• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra
Bende mercımek corbası yaptım yedım bugun kımuonu doldurdum gaz yapmasın dıye 😂 yarın anlasılır

Bende mercımek corbası yaptım yedım bugun kımuonu doldurdum gaz yapmasın dıye 😂 yarın anlasılır
Ben de bugun 2 parca nohut koftesi yedim uzerine kimyon cayi icerim bisey olnaz gibi dusundm ama onu da icmeyi unuttm gece yatmadan cocugn karnindan sesler geliyodu bakalm bizi nasi bi gece bekliyir:(

Benım esım benden ev hanımı performansı beklıyor bende yemek temızlık cocukların bakımı mısafır agırlama derken uykusuz gecelerın de etkısuyle bugun ıflası ılan ettı vucudum kollarım bacaklarım tutmuyor😔tummgun yattım 2. Cocugumuz olmasına rağmen eşim ılk defa bez degıstırdı. Bugun aldıgım ders su ki bır annenın cocukları ıcın kendıne cok ıyı bakması lazım... Yemişim dortdortluk kadın olma cabalarını bundan sonra rahat kadın desınler😇

Şu kehribar kolyeyi takan varmı ? Salyayımkesıyor dıyorlar aldm bitane e bebekten ama takamadm daha
Kehribar kolyeyi doktorlar kesinlikle önermiyor. Boğazı sıkma kopup yutup boğulma riski olduğu için. Doktor salya ve elini ağzına goturmesinin cok normal bir süreç olduğunu söyledi

Biz nerdeyse gitmeyecektik
Aksam iptal Mi etsek diyoduk🙈 ana -baba kiyamisuu modundaydik
Hic zor olmadı
Cok kolayca hastaneye girisimiz çıkışımız 1 saat
On dk sunnet sürdü
Onemli olan ilk günü galiba agrilari oluyor
Sukur olduk atlatırız artik ins
Sizde korkmayın hic olmak kolay
Bide iyilesirsek😅
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ağrısı hemen dinsin, Allahım damatlığını göstersin inşallah arkadaşım.

Kehribar kolyeyi doktorlar kesinlikle önermiyor. Boğazı sıkma kopup yutup boğulma riski olduğu için. Doktor salya ve elini ağzına goturmesinin cok normal bir süreç olduğunu söyledi
Ben kehribarin iyi geldiğine inanıyorum
Bi yandanda korkuyorum
Ayk bilegine taksak acaba
Sıkıntı olur mu ki?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ağrısı hemen dinsin, Allahım damatlığını göstersin inşallah arkadaşım.
Sagol kuzum
Allah razı olsun 🤩

Atacam kendimi bir yerlere, bakkala gidiyorum diye çıkıp kaybolacağım.

Gündüz de çok uyumadı. Gece hiç uyumadı. 5 dk uyuyor ben yatana kadar uyanıyor. Belim koptu. Aşı oldu huysuzluğu var diye fitil verdim o da mı uyutmuyor ya fenalık geldi.

Nasıl cocugu düşündüysem rüyamda cocugun dişi cıktı 😂😂 hahhha elıne takarım bogazına değilde ama baya salyası akmaya basladı huzurszluk falan eklendi 🤷‍♀️ Bilemedim

Ben kehribarin iyi geldiğine inanıyorum
Bi yandanda korkuyorum
Ayk bilegine taksak acaba
Sıkıntı olur mu ki?

Sagol kuzum
Allah razı olsun 🤩
Ya dün corabin lastiği sıkmış oturdum agladım😔 o biraz sert bir taş sonucta bi harekette bacağını sıkabilir diye düşünüyorum ben çok evhamlıyım orası kesin 🤭

Nasıl cocugu düşündüysem rüyamda cocugun dişi cıktı 😂😂 hahhha elıne takarım bogazına değilde ama baya salyası akmaya basladı huzurszluk falan eklendi 🤷‍♀️ Bilemedim
Bizimkinin el hep ağızda baloncuk gibi köpük köpük tükürükler çıkarıyor galiba erkenden çıkacak bizim dişler ben de sürekli önünü islatmasın diye önlük takıyorum napiyim🤭birde dış çıkarma döneminde dış etindeki sancıları geçiren tetagil diye bir toz var tamamen içeriği doğal doktor onu kullanabilirsin önümüzdeki aydan itibaren dedi istersen bir araştır canım

• Beğen
Reactions: Snm
Bizimkinin el hep ağızda baloncuk gibi köpük köpük tükürükler çıkarıyor galiba erkenden çıkacak bizim dişler ben de sürekli önünü islatmasın diye önlük takıyorum napiyim🤭birde dış çıkarma döneminde dış etindeki sancıları geçiren tetagil diye bir toz var tamamen içeriği doğal doktor onu kullanabilirsin önümüzdeki aydan itibaren dedi istersen bir araştır canım
Ya ben onu soracaktım sürekli köpük yapıyo emziği atıp yumruğunu soktu geçen ta boğazına kadar boğuluyodu az daha

Oğlumunda öyle sürekli eli yumruğu filan ağzında 😂bide öyle sesler çıkarıyor ki bal var sanki elinde 😍 tükürük köpük hep islanıyo yakalığı diş mi ki ya bende elini keşfediyor deyip duruyorum

Ya ben onu soracaktım sürekli köpük yapıyo emziği atıp yumruğunu soktu geçen ta boğazına kadar boğuluyodu az daha
Doktor bunlar çok normal ek gıdaya hazırlanıyor artık elini ağzına götürecek tabi dedi 🤣benimki de öyle şapırdatarak yumruğunu emmek ile meşgul annecim bal mı var elinde diyorum ağzından çıkarıp gülüyor bide 🤭emzik veriyorum emzigi eli ile ittirip çıkarıyor hemen elini ağzına götürüyor 🤣🤣

Bebişimin küçük yatağını annemlere bıraktık. Yarın da Bebişi bırakıp gezeceğiz bakalım başarılı olacak mıyız .
Bende bir kaç kere bırakıp 2 saatliğine falan çıkmıştım eşimle. Ama 2 haftadır çok memeci oldu, annem dün bırak dedi nasıl bırakayım uykusu gelince bile memeyi istiyor dedim. Niye böyle oldu anlamadım 1-2 saatte olsa hava alıyordum 😔

Atacam kendimi bir yerlere, bakkala gidiyorum diye çıkıp kaybolacağım.

Gündüz de çok uyumadı. Gece hiç uyumadı. 5 dk uyuyor ben yatana kadar uyanıyor. Belim koptu. Aşı oldu huysuzluğu var diye fitil verdim o da mı uyutmuyor ya fenalık geldi.
Bende geçen gün kaçıcam bir kaç ay sonra geri dönücem diyordum🙈

Gerci geç cikarması iyi diyorlar ama oğlumun süt dişleri okul döneminde dökülmedi yeni diş alttan çıkmaya başladi yolunu bulamayinca süt dişlerinin arkadasindan cikti ve hep dis hekimi cekti🤭🤭acayip ķöklüydü hatta cok mu kalsiyum verdin dedi valla yoğurt çorbasi yaninda yoğurt yerdi dedim🤭🙄🙄

Kızlar sabah Ada 6 buçukta uyanınca yanıma alıyorum. Yatarak emziriyorum o ara ikimizde 8 e kadar uyuyoruz. Meme yanında olunca yatıyor tabii. Sonra 8 de kalkıyoruz sohbet muhabbet 😂 Yanlış mı yapıyorum acaba? Memeye çok düşkün oldu bu ara zaten, iyice bağlanmasın. Uykusu gelince bile memeyi kullanıyor uyku aracı.

Back