• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Progestanı alttan mı alıyorsun?
O cok iyi koruyor gercekten
Rahim ağzı dinamik yapıya sahipmiş 17 mm yükselme ihtimali de var o yüzden bol dinlenmeye devam et sen
Şurda 30 u devirmemize çok az kaldı artık ondan sonraki hedefimiz 34 olur :)
Bende şuan aynı moddayım enerjim emilmis modum dusmus durumda
Allah caresiz sıkıntı vermesin ama boyle girip "her sey yolunda" cumlesini duymayı artık cok istiyorum
10 gun sonra bana da gel dedi
Canım alttan kullanıyordum ama bırak onu dedi. Elin gelir keseye falan yanlışlıkla dedi. Bebek ayakları falan aşağıda çünkü. Şimdi günde iki kere Duphaston devam edicem.
Belki daha kötü durumlarda vardır canım kendimizi öyle avutucaz attık. Çok şükür ki bebeklerimiz sağlıklı.🧿 umarım zamanını beklerler. Ben devamlı yatıyorum annemdeyim zaten canım mecburen. Sakin bir şekilde yatıcaz artık.

Serklajdan sonra bilmiyorum fakat
Perinatolog doktorum bana dinamik yapıda olduğunu kısalabildiği gibi uzayabilecegini de söyledi
Hatta bugün gittiğim doktorda söyledi
Aaa bu bilgi iyiymiş canım teşekkürler. Benim 22 ydi bir ara sonra 25 oldu. Şimdi 17 oldu. Nst ye girmene gerek yok kasılma gözükmüyor dedi magnezyuma devam et dedi.

Hangi ilaçları kullanıyorsun? Senin de kasılma vs oluyor mu rahim ağzı kısalıyormuş kasılma oldukça. Enfeksiyona karşı tekrar başladık tehlikeye atmayalım dedi doktor.
Senin ne kadar olmuş kısalma ile? Bana serklaj yapmadılar haftam ileriydi. Canım evet kullan tabi önlem almak iyi.
Ben magnezyum ve Duphaston kullanıyorum. Kasılma hissetmedim hiç. Bir kez oldu biraz onda da hastanede bir gece yatıp çıktım canım. Şuan nasıl hissediyorsun?

Senin ne kadar olmuş kısalma ile? Bana serklaj yapmadılar haftam ileriydi. Canım evet kullan tabi önlem almak iyi.
Ben magnezyum ve Duphaston kullanıyorum. Kasılma hissetmedim hiç. Bir kez oldu biraz onda da hastanede bir gece yatıp çıktım canım. Şuan nasıl hissediyorsun?
Serklaj öncesi tamamen açılma ile keseyi iterek dikiş attılar. Gelen hafta 30 mm üstü dedi doktorum bugün bebeğin aşağıya geldiğini ve kasılmalardan ötürü 28 mm ölçtü kasılmalar devam edip artarsa suyun gelir dedi. Kasılmalarım oldu bu hafta bebek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor bunlar kasılmaymış.Bugün Nst de kasılma çıkmadı. Nidicard geçen hafta 2 ye düşürmüştü bugğn tekrar 4 e çıkardı. Magnezyum kullanmıyorum kasılmaları önlüyor mu? Alıp kendim başlasam

Serklaj öncesi tamamen açılma ile keseyi iterek dikiş attılar. Gelen hafta 30 mm üstü dedi doktorum bugün bebeğin aşağıya geldiğini ve kasılmalardan ötürü 28 mm ölçtü kasılmalar devam edip artarsa suyun gelir dedi. Kasılmalarım oldu bu hafta bebek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor bunlar kasılmaymış.Bugün Nst de kasılma çıkmadı. Nidicard geçen hafta 2 ye düşürmüştü bugğn tekrar 4 e çıkardı. Magnezyum kullanmıyorum kasılmaları önlüyor mu? Alıp kendim başlasam
Evet canım doktor kasılmaları engellemek için magnezyum verdi bana ama bir doktora sor istersen.inşallah herşey yolunda olur canım. Zamanında gelsin inşallah. Hiç yormuyorsun de mi kendini?

Kızlar bu yastıkları beğendim sizce hangisi

Eklentiler

• IMG_9904.webp
    IMG_9904.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9896.webp
    IMG_9896.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9894.webp
    IMG_9894.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9903.webp
    IMG_9903.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 15
Evet canım doktor kasılmaları engellemek için magnezyum verdi bana ama bir doktora sor istersen.inşallah herşey yolunda olur canım. Zamanında gelsin inşallah. Hiç yormuyorsun de mi kendini?
Yok wc duş harici sürekli yatıyorum yemek yerken bile ona rağmen kısalması tuhafıma gitti

Yok wc duş harici sürekli yatıyorum yemek yerken bile ona rağmen kısalması tuhafıma gitti
Bende aynıyım canım. Uzanarak yemeğimi yiyorum. Sadece tuvalet için kalkıyorum ama kısalmış. 23 TEn 17 ye düşmüş. Benim de tuhafıma gitti sordum doktora. Bebek büyüdüğü için Rahime baskı artıyormuş ondan kısalıyormuş canım.

Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?
Canım ben de son iki gebeliğimde açlık tokluk ölçüyorum her ikisinde de gebelik şekerim çıktı fakat cihazda hep normal çıkıyor takip ettiğimde. Doktor dedi ki demek ki en toleransı var biraz boşsam yedigimi inan bana o zaman yüksek çıkıyor. Bir öğün hamburger ye 1 saat sonra gör bak. Suyun fazlalığı şekerden başka bişey değil. Bebeğin haftasıyla uyumlumu ? Benim nerdeyse iki hafta önde gidiyordu

Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsiniz 😂😂 hergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence 😅😂 ben saldım 🫠🫠
Ay yok bende aşırı saldım da işte hani sizler nasılsınız bende mi bir sorun var diye sorayım dedim ama iyi rahatlattınız beni 😁

Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?
Bende de aynı durum var. Doktorumun biri şekerden olabilir demişti. Diğeri de aç kalmışsın dedi. Uzun süre aç kalma, bu da suyunu arttırır ara öğün yapmalısın demişti. Bende cidden işte öğle yemeğine çıkamıyordum meyveyle geçiştirdim hep. Ara öğün de yapmıyorum vakit olmuyor birde acıkmıyorum 2 yumurtayla kahvaltı yapınca. Bana çok mantıklı gelmedi aslında ama koskoca perinatolog vardır bir bildiği herhalde 😁

Back
X