• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla ben karıştırıyorum bizimkilerle bile. Çocuğunkiyle de yıkanır. Devamlı üstüme kusuyor. Tişört 1 saat kalmıyor üstümde. Kusmuklu tişörtlerimi onun sepetine atıyorum. İç çamaşırlarımı dışarıda giydiğim seyleri atmıyorum .
Aynen bizde de tüm kıyafetler beraber yıkanıyor.

Normal sıvı deterjan ile 3 günde bir makine açıyoruz o kadar.

Okuyorum da ben rahat anneyim galiba.

Kızlar koroplastları ne yaptınız koroplastları 😂 ben su matı yaptım oğluma 😂
20220402_171245.jpg
20220402_172043.jpg

Ohaaa saka yapiosunnnn 🥰🥰 nornal su dimi kiz aklinla bin yasa altin bulsam bole sevinmezdim gecen gun almaya kalktim dunya para ayyyy gel sarilcammm 🤣🤣 salak kafam normal su olmazmis gibi geldi bana 🤣🤣
😂
Kız ne para vercen birkaç ay için 😂
Ama benim koroplastların fermuarın başladığı yerde ufak delik çıktı ona dikkat et canım sızdırıyor bantla kapattım
Ya da ben hastane çantası hazırlarken çok zorladım sığdırcam diye ondan da delinmiş olabilir

Ayy ben ilk çocuğumda hep ayrı yıkadım detarjana green cleandi yada minoris alıyordum içerikleri en temiz diye Internet üzerinden getirtiyodum😄
2.de daline geçtim direk her markette var😃
Simdi 2 sininde dalinle beraber yıkıyorum

Bizim detarjanla yikamadim hiç bide ilkinde dermatit alerji vardı cildi çok hassasdi

Kızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?

Ben susadım 😌 ama yine de iyiyim diyebilirim. Ben iftar sonrasi baş ağrım olmasindan korkuyorum.Rabbim kabul etsin hepimizinkini
Ben de susadım 1 saat kaldı ama epeyde yoruldum yemek yaptım, kasaba markete gittim. 600tl ne verdim aldım bilmiyorm sinirlerim çok bozuldu, fakir fukara nasıl alıyor bu fiyatlarla ramazan günü.

Geçen çamaşır anında cinnet getirdim kimin neyi var neyi yok attım makinaya 60 derecede yıkadım, kızda giydi baktım oluyo iyi dedim daha ayıklamam😅
Kızlar koroplastları ne yaptınız koroplastları 😂 ben su matı yaptım oğluma 😂
Eki Görüntüle 3039725 Eki Görüntüle 3039724
Bizimki bu pozisyonda ters dönmüş hamam böc1eği gibi çırpınıyo

Ben de susadım 1 saat kaldı ama epeyde yoruldum yemek yaptım, kasaba markete gittim. 600tl ne verdim aldım bilmiyorm sinirlerim çok bozuldu, fakir fukara nasıl alıyor bu fiyatlarla ramazan günü.

Geçen çamaşır anında cinnet getirdim kimin neyi var neyi yok attım makinaya 60 derecede yıkadım, kızda giydi baktım oluyo iyi dedim daha ayıklamam😅

Bi kıvırcık 15 tl olmuş valla biz alabiliyoruz da alamayanlara üzülüyorum. Biz doğurduktan sonra ülke cıvıttı 🙈

Simdi 2 sininde dalinle beraber yıkıyorum

Bizim detarjanla yikamadim hiç bide ilkinde dermatit alerji vardı cildi çok hassasdi

Ben evde az ayağa kalkabiliyorum ya kocama iş buyurmaya utanıyorum artık.
Olabildiğince işimizi kolaylaştırmaya çalışıyorum.:KK23:

Bir de gebeliğimin başından beri demiştim sakin, kasmayan, rahat ana baba olalım demiştim.:KK60:

Tabii ki cildi hassas yavrulara geçmiş olsun, o zaman ekstra özen ister.:emir_bebek:

Bizim yavruya anneciğinin durumunu anlatıyorum o da bana kıyamıyor galiba. Allahım onu anlayışlı bebe yapmış çok şükür. Sonradan huyu suyu değişir mi bilmem. :KK51:

Bi kıvırcık 15 tl olmuş valla biz alabiliyoruz da alamayanlara üzülüyorum. Biz doğurduktan sonra ülke cıvıttı 🙈
Öyleymiş çok üzüldüm.
Semizotu 7 lira dedi kayınpeder.
Ona da ayrı üzüldüm ne yalan söyleyim…
Enginarı sormaya utandım, şifa niyetine alıp pişirip yeriz de olmayanlar ne yapsın?

Back