- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
yarın bebiş göreceğiz yani deseneKızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın bebiş göreceğiz yani deseneKızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
Sanslisin bacimarkadaşlar ben iple çözüyorum olayı açık tenli olduğum için kaşlarım nadiren çıkar arada toplamak yetiyor bıyıklar da öyle bundan yırtmışım sanırım![]()
Ayyy hadi bekliyoruzKızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
ben gittikçe küçülüyorum gibi kesin erkek o zamanAa kızlar aklımdayken yazayım hamilelikte eğer basenden büyümeye başlıyorsanız kız oluyormuş![]()
Bacim senden once kocam bayilcak erkek cikarsa zatenBende senin kızın olacağını düşünüyorum hemde çok eminim. Aksi çıkarsa bayılırım şuraya
canım bununla yanak bölgesi filan da yapabiliriz değil miiŞu canım bende ki çok memnunum ben ruj gibi aynı at çantaya çık![]()
arada bizim de yüzümüz gülüyor bee ahahahhaSanslisin bacimkimi beyaz tenlinin saci kasi simsiyah cikar onlardan degilsin demek. Benim de esmerligime oranla soft kalir tuy oranim
lazer gecmisim de var ondan da biraz hala ekmegini yiyorum
Vallahi asiri pratikAma müthiş bişeyy sıfır acı kızarma 2 dakika da hallolluyor tertemiz![]()
Ya çoğaltma vs gibi durumlar oldu mu? Ben çok almak istedim bundan hormonal problemlerim yok çok tüylü bir insan da değilim de yine de tereddütte kaldığım için alamadım bi türlüŞu canım bende ki çok memnunum ben ruj gibi aynı at çantaya çık![]()
Evet canım yapılıyor kaş ortası yanak bölgesi bıyık hepsi oluyorcanım bununla yanak bölgesi filan da yapabiliriz değil mii
Çok teşekkür ederim. Umarım sizin de süreciniz çok güzel geçer. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahsağlıkla geçsin süreciniz inşallah ben bilkentten çok memnunum
normal kadın doğum polikinliğinde asistanlar var sanırım. etlikte öyle en azından. ikili test tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim. bilkent çok iyi bir hastane oraya güvenirim bnde o yüzden oraya gitmeyi planlıyorum.ilk asistan doktor bakıyor sonra hoca geliyor. Benim perinatoloji bölümü takibimi yapıyor
Ben tum yuzumu aliyorum canim. Favoriden hic hoslanmam kadinda, aksi gibi de var benim. Tedaviden dolayi cenemde de hormonal cikmalar oldu tuylenme onlara da birebircanım bununla yanak bölgesi filan da yapabiliriz değil mii
Olsun o kadar di mi ahdjdjdjarada bizim de yüzümüz gülüyor bee ahahahha
Fetal çıkınca hemşire gruba da yazsın sen okumaBacim senden once kocam bayilcak erkek cikarsa zatenakdjdjdj ay allahim sen hayirli evlatlar ver hepimize jajdjdd
hastanenin hocaları çok iyi gerçekten ama hocaya ulaşabilme durumun her zaman olamayabiliyorBen hastanede yatarken deneyimledim sadece Bilkent’i. Her sabah olan kontrollere doktor eşliğinde asistanlar geliyordu.
evet yaa çok haklı biz neden bekleyelimmmmmmFetal çıkınca hemşire gruba da yazsın sen okuma
Bana ban yedirin bi kac gun sitedenFetal çıkınca hemşire gruba da yazsın sen okuma