2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O zararlı bu zararlı kucağımızdan indirmeyek mi

O zararlı bu zararlı kucağımızdan indirmeyek mi
Vallahi ya doktora ne desem zararlı dıyor anam benı yürüteçe bındırmış cıkığim yok kıırığım yok çevremdede bınen bebek cok var emekledıkten sonra dıyen var emekledıkten sonra cocuk yürüyor zaten ahahahah hoppalayı övende var bacak kaslarına iyi gelıyormus onu alın dıyen var bılemedım ya doktora bidaki ay baskı yapımda birinden birini aldırsın djdjdjs

Ben sormuyorum bile eşimle gidiyoruz kontrole çünkü. Zararlı derse hayatta aldırmaz. Ne oldu bu adama bilmiyorum kızı konusunda acayip hassas. Aşı için doktora gittik bugün hava da güzel indik hastaneye gireceğiz battaniyeyi kafasına at kimse görmesin diyor nazar değmesin bilmem ne, ay kafayı yemek üzereyim zaten bir de bu çıktı başıma nasıl gezdireceğim ben bu çocuğu, pişecek mi yazın sıcağında attım üstüne kenardan açık bıraktım battaniyeyi. Sonra kvye geldim balkona çıkardım camdan baktırdım biraz

Reactions: Snm

Erkek çocuğunun yumurtalıklarını sıkıştırır ya onlar. Kalçasında gevşeklik yoksa bir şey olmaz da. Erkek çocuğuna pek güvenli gelmedi bana

Eczaneden almadım, doktorda varmış yaptı. Bakmadım son kullanma tarihi geçmemiştir herhalde. Yapmazdı öyle olsa değil mi?
Yok canım kontrol ediyorlardır tarihlerini. 1 ay önce falan daha uygundu eczanede aşı, sonra zam gelecek dediler sürekli de zam geliyor. Bi gün diğer günü tutmuyor. Şimdi sordum yine eşime 490 vermiş aşıya, muayeneye de 100 tl vermiş. Normal de bu doktora gitmiyordum değiştirmiştim ama aşı için gideyim dedim.

Kizlar merhaba.yazdiklarinizi takipteyim ama yazamadım fırsat bulup.mastit oldum.hemen doktora gittim.antibiyotik başladım.su an daha iyiyim çok şükür.sutum azaldı bu süreçte biraz.hayirlisi artık. olanı emzirecegim.aklinizda bulunsun diye söylüyorum.memede sadece sertlik varsa sıcak uygulama, kızarıklık ve ısı artışı var ise soğuk uygulama yapmak gerekiyormuş.insallah ihtiyacınız olmaz bu bilgiye.

Bizim çift bezle düzeldi canım bir ayda.

Yaa sizde de mi vardı kaçırmışım.Değeri kaçtı ? Bir de extra bişey koydun mu bazıları havlu falan koymuş
58di. Yok bir şey yapmadım ekstra. Düzelmezse aparat gerekiyormuş ama büyük ihtimal düzelir sizin de. Yeni mi çekildiniz kalça usg? bizim 1.ayda çıkmıştı 2.ayda geçti.

58di. Yok bir şey yapmadım ekstra. Düzelmezse aparat gerekiyormuş ama büyük ihtimal düzelir sizin de. Yeni mi çekildiniz kalça usg? bizim 1.ayda çıkmıştı 2.ayda geçti.
2.ay çekildi 3 haftadır takıyorum .Haftaya kontrol çift bezle düzelmeyen de varmış onları gördüm korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…