diyet mi yapıyorsunuz
Bugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuşMenenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı oyun halısında da takılmaya başladı
İlk göz muayenesi ne zamandı?
Kaç para olmuş canım rota?Bugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuşMenenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı oyun halısında da takılmaya başladı
hm peki neler yapıyorsunuzki diyetteEvet henüz spor yok sadece diyet
Devamını getir arayi sogutmabaska evlerede git
500 lü bir şey dedi eşim o an ki şokla hatırlayamadım tamKaç para olmuş canım rota?
hm peki neler yapıyorsunuzki diyette
Canım güzel anneler,
Cumamız mübarek, dualarımız kabul, kabul olan her duamıza sonsuz şükürler olsun inşallah!
Biz dün aniden karar verdik, bavulumuzu hazırladık, kayınvalidemlere geldik, bu hafta sonu burada olalım dedik. Sağ olsunlar çok hoş tutuyorlar.
Yine dışarı çıkamadığım için sağ olsun kocam gelirken takıcıya getirdi, 2 tane kıkırdak küpesi aldım, çok mutlu oldum, çıkarmıyorum kulağımdan. Çok istiyordum.
Neyse çok uzattım.
Hepimize kolay gelsin.
Bebecik gülümsemesi ve eş sevgisi dolu geceler/gündüzler/öğlenleri diliyorum
bizde bugün 3 ay kontrolü ve rota aşımızı oldu. 500 tl aldılar.500 lü bir şey dedi eşim o an ki şokla hatırlayamadım tam
maşallah sana. bende almaya devam ediyorum:)) neyse ramazanda ben oruç tutmasamda eşim tutacak. bende kendime özel yeme düzeni oluşturmayı planlıyorum. birde sanıyorum kullandığım vitaminler iştahımı açıyorBenim bugün itibariyle toplam vermis oldugum kilo 3.9 oldu.Bakalim 1 ay sonunda ne kadar gitmis olacak
maşallah sana. bende almaya devam ediyorum:)) neyse ramazanda ben oruç tutmasamda eşim tutacak. bende kendime özel yeme düzeni oluşturmayı planlıyorum. birde sanıyorum kullandığım vitaminler iştahımı açıyorama artık sabredeceğim. yoksa biraz daha salarsam doğum kiloma döneceğim:))))
Emmiyor maalesef sağıp veriyorum 2-3 saatte 1Canım anne sütü asla bebeğine zarar vermez ondan ishal olmaz. Her durumda emzirilme önerilir.. Kaka farkliligi mamadansir bu çok normal
Senin yapacağın sürekli emzirmek sağmakla bebeğin çektiği aynı olmaz bebek güçlüdür. Yarım saate doluyor diyosun o sağdıgin içindir. Evet emzirmek zor gelebilir ama bu bebeğin için en iyisidir.. Ve seninde sütün varmış çok şükür o onun hakkı emziremeye devam et zorluklarla da olsa emdikce mastit de yok olacaktır
İnşallah emzirmeyw devam ediyirsundsn ben uzun zamandır giremedim eski mesajlari okuyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Hayirli cumalardegisiklik iyi gelir insana...
Rahatsizliginizin en kisa surede son bulmasini diliyorum
Benim kıkırdak delik değil canım.bende kırkırdak deldirmek istiyorum ama emzirme döneminde sorun olurmu bilemedim.
Amin inşallah canım hepimizi nazardan korusun Büyük Allahım inşallah.Abla senınde cuman mubarek olsun . Allah sizi nazarlardan korusun vallahi
şifa olsun inşallahBugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuşMenenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı oyun halısında da takılmaya başladı
500 lü bir şey dedi eşim o an ki şokla hatırlayamadım tam
Onada tek oturmaya basladıktan sonra dıyorlarda örümcek zıp zıpları erkek bebekler ıcın zararlı dıyorlar birde motor gelısımı. Icın ama diğerinde yürüdüğünden iyi diyorlar 4.ayı bitince koyaarım büyük ıhtımal uşağimin yatmaktan kafası yamulcak yeter daBen buna koysam şimdi de zıplar ama şu an zararlı sanırım. Yürüteçe ne zaman koyacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?