• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben evde az ayağa kalkabiliyorum ya kocama iş buyurmaya utanıyorum artık.
Olabildiğince işimizi kolaylaştırmaya çalışıyorum.:KK23:

Bir de gebeliğimin başından beri demiştim sakin, kasmayan, rahat ana baba olalım demiştim.:KK60:

Tabii ki cildi hassas yavrulara geçmiş olsun, o zaman ekstra özen ister.:emir_bebek:

Bizim yavruya anneciğinin durumunu anlatıyorum o da bana kıyamıyor galiba. Allahım onu anlayışlı bebe yapmış çok şükür. Sonradan huyu suyu değişir mi bilmem. :KK51:
Eşimde iftar yemeğini hazırlıyor içerde, ne yapalım geçecek bu günler.
İnşallah değişmez 🧿

Öyleymiş çok üzüldüm.
Semizotu 7 lira dedi kayınpeder.
Ona da ayrı üzüldüm ne yalan söyleyim…
Enginarı sormaya utandım, şifa niyetine alıp pişirip yeriz de olmayanlar ne yapsın?
Yardım için mi sizinle kalıyorlar? Hikayenizi çok bilmiyorum. Yeni görmeye başladım sizi

Tavuk 60 lira daha denecek bir şey yok. Belki daha pahalıdır. 15 önce toplu alışveriş yaptık attım buzluğa.

Biz iki kişiyiz. Kalabalık ailelere nasıl yeter.
Biz de geçen gün onu konuşuyoruz eşimle, bizim çocuklar küçük ve iki maaşlıyız hamdolsun. Tek maaş çalışan kalabalık aileler nasıl geçiniyor düşünemiyorum.
İmkanı olan kaçsın canını kurtarsın valla biz green carda başvurduk önümüzdeki ay belli olacak 😂

Yardım için mi sizinle kalıyorlar? Hikayenizi çok bilmiyorum. Yeni görmeye başladım sizi
Yok yoook.
Evden hiç çıkamıyorum.
Spinal anestezide kendimi çok kastığım için belimde stres kırığı diye bir olay olmuş, bacaklarım uyuştu, şimdilerde ayak parmaklarıma indi çok şükür uyuşukluk. Bel ağrım devam ediyor maalesef. Kayınvalidemlerle aram iyidir, hoş tutuyorlar sağ olsunlar.
İki haftadır kocam bana değişiklik olsun diye kayınvalidemlere getirdi.

Hafta sonu kalıp evimize dönüyoruz.
Çok uzattım kusura bakmayın, çok acılar çektik kocamla beraber. Tuvaletimi altımdan alıyordu, şükür kendim gidiyorum.
Çok şükür bugünlerimize… Çenem düştü di mi?

Neyse…
Kocam artık işbaşı yaptı. Evde yavrumuz ve benim için düzenek hazırladı. Mamasını hazırlamak ve uyutabilmek için. Yavrumuza zarar vermeden işimi halletmeye çalışıyorum çok şükür.

Gün içinde kardeşim 1,2 saat uğruyor, yalnız kalmak benim için daha iyi, onu gönderiyorum hemen.

Neyse…
Çok uzattım, kusura bakmayın.
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Tüm hastalara en acillerden şifalar versin inşallah.

Yok yoook.
Evden hiç çıkamıyorum.
Spinal anestezide kendimi çok kastığım için belimde stres kırığı diye bir olay olmuş, bacaklarım uyuştu, şimdilerde ayak parmaklarıma indi çok şükür uyuşukluk. Bel ağrım devam ediyor maalesef. Kayınvalidemlerle aram iyidir, hoş tutuyorlar sağ olsunlar.
İki haftadır kocam bana değişiklik olsun diye kayınvalidemlere getirdi.

Hafta sonu kalıp evimize dönüyoruz.
Çok uzattım kusura bakmayın, çok acılar çektik kocamla beraber. Tuvaletimi altımdan alıyordu, şükür kendim gidiyorum.
Çok şükür bugünlerimize… Çenem düştü di mi?

Neyse…
Kocam artık işbaşı yaptı. Evde yavrumuz ve benim için düzenek hazırladı. Mamasını hazırlamak ve uyutabilmek için. Yavrumuza zarar vermeden işimi halletmeye çalışıyorum çok şükür.

Gün içinde kardeşim 1,2 saat uğruyor, yalnız kalmak benim için daha iyi, onu gönderiyorum hemen.

Neyse…
Çok uzattım, kusura bakmayın.
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Tüm hastalara en acillerden şifalar versin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Daha iyi olmanıza sevindim. Kaç günlük bebeğiniz? Yalnız kalmak neden daha iyi? Benimde kardeşim gündüzleri uğruyor ya da annem. Biraz bende psikolojik olarak sarsıldım alışamadım sanırım yeni düzene o yüzden yalnız kalmak istemiyorum. Kızımda beşiğinden başka yerde uyuyamadığı için annemde bile kalamıyorum aynı sitedeyiz oysa ki😔

Çok geçmiş olsun. Daha iyi olmanıza sevindim. Kaç günlük bebeğiniz? Yalnız kalmak neden daha iyi? Benimde kardeşim gündüzleri uğruyor ya da annem. Biraz bende psikolojik olarak sarsıldım alışamadım sanırım yeni düzene o yüzden yalnız kalmak istemiyorum. Kızımda beşiğinden başka yerde uyuyamadığı için annemde bile kalamıyorum aynı sitedeyiz oysa ki😔
Çok teşekkür ederim.
7 Ocak doğumlu. Ama 29+5’te geldi.
Şöyle anlatayım;
Evde birinin olması bana daha çok yorgunluk oluyor.
Oldum olası yalnızlık çok severim.
Belki sizinki de lohusa depresyonudur, zamanla geçer inşallah.

Çok teşekkür ederim.
7 Ocak doğumlu. Ama 29+5’te geldi.
Şöyle anlatayım;
Evde birinin olması bana daha çok yorgunluk oluyor.
Oldum olası yalnızlık çok severim.
Belki sizinki de lohusa depresyonudur, zamanla geçer inşallah.

Bir de ben ya kıskanç ya da buldumcuk oldum galiba. :KK23:
Kocamla ikimizden başkası ellesin rahatsız oluyorum.:63:

Sonunda kizimin doğumdaşını buldum 😍
Ne kıskançlık ne buldumcuk
Bunun adı annelik babalık.
Kıymetliniz o 😍zor yollardan geldi yavrucak ..allah herkesin bebeğine saglik afiyet versin acısını göstermesin 🤲

Sonunda kizimin doğumdaşını buldum 😍
Ne kıskançlık ne buldumcuk
Bunun adı annelik babalık.
Kıymetliniz o 😍zor yollardan geldi yavrucak ..allah herkesin bebeğine saglik afiyet versin acısını göstermesin 🤲
Biliyor musun canım, ben senin kızının 7 Ocak doğumlu olduğunu biliyordum.
O kadar iyi takip ediyordum inan.

Amin inşallah canım. Allahım hepimizin yavrusuna sağlık, mutluluk versin inşallah.

Oruçlar açıldı çaylar içildi, bebeler uyudu. Şimdi bende yatarım😅
Erkek gibi tuttum diyosun😂 Allah kabul etsin
Bende tutabildim bugun şükür 🤲
O kadar yorgunum ki
O akdar uykusuzum ki
Cok bölündüm bu ara
Yeni cay icebiliyorum
Bebem sunnetoldu bugun
Off acısı var
Ne zaman gececek bu
Birde kızlar yapisikliktan korkmay başladım
Esim sagolsun surekli okuyup duruyor kotu senaryoları