Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Yatmadan bir saat önce falan içiyorum. Sabah içince kahvaltı bile yapamıyorum
Bende sabahları unutuyorum hep. Açlıktan gözüm dönmüş oluyor 🙈 kahvaltıdan 2 saat sonra içeyim diyorum onu da unutuyorum çoğu kez. Bir kutu ilacı kaç ay oldu yarılayamadım bile. Gece yatmadanı deneyeyim birde olmazsa.

Bende sabahları unutuyorum hep. Açlıktan gözüm dönmüş oluyor 🙈 kahvaltıdan 2 saat sonra içeyim diyorum onu da unutuyorum çoğu kez. Bir kutu ilacı kaç ay oldu yarılayamadım bile. Gece yatmadanı deneyeyim birde olmazsa.
Ben başucuma koydum ilacı gece çok kez tuvalete kalktığım için saat 3 te 4 te fln kaç olursa içiyorum yoksa 2 saat olayını ayarlamak çok zor oluyor

Yaa 🥹 benim de gece öyle oluyor ama ilacı içince bulantıdan unutuyorum açlığı 😅

Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?
Ayrıntılı yaptırdın mı canım? Bebeğin yemek borusunda, midesinde ya da böbreklerinde bir şey yok dimi. Çünkü bebekler sıvılarını hem içer hem de işer, suyun fazla olmasında acaba bebek yutmuyor mu ya da işemiyor mu gibi bi soru sorulabiliyor.

Ha bi de, pimpirikli biri olduğum için kesinlikle başka bir doktora da görün derim. Bana da bi doktor bebeğin suyu fazla dedi ama sonra 2 ayrı doktora gittim ikisi de hayır normal suyu dediler

Herkese iyi bayramlar. Kızlar magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz. Ben orzac 3lü kombinasyonu kullanıyorum. Bir önceki aldığımın rengi sarıydı şimdiki beyaz. Aslında aynı siteden aldım ama böyle geldi. İki gündür bacak ve kol kaslarım ağrıyor, kasılıyor. Kesin magnezyumum düştü. Ama acaba dozu mu yetmiyor yoksa ikinci aldığım sahte midir bilemedim. Bu marka kullanan var mı? Rengi ne?
Birde multivitaminin içinde var ben ekstra alıyorum, ona rağmen böyle azlık çekmem anormal değil mi? Doktora sorduğumda maksimumu şu kadar alabilirsin günlük güvenli dozu şu gibi bir şey söylemedi. İnternette de göremedim. Siz biliyor musunuz

Kızlarr iyi bayramlar. Bebeklerimizle ailelerimizle nice güzel bayramlar görelim inşallah🙏🏻🍭 size şunu soracaktım yaşayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır bebek sadece sağ tarafımda hareket ediyor gibi,bunun bir sebebi var mı yoksa normal mi ? Sol uma hiç girmiyormuş gibi hissediyorum

Kızlarr iyi bayramlar. Bebeklerimizle ailelerimizle nice güzel bayramlar görelim inşallah🙏🏻🍭 size şunu soracaktım yaşayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır bebek sadece sağ tarafımda hareket ediyor gibi,bunun bir sebebi var mı yoksa normal mi ? Sol uma hiç girmiyormuş gibi hissediyorum
Benimde çoğunlukla sağ tarafımda hissediyorum solda çok nadir

Kızlar şimdiye kadar yazdınız ama dikkatle okumadım bende olmayınca. Kasıkta hafif ağrı normal mi? 29. Haftadayım. Dün gece çok hareketliydi ve sanki yön değiştirdi gibi hissettim kaburgalarıma doğru baskı oldu ortada toplandı gibi oldu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Sabahtan beri de kasığımda hafif baskı var ama sürekli değil. Paniklik bir durum değil ama dimi? Kaslarım da çok ağrıyor genel bir ağrı da olabilir değil mi. Tecrübesi olanlar yazabilir mi

Kızlar şimdiye kadar yazdınız ama dikkatle okumadım bende olmayınca. Kasıkta hafif ağrı normal mi? 29. Haftadayım. Dün gece çok hareketliydi ve sanki yön değiştirdi gibi hissettim kaburgalarıma doğru baskı oldu ortada toplandı gibi oldu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Sabahtan beri de kasığımda hafif baskı var ama sürekli değil. Paniklik bir durum değil ama dimi? Kaslarım da çok ağrıyor genel bir ağrı da olabilir değil mi. Tecrübesi olanlar yazabilir mi
Sanırım 29. Hafta sendromu bu :) benimde bir kaç gün ömce öyle bir sorunum oldu. Sabah saatlerinde başladı akşama doğrı geçti tamamen. Benim sağ kasığım ağrıyordu. Buraya da sordum arkadaşlarda 29. Haftada aynı durumu yaşamış. Normaldir muhtemelen. Siz takip edin eğer geçmezse ya da artarsa doktorunuza danışın ya da görüşün .

Herkese iyi bayramlar.

Her gün yeni bir zorluk ekleniyor adeta, şiddetli kabızlık yaşayan oldu mu? Zorlanmamaya çalıştım çok ama erken doğuma vs sebep olur diye çok korkuyorum ıkınmak gibi bir şey sonuçta:/

Sanırım 29. Hafta sendromu bu :) benimde bir kaç gün ömce öyle bir sorunum oldu. Sabah saatlerinde başladı akşama doğrı geçti tamamen. Benim sağ kasığım ağrıyordu. Buraya da sordum arkadaşlarda 29. Haftada aynı durumu yaşamış. Normaldir muhtemelen. Siz takip edin eğer geçmezse ya da artarsa doktorunuza danışın ya da görüşün .
Benimde sağ kasığımda. Ara ara giriyor. Takipteyim bakalım.

Back
X