2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bencede iştah açıyor ama bırakmak istemiyorum. daha önceki doğumumdan sonra vitamin kullanamıştım ve dengem bozulmuştu. bunda öyle olsun istemiyorum. bende kilo aldırıcı şeyleri bırakma kararı aldım. gluten ve şekeri bırakırsam ve cips yemezsem bu iş çözülür gibi. ama dediğin gibi bende boş çay içmeyi hiç sevmem ama mecbur belli bir kiloya gelene kadar sabredeceğim. benim rejimim pazartesi başlar (inşallah diyim:))

Benim bebo da yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Bir de 3 aylık bebekler 1.5 -2 saat arayla 1 saat uyurlarmış. O kadar uyuyan var mı gerçekten
Benim kızın gündüz uykusu geliyor aslında uyumak istiyor ara ara, uyku aracı memeyi kullanıyor bende emzirip memeyi çekiyorum, alıp yastığa koyuyorum sallıyorum. Diğer türlü huzursuzluk yapıyor. Sallarsam 1 saat uyur bırakırsam çok kısa sürüyor. Uyanıkken konuşmak istiyor bazen gezmek evin içinde bazen oyun halısında takılıyor. Her türlü bağımlıyım yani ne zaman kendi kendilerine uzun takılacaklar ya da uyuyacaklar gündüz bilmiyorum

Birbirimizi motive ederiz pazartesi başla sende

bende şuan senin gibi kullanıyorum. ama deldireceğim sanırım :)
Yok ben deldirmem.
Artık canım acısın istemiyorum.
Böyle güzel.
Doğum sonrası hemen estetik diyordum ondan bile vazgeçtim.
Şükür kilolarım hemen gitti de şu hastalıkların nimeti olarak kaldı bana.

Bizim yavru uyuyacak da sevecez diye bozuyorlar düzenini. Tabii özlüyorlardır anlıyorum ama uyuması gerekiyor diye diye zor aldım ellerinden.

Babası gelene kadar uyusun ki baba gelince beraber vakit geçirsinler istiyorum.

Uyuyor şimdi çok şükür.

Ya diş kaşıyııcı vermeye başladınız mı kızlar sürekli eller ağıza gidiyo kusturuyo kendini çaputları da eme eme öksürtüyo kendini emziği sadece uyuyacağı zaman alıyo normalde almıyo diş kaşıyıcı alsam da bari onu kemirse dedim erken mi acaba bir de sophie kullanan var mı

Reactions: Snm

Oglumdan kalma var o zaman da çok pahaliya almistik ilk cocuk hevesi ama simdiki aklim olsa almaZdim .Gerek yokmus
Dis kasiyici icin erken daha nesneleri kavrayamiyorlar ki .El emmesi içgüdüsel oral dönemdeler 18 aya kadar herseyi agiza götürecekler

la zıp zıp var bnde tavana asilanlardan kızımda doktor önermişti bacak kaslarını geliştirir diye bayağı kullandık ama oğlana olur mu zarar verir mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…