Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar gebeliğiniz nasıl geçiyor🥰 Pek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Bu haftalarda bulantı geçmesi lazım bende kusma ve bulantı çok var
İdrar yolu enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olabilirmi
Yaşayan varmı
Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugunu nasil anladin ben tuvalete gidince alt karnimda hafif agri oluyor onun disinda bi belirti yok ama suphelendim inşallah enfeksiyon yoktur

Bende zaten kanama alanı olunca evde gerekli iğneler ilaçları aldım. Sonra kanama olunca hastaneye yattım. İlk aydan beri dufaston içiyorum. 7 günüm falan kaldı bitirmeme. İnşallah bir şey olmaz. Bu haftalara kadar gelmişiz. Ne güzel cinsiyetler belirlendi hareketler hissedilmeye başladı. Kaybedersek çok kötü oluruz. İnşallah evlat acısıyla sinanmayiz 🤲. Benim birde defalarca kaybim var kan uyuşmazlığı var. 27 haftada iğne vurulucam.
Aminn .Rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .Gerçekten öyle pskolojik olarak yıpratıcı süreçler .Sonucu çok güzel olsun .Allah yardımcın olsun seninde 🤲🤲♥️

Kızzz hamile misin sennn🥰🥰🫠🫠🥲🥲 maşallah maşallah çok sevindim canım. Sağlıkla büyüsün vaktinde zamanında sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰🥰 dünkü durumuna bakayım dedim kaldırmışsın şimdi yorumunu görünce çok sevindim🥰🥰
Aşkım kaldırdım dur özelde anlatayım 🤣🌸

Simdide bol bol konuşuyorum Bide tekmelerini hissettigimiz gunlere gelseydik simdi merak ediyor insan acaba iyimi diye🥲
Ayyyy ben de konuşuyorum günaydın bebeğimle başlıyorum seviyorum şimdiden böyle olmayı 😍 dimiiii ben de hissetmek istiyorum hareketlerini merak ediyorum ya

Şuan 14+4üm, bu haftaya kadar çok kötüydüm sabah öğürmeyle gözümü açıp her şeyden bulanıyordu içim. Çok şükür bir kaç gündür iyiyim. Darısı başına 🥰İdrar yolu bende çok hafif var demişti doktor bişey kullanmadım. Ama akıntılarım sarımsı yeşilimsi senin nasıl bişey kullanıyor musun
Ben tek kullanımlık bir ilaç kullandım daha kullanmadım yarın randevım var doktoruma danışcam mutlaka
Benimde idrarım ağır kokuyor sanırım enfeksiyondan

Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugunu nasil anladin ben tuvalete gidince alt karnimda hafif agri oluyor onun disinda bi belirti yok ama suphelendim inşallah enfeksiyon yoktur
Canım 6. Haftamda doktor benden idrar tahlili almıştı ve var demişti sonra daha baktıramadım
Birde idrarım çok ağır kokuyor, mide bulantım çok
Kızıma hamile ikende enfeksiyonum vardı erken gebelik riski taşıyor eğer ileri dereceye giderse
Takip etmek önemli

Kızlar bu hareketler nasıl oluyor ya bazen karnımda hareketlenme görüyorum nefesimi tutuyorum nefesimi tutarken sanki damar atar gibi karnımda pıt pıt gözüküyor bebiş mi o ya 😍 sizde de öyle mi oluyor

Ay kızlar benim nipt test aslında çıkmış . Çıktığını şöyle öğrendim kan alınırken hangi firmaya gönderecekler internetten araştırırm diye ismine bakmıştım. Sonra internetten bir numara buldum ve aradım ama sizemi gönderildi emin değilim dedim kız laboratuvar numarasını verdi aradım . Evet bize gelmiş ve sonuçlarınızı pazartesi günü göndermişiz diyor. Ben kadın doktorumdaki kızlara özellikle beni arayın dedim aramadılar sinir oldum . İnşallah temizdir dua edin nolur ,yarın arayıp öğreneceğim gidip cinsiyeti alıp kardeşime vereceğin

Ay kızlar benim nipt test aslında çıkmış . Çıktığını şöyle öğrendim kan alınırken hangi firmaya gönderecekler internetten araştırırm diye ismine bakmıştım. Sonra internetten bir numara buldum ve aradım ama sizemi gönderildi emin değilim dedim kız laboratuvar numarasını verdi aradım . Evet bize gelmiş ve sonuçlarınızı pazartesi günü göndermişiz diyor. Ben kadın doktorumdaki kızlara özellikle beni arayın dedim aramadılar sinir oldum . İnşallah temizdir dua edin nolur ,yarın arayıp öğreneceğim gidip cinsiyeti alıp kardeşime vereceğin
Endişe etme canım, her şey yolundadır inşallah 🩷💙 şu top mevzusu senindi demi cinsiyet, ay çok heyecanlı

Endişe etme canım, her şey yolundadır inşallah 🩷💙 şu top mevzusu senindi demi cinsiyet, ay çok heyecanlı
Aşkım haftaya perşembe randevum var onu bekliyorlar galiba ama ben temizde olsa arayın demiştim beklemesi çok çok zor dua edin 🌸🤲🏼 temiz çıkmış olsun . Genelde ufak bir enfeksiyon da bile arıyorlar o yüzden sabaha kadar kendimi temiz çıktığına inandırmaya çalışacağım.. evet kız kardeşim ⚽🥅 futbol topu sipariş etmiş bakalım 😍😍 sağlıklı haberlerini alalımda .. ben cinsiyeti merak etmiyorum eminim erkek olduğuna 🤣 ama tabi ters köşede olabilirim 🤣

Benim testi yapan firma çıkınca sonucu atıp temiz demişti, cinsiyetide doktora gönderdik demişti. Firma ile konuştunuz mu acaba. Dualarım sizinle hemen sağlıklı haberlerini alın inşallah 🙏🏻🧿

Canım 6. Haftamda doktor benden idrar tahlili almıştı ve var demişti sonra daha baktıramadım
Birde idrarım çok ağır kokuyor, mide bulantım çok
Kızıma hamile ikende enfeksiyonum vardı erken gebelik riski taşıyor eğer ileri dereceye giderse
Takip etmek önemli
Cuma gunu gidicm doktora soyleyimde olmzsa idrar tahlili istesin.

Back
X