Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar gebeliğiniz nasıl geçiyor🥰 Pek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Bu haftalarda bulantı geçmesi lazım bende kusma ve bulantı çok var
İdrar yolu enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olabilirmi
Yaşayan varmı
İyiyiz çok şükür, sabah bulantılarım özellikle kahvaltı sonrası devam ediyor. Onun haricinde bu aralar karın ağrısı var sanırım büyüdüğü için. Onun haricinde sorun yok gibi çok şükür 🎀🩷

Kızlar merhaba .Bugün ikili test için doktora gittim .Rahim kasılmam olduğu için doktor muayene edemedi .Progestan iğnesi yaptı ve iki gün sonraya çağırdı tekrar .Başına bu şekilde bir şey gelen var mı ,tedirgin etti bu durum beni .Ayrıca sağ kasık tarafımda böyle alt karnıma doğru ara ara iğnelenme tarzı ağrım oluyor bazende vajinama vuruyor 😔😔
Geçmiş olsun canım. Germe kendini, stres yaptıkça daha çok kasılırsın üzülme bir şey yoktur ❤️

Kızlar merhaba .Bugün ikili test için doktora gittim .Rahim kasılmam olduğu için doktor muayene edemedi .Progestan iğnesi yaptı ve iki gün sonraya çağırdı tekrar .Başına bu şekilde bir şey gelen var mı ,tedirgin etti bu durum beni .Ayrıca sağ kasık tarafımda böyle alt karnıma doğru ara ara iğnelenme tarzı ağrım oluyor bazende vajinama vuruyor 😔😔
Bak canım bir de böyle diyor.

Eklentiler

• IMG_4475.webp
    IMG_4475.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 16
Aaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz doktor da görmüş, muayene etmiş. Benim de vajinama giren ağrılar vardı 2 gündür bugün olmadı. Böyle bıçaklanıyormuş gibi bir acıydı. Ama anlık oluyor sonra gidiyordu. Benim 3 hafta oldu doktora gitmeyeli gitmem mi gerekiyor şimdi bu durumda?
Teşekkür ederim.Benimde sizin dediğiniz gibi iki üç gündür vajinama böyle ağrı giriyordu ,göbek deliğimin orada hissediyordum bazende .Ama ben progestan kullanıyordum iki gün kullanmadım belkide benimkini o tetikledi .

Teşekkür ederim.Benimde sizin dediğiniz gibi iki üç gündür vajinama böyle ağrı giriyordu ,göbek deliğimin orada hissediyordum bazende .Ama ben progestan kullanıyordum iki gün kullanmadım belkide benimkini o tetikledi .
Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah olmaz bir şey allahın izniyle 😍😍😍🥰

Benimde rahim kasilmam var. 11 haftadan beri ara ara kanama şeklinde lekelenmem var. En son 14 haftalikken Dr kesenin yarısı rahim duvarından kopmuş dedi ama bebegin gelişimi iyi dedi. Bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. :( Valla bacım allaha emanetiz. Yaşayacaklari varsa nasiplerinde biseycik olmaz inşallah.

Eveet 😅 hocam 15 gün sonra geleyim mi dedim yok sen ayın 19 unda gel dedi 😅

Evet aynen öyle oldu değiştirdim fatih hocayla devam edeceğim 😅 çok güzel bilgilendirdi tek tek anlattı ilaç ekledi çok ilgiliydi
Bende en son 2 hafta önce gittim. Özledim şimdiden. Dayanabilirsem mayıs sonu gibi ayrintiliya gidicem. Dayanamazsam da önümüzdeki haftaya gidicem

Benimde rahim kasilmam var. 11 haftadan beri ara ara kanama şeklinde lekelenmem var. En son 14 haftalikken Dr kesenin yarısı rahim duvarından kopmuş dedi ama bebegin gelişimi iyi dedi. Bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. :( Valla bacım allaha emanetiz. Yaşayacaklari varsa nasiplerinde biseycik olmaz inşallah.
Öyle valla ,Dediğin gibi Allah'a emanetiz .Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .O lekelenmeler bende de vardı ben progestan kullanıyordum.İnşallah şifa bulur senin bebeğinde sağlıkla sıkı sıkı tutunur 🤲🤲🥹

Öyle valla ,Dediğin gibi Allah'a emanetiz .Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .O lekelenmeler bende de vardı ben progestan kullanıyordum.İnşallah şifa bulur senin bebeğinde sağlıkla sıkı sıkı tutunur 🤲🤲🥹
Bende zaten kanama alanı olunca evde gerekli iğneler ilaçları aldım. Sonra kanama olunca hastaneye yattım. İlk aydan beri dufaston içiyorum. 7 günüm falan kaldı bitirmeme. İnşallah bir şey olmaz. Bu haftalara kadar gelmişiz. Ne güzel cinsiyetler belirlendi hareketler hissedilmeye başladı. Kaybedersek çok kötü oluruz. İnşallah evlat acısıyla sinanmayiz 🤲. Benim birde defalarca kaybim var kan uyuşmazlığı var. 27 haftada iğne vurulucam.

Kızlar kan uyuşmazlığıniz varsa Dr danışarak o iğneyi olun mutlaka

Back
X