2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermisti

Uyku düzeni nasıl sizin bebişin

Ben e bebekten aldım diş kaşıyıcı tutamıyor ama arada tutuyorum ağzına

Biz sanirim 12. Hafta atagindayz yani umarim oyledir. Gecen haftasonu annemlerde kaldigmzda gece hic uyumamisti saat basi uyandi kucak istedi agladi fln hatta babami bile ayaga dikmisti uzulmustm sonraki gunler fena uyumadi ama yine de saat 4ten snr yine gazi var gibi yapiodu ama gaz da cikarmio anlamiorm dun gece yine hic uyumadi hep kucaktaydi gazi var gbi bacaklarini cekio ama esim kucagina alinca daha cok agliyo normalde gazi olunca esim alir kucagina yuzustu yatirinca ya da bacaklarini itip cekip masaj yapinca susardi dun ona da susmadi cok aglayinca ben aldm zaten hemen meme kokusu aliyo memeyi alip sustu gece hep memedeydi bgn yine gun icinde gazliydi ama meme cok emmedi. Uyumasi fln zor oldu is yerine gitmem gerekti oraya giderken neyse pusette uyudu biraz annem bakti ama sonra donuste uyudu eve geldi uyandi tekrar uyusun diye sallayip durdum dalamadi.

Sophienin ne ozelligi var ki bana almanyada yasayan arkadasim sagolsn hediye almis ta oralardan gondermisti

Ben de merak ediyorum niye pahalı ki bu kadar bunlar

Bi özelliği varsa benimde Almanya da görümcem var isterim

Doğal kauçuk ve el yapimi olduğu icin pahalı .Başka bir esprisi var mi bilmiyorum ama zaten düsününce bunlar herseyi agzina sokacak doğal olsun olmasin

Ben anneliğin zorluklarını anlatıyorum, psikolojik olarak iyi olmadığımı ama abarttığımı düşünüyorlar. Sevgisi ayrı, sorumluluğu ayrı. Kimse bana bu kadar zor olduğunu söylememişti. Benim söylemem beni kötü annemi yapar

Doğal kauçuk ve el yapimi olduğu icin pahalı .Başka bir esprisi var mi bilmiyorum ama zaten düsününce bunlar herseyi agzina sokacak doğal olsun olmasin
Ya bu durumda beni endişelendiriyor. Kalbinde delik olduğu için, enfeksiyon kapmaması lazım. 1 yaşına kadar kapanır dedi doktor ama zaten o zamana kadar yine ağzına bir şeyler sokmuyor mu, nasıl koruyacağım bilmiyorum

Ben çok dikkat etmedim oğlumda ne yalan söyleyeyim .Sürekli kontrol edecek durumda olmuyoruz ki ama evde önlem alabilirsin mesela oyuncaklarini yıkamak yerleri daha sık silmek gibi.Evde yüzeylerden mikrop bulaşmaz ama bir yere gittiginde ağzina götürdüklerine dikkat etmen gerek .Misafirlikte parkta bahçede vs
Ya sacma gelebilir ama ben bebeklerin bir sekilde korunduğunu düsünüyorum .

En son Ada hastalandı ya, enfeksiyon çıktı biraz kanında. Nasıl hastalandı anlamadım. Ateşi oldu da erken farkettik. İlerlemesi kötü olurdu. Profesöre götürmüştük işte ağız diş sağlığına çok dikkat edecek demişti mesela. İnşallah 1 yaşına gelmeden kapanır

En çok taşıyıcı bizler oluyoruz anne baba kucağina alan her kimse ellerimiz çok pis ne yazik ki

Uyku düzeni nasıl sizin bebişin
Düzensiz bir düzenimiz var.

Gün içinde iyi kötü uyuyoruz, hani kaç saat desen bilmiyorum ama uyanıkken de oyalıyorum, üzmüyor sağ olsun. Sonra dalıyor kendince.

Akşam da 9 buçukta yatırıyoruz, mıkırdana mıkırdana uyumaya çalışıyor, gece 3 saatte uyanıyor, uyanmasa bile uyandırmak zorundayız, damlaları var, mamasına katılan. İşte babaanneler sağ olsun sevecez diye düzenini bozuyorlar. Uyumayınca ağlıyor deyip alıyorlar vs.

Büyükler özlüyor diye susuyorum ama yavrumuz da yoruluyor.

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?

Aaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya
Sakın kanma bunlara
Benim bebo da yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Bir de 3 aylık bebekler 1.5 -2 saat arayla 1 saat uyurlarmış. O kadar uyuyan var mı gerçekten
Var benim bir saat olmuyor ama 1.5-2 saatte bir yarım saat uyuyor
Kim düşünüyor abarttığını? Kime kolay gelmiş annelik Allah aşkına yemesinler bizi. İlk çocuğumda sürekli dediğim cümle şuydu, zor diyorlardı ama bu kadar zor olacağını asla düşünememiştim.

Evet sadece anne değiliz ki.. Evine yetmeye çalış, kocanı mutlu etmeye çalış ona koş buna koş. Bütün sorumluluk bizde

Eşyalardan çok insanların bebek sevme olayından enfeksiyon geçer diye korkuyorum.
Bugün babamın bir arkadaşı ile karşılaştık. Adam hemen bebeğimin elinden temas ede ede sevdi. Bebekler en çok ellerni ağzına götürüyor. Yazık değil mi ya ben şoför koltuğundan inip arkaya geçene kadar ağzına götürdü mü bilmiyorum ama tam götürürken yakaladım. Ben de bebeklerin korunduğunu düşünüyorum. İnşallah korunmuştur bebeğim

Kızlar sizin bebeler de uykuda nefesi kesilir gibi iç çeker gibi bi ses çıkarıyo mu? Daha küçükken yapıyodu bi ara kesildi şimdi tekrar yapmaya başladı

Aynen yüzeylerde mikrop cok barinmaz ama o eller var ya o kadar pis ki ,ellerimi sık yıkamaktan florasi bozuldu inan .Millet ayri bir düsüncesiz zaten dan dun bebek öpmek nedir hele pandemi dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…