- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Sophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermistiOglumdan kalma var o zaman da çok pahaliya almistik ilk cocuk hevesi ama simdiki aklim olsa almaZdim .Gerek yokmus
Dis kasiyici icin erken daha nesneleri kavrayamiyorlar ki .El emmesi içgüdüsel oral dönemdeler 18 aya kadar herseyi agiza götürecekler
Ben de merak ediyorum niye pahalı ki bu kadar bunlarSophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermisti
Uyku düzeni nasıl sizin bebişinBizim yavru uyuyacak da sevecez diye bozuyorlar düzenini. Tabii özlüyorlardır anlıyorum ama uyuması gerekiyor diye diye zor aldım ellerinden.
Babası gelene kadar uyusun ki baba gelince beraber vakit geçirsinler istiyorum.
Uyuyor şimdi çok şükür.
Ben e bebekten aldım diş kaşıyıcı tutamıyor ama arada tutuyorum ağzınaYa diş kaşıyııcı vermeye başladınız mı kızlar sürekli eller ağıza gidiyo kusturuyo kendini çaputları da eme eme öksürtüyo kendini emziği sadece uyuyacağı zaman alıyo normalde almıyo diş kaşıyıcı alsam da bari onu kemirse dedim erken mi acaba bir de sophie kullanan var mı
Bi özelliği varsa benimde Almanya da görümcem var isterimSophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermisti
Sophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermisti
Ben de merak ediyorum niye pahalı ki bu kadar bunlar
Bi özelliği varsa benimde Almanya da görümcem var isterim
Ya bu durumda beni endişelendiriyor. Kalbinde delik olduğu için, enfeksiyon kapmaması lazım. 1 yaşına kadar kapanır dedi doktor ama zaten o zamana kadar yine ağzına bir şeyler sokmuyor mu, nasıl koruyacağım bilmiyorumDoğal kauçuk ve el yapimi olduğu icin pahalı .Başka bir esprisi var mi bilmiyorum ama zaten düsününce bunlar herseyi agzina sokacak doğal olsun olmasin
Ya bu durumda beni endişelendiriyor. Kalbinde d elik olduğu için, enfeksiyon kapmaması lazım. 1 yaşına kadar kapanır dedi doktor ama zaten o zamana kadar yine ağzına bir şeyler sokmuyor mu, nasıl koruyacağım bilmiyorum
En son Ada hastalandı ya, enfeksiyon çıktı biraz kanında. Nasıl hastalandı anlamadım. Ateşi oldu da erken farkettik. İlerlemesi kötü olurdu. Profesöre götürmüştük işte ağız diş sağlığına çok dikkat edecek demişti mesela. İnşallah 1 yaşına gelmeden kapanırBen çok dikkat etmedim oğlumda ne yalan söyleyeyim .Sürekli kontrol edecek durumda olmuyoruz ki ama evde önlem alabilirsin mesela oyuncaklarini yıkamak yerleri daha sık silmek gibi.Evde yüzeylerden mikrop bulaşmaz ama bir yere gittiginde ağzina götürdüklerine dikkat etmen gerek .Misafirlikte parkta bahçede vs
Ya sacma gelebilir ama ben bebeklerin bir sekilde korunduğunu düsünüyorum .
En son Ada hastalandı ya, enfeksiyon çıktı biraz kanında. Nasıl hastalandı anlamadım. Ateşi oldu da erken farkettik. İlerlemesi kötü olurdu. Profesöre götürmüştük işte ağız diş sağlığına çok dikkat edecek demişti mesela. İnşallah 1 yaşına gelmeden kapanır
Düzensiz bir düzenimiz var.Uyku düzeni nasıl sizin bebişin
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?Bencede iştah açıyor ama bırakmak istemiyorum. daha önceki doğumumdan sonra vitamin kullanamıştım ve dengem bozulmuştu. bunda öyle olsun istemiyorum. bende kilo aldırıcı şeyleri bırakma kararı aldım. gluten ve şekeri bırakırsam ve cips yemezsem bu iş çözülür gibi. ama dediğin gibi bende boş çay içmeyi hiç sevmem ama mecbur belli bir kiloya gelene kadar sabredeceğim. benim rejimim pazartesi başlar (inşallah diyim:))
Sakın kanma bunlaraAaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya
Var benim bir saat olmuyor ama 1.5-2 saatte bir yarım saat uyuyorBenim bebo da yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Bir de 3 aylık bebekler 1.5 -2 saat arayla 1 saat uyurlarmış. O kadar uyuyan var mı gerçekten
Kim düşünüyor abarttığını? Kime kolay gelmiş annelik Allah aşkına yemesinler bizi. İlk çocuğumda sürekli dediğim cümle şuydu, zor diyorlardı ama bu kadar zor olacağını asla düşünememiştim.Elif Dogan on Instagram: "“Annelik ve pişmanlık” kelimeleri genellikle birlikte zikredildiğinde akla anne olmayan kadınlar gelir. Hatta kimsenin annesi olmayan kadınların belki de en sık duyduğu sözdür “Pişman olursun.” Herkes onlara, eğer anne olmam
3,674 likes, 114 comments - blogcuanne on April 1, 2022: "“Annelik ve pişmanlık” kelimeleri genellikle birlikte zikredildiğinde akla anne olmayan kadınlar gelir. Hatta kimsenin annesi olmayan kadınların belki de en sık duyduğu sözdür “Pişman olursun.” Herkes onlara, eğer anne olmamayı tercih...www.instagram.com
Ben anneliğin zorluklarını anlatıyorum, psikolojik olarak iyi olmadığımı ama abarttığımı düşünüyorlar. Sevgisi ayrı, sorumluluğu ayrı. Kimse bana bu kadar zor olduğunu söylememişti. Benim söylemem beni kötü annemi yapar
Evet sadece anne değiliz ki.. Evine yetmeye çalış, kocanı mutlu etmeye çalış ona koş buna koş. Bütün sorumluluk bizdeSakın kanma bunlara
Var benim bir saat olmuyor ama 1.5-2 saatte bir yarım saat uyuyor
Kim düşünüyor abarttığını? Kime kolay gelmiş annelik Allah aşkına yemesinler bizi. İlk çocuğumda sürekli dediğim cümle şuydu, zor diyorlardı ama bu kadar zor olacağını asla düşünememiştim.
Düşün benim eşim bugün tuttuğu takımın idman maçına gitti. Evde tek başına bebekle uğraştım. Sorumluluk ki ne sorumluluk.Evet sadece anne değiliz ki.. Evine yetmeye çalış, kocanı mutlu etmeye çalış ona koş buna koş. Bütün sorumluluk bizde
Eşyalardan çok insanların bebek sevme olayından enfeksiyon geçer diye korkuyorum.Ben çok dikkat etmedim oğlumda ne yalan söyleyeyim .Sürekli kontrol edecek durumda olmuyoruz ki ama evde önlem alabilirsin mesela oyuncaklarini yıkamak yerleri daha sık silmek gibi.Evde yüzeylerden mikrop bulaşmaz ama bir yere gittiginde ağzina götürdüklerine dikkat etmen gerek .Misafirlikte parkta bahçede vs
Ya sacma gelebilir ama ben bebeklerin bir sekilde korunduğunu düsünüyorum .
Eşyalardan çok insanların bebek sevme olayından enfeksiyon geçer diye korkuyorum.
Bugün babamın bir arkadaşı ile karşılaştık. Adam hemen bebeğimin elinden temas ede ede sevdi. Bebekler en çok ellerni ağzına götürüyor. Yazık değil mi yaben şoför koltuğundan inip arkaya geçene kadar ağzına götürdü mü bilmiyorum ama tam götürürken yakaladım. Ben de bebeklerin korunduğunu düşünüyorum. İnşallah korunmuştur bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?