• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
diyet mi yapıyorsunuz

Evet henüz spor yok sadece diyet
Bugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuş 😳 Menenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı 🤣 oyun halısında da takılmaya başladı

Devamını getir arayi sogutma 🤣🤣🤣 baska evlerede git

hm peki neler yapıyorsunuzki diyette

Diyetisyen eşliğinde başladim.Geçen hafta 3 ana 2 ara öğün şeklinde liste verdi.Kahvalti yumurta peynir zeytin yesillik öğlen bakliyat tursu aksam et balik tavuk salata aralarda hurma .
Bu hafta aralikli oruc seklinde başladi direk öğlen corba ekmek salata sonra 2 ara öğün leblebi hurma sonra aksam yemegi yine et tavuk balik salata yoğurt

Canım güzel anneler, :anneadayı:

Cumamız mübarek, dualarımız kabul, kabul olan her duamıza sonsuz şükürler olsun inşallah! :KK51:

Biz dün aniden karar verdik, bavulumuzu hazırladık, kayınvalidemlere geldik, bu hafta sonu burada olalım dedik. Sağ olsunlar çok hoş tutuyorlar.:KK4:

Yine dışarı çıkamadığım için sağ olsun kocam gelirken takıcıya getirdi, 2 tane kıkırdak küpesi aldım, çok mutlu oldum, çıkarmıyorum kulağımdan. Çok istiyordum.:KK37:

Neyse çok uzattım.

Hepimize kolay gelsin.

Bebecik gülümsemesi ve eş sevgisi dolu geceler/gündüzler/öğlenleri diliyorum

bende kırkırdak deldirmek istiyorum ama emzirme döneminde sorun olurmu bilemedim.

Benim bugün itibariyle toplam vermis oldugum kilo 3.9 oldu.Bakalim 1 ay sonunda ne kadar gitmis olacak
maşallah sana. bende almaya devam ediyorum:)) neyse ramazanda ben oruç tutmasamda eşim tutacak. bende kendime özel yeme düzeni oluşturmayı planlıyorum. birde sanıyorum kullandığım vitaminler iştahımı açıyor :( ama artık sabredeceğim. yoksa biraz daha salarsam doğum kiloma döneceğim:))))

maşallah sana. bende almaya devam ediyorum:)) neyse ramazanda ben oruç tutmasamda eşim tutacak. bende kendime özel yeme düzeni oluşturmayı planlıyorum. birde sanıyorum kullandığım vitaminler iştahımı açıyor :( ama artık sabredeceğim. yoksa biraz daha salarsam doğum kiloma döneceğim:))))

Of zor oluyor ama imkansiz mi asla 😍
Bu arada vitaminler istah acmaz diyor bazı doktorlar ama bence de açıyor biraktim bir çoğunu.Diyetim de kati degil ama iste yillardir süre gelmis alişkanliklardan vazgecmek zor.Çay yanına püskevit 😍😍😍 geçen profiterol yaptim ve yiyemedim allahim izdirap 🤣🤣🤣

Canım anne sütü asla bebeğine zarar vermez ondan ishal olmaz. Her durumda emzirilme önerilir.. Kaka farkliligi mamadansir bu çok normal
Senin yapacağın sürekli emzirmek sağmakla bebeğin çektiği aynı olmaz bebek güçlüdür. Yarım saate doluyor diyosun o sağdıgin içindir. Evet emzirmek zor gelebilir ama bu bebeğin için en iyisidir.. Ve seninde sütün varmış çok şükür o onun hakkı emziremeye devam et zorluklarla da olsa emdikce mastit de yok olacaktır
İnşallah emzirmeyw devam ediyirsundsn ben uzun zamandır giremedim eski mesajlari okuyorum😬
Emmiyor maalesef sağıp veriyorum 2-3 saatte 1

Bugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuş 😳 Menenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı 🤣 oyun halısında da takılmaya başladı
şifa olsun inşallah

Ben buna koysam şimdi de zıplar ama şu an zararlı sanırım. Yürüteçe ne zaman koyacaksın?
Onada tek oturmaya basladıktan sonra dıyorlarda örümcek zıp zıpları erkek bebekler ıcın zararlı dıyorlar birde motor gelısımı. Icın ama diğerinde yürüdüğünden iyi diyorlar 4.ayı bitince koyaarım büyük ıhtımal uşağimin yatmaktan kafası yamulcak yeter da 😂 gezsın az

Back