de rahim ağzım kısalmış. 17 mm dedi doktorum. Yatıp ilaç kullanıyorum. Böyle 40. Haftayı bekleyen hastası olmuş.
Bebek kilo aldığı için rahim ağzı kısalması artıyormuş. İnşallah zamanlarını doldursunlar canım. Her gün çok kıymetli. Bi de ne olur ne olmaz yoğun bakım ünitesini de sordum iyi dedi doktorları falan. İnşallah gerek kalmasın. Korku oluyor haklısın ama Allah ne derse o olucak Canım dua edicez. Sen neden antibiyotik kullanacaksın canım?
Hangi ilaçları kullanıyorsun? Senin de kasılma vs oluyor mu rahim ağzı kısalıyormuş kasılma oldukça. Enfeksiyona karşı tekrar başladık tehlikeye atmayalım dedi doktor.

Progestanı alttan mı alıyorsun?
O cok iyi koruyor gercekten
Rahim ağzı dinamik yapıya sahipmiş 17 mm yükselme ihtimali de var o yüzden bol dinlenmeye devam et sen
Şurda 30 u devirmemize çok az kaldı artık ondan sonraki hedefimiz 34 olur :)
Bende şuan aynı moddayım enerjim emilmis modum dusmus durumda
Allah caresiz sıkıntı vermesin ama boyle girip "her sey yolunda" cumlesini duymayı artık cok istiyorum
10 gun sonra bana da gel dedi
Rahim ağzı uzar mı? Serklajlıyım rahim ağzım serklaj dan sonra kısalmış. Uzama ihtimali var mı?

Back
X