- 6 Aralık 2024
- 183
- 156
- 18
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #10.541
Geç oldu ama olsun inşallahGüzel anneler günaydınnnçok güzel bir gün olsun inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç oldu ama olsun inşallahGüzel anneler günaydınnnçok güzel bir gün olsun inşallah
![]()
Yatmadan içip mi yatıyorsunuz?Merhaba
Sabahları oluyordu. Fark ettim ki demir ilacındanmış akşamları almaya başladım geçti çok şükür![]()
Yatmadan içip mi yatıyorsunuz?
Bende sabahları unutuyorum hep. Açlıktan gözüm dönmüş oluyorYatmadan bir saat önce falan içiyorum. Sabah içince kahvaltı bile yapamıyorum
Ben başucuma koydum ilacı gece çok kez tuvalete kalktığım için saat 3 te 4 te fln kaç olursa içiyorum yoksa 2 saat olayını ayarlamak çok zor oluyorBende sabahları unutuyorum hep. Açlıktan gözüm dönmüş oluyorkahvaltıdan 2 saat sonra içeyim diyorum onu da unutuyorum çoğu kez. Bir kutu ilacı kaç ay oldu yarılayamadım bile. Gece yatmadanı deneyeyim birde olmazsa.
Bende sabahları unutuyorum hep. Açlıktan gözüm dönmüş oluyorkahvaltıdan 2 saat sonra içeyim diyorum onu da unutuyorum çoğu kez. Bir kutu ilacı kaç ay oldu yarılayamadım bile. Gece yatmadanı deneyeyim birde olmazsa.
Ayrıntılı yaptırdın mı canım? Bebeğin yemek borusunda, midesinde ya da böbreklerinde bir şey yok dimi. Çünkü bebekler sıvılarını hem içer hem de işer, suyun fazla olmasında acaba bebek yutmuyor mu ya da işemiyor mu gibi bi soru sorulabiliyor.Kızlar oğlumun suyu üst seviyedeymiş
Cihaz aldım bugün açlık toklukta iyi çıkıyor
Şekerden de değil o zaman neden olur bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda?
Benimde çoğunlukla sağ tarafımda hissediyorum solda çok nadirKızlarr iyi bayramlar. Bebeklerimizle ailelerimizle nice güzel bayramlar görelim inşallahsize şunu soracaktım yaşayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır bebek sadece sağ tarafımda hareket ediyor gibi,bunun bir sebebi var mı yoksa normal mi ? Sol uma hiç girmiyormuş gibi hissediyorum
Sanırım 29. Hafta sendromu bu :) benimde bir kaç gün ömce öyle bir sorunum oldu. Sabah saatlerinde başladı akşama doğrı geçti tamamen. Benim sağ kasığım ağrıyordu. Buraya da sordum arkadaşlarda 29. Haftada aynı durumu yaşamış. Normaldir muhtemelen. Siz takip edin eğer geçmezse ya da artarsa doktorunuza danışın ya da görüşün .Kızlar şimdiye kadar yazdınız ama dikkatle okumadım bende olmayınca. Kasıkta hafif ağrı normal mi? 29. Haftadayım. Dün gece çok hareketliydi ve sanki yön değiştirdi gibi hissettim kaburgalarıma doğru baskı oldu ortada toplandı gibi oldu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Sabahtan beri de kasığımda hafif baskı var ama sürekli değil. Paniklik bir durum değil ama dimi? Kaslarım da çok ağrıyor genel bir ağrı da olabilir değil mi. Tecrübesi olanlar yazabilir mi
Benimde sağ kasığımda. Ara ara giriyor. Takipteyim bakalım.Sanırım 29. Hafta sendromu bu :) benimde bir kaç gün ömce öyle bir sorunum oldu. Sabah saatlerinde başladı akşama doğrı geçti tamamen. Benim sağ kasığım ağrıyordu. Buraya da sordum arkadaşlarda 29. Haftada aynı durumu yaşamış. Normaldir muhtemelen. Siz takip edin eğer geçmezse ya da artarsa doktorunuza danışın ya da görüşün .