Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlıymış maşallah.Bide uyurken emziği düşünce ağlıyor sürekli uykusu bölünüyor benim yeğenim gece uyurken emzik düşünce uykulu uykulu kendi arayıp ağzına koyardı![]()
Geri döndürmeye çalışıyo musun uykuya?Valla yarım saat de güzelmiş bizim ki 10 dk![]()
Bizimki emzik tutmadığı içinBide uyurken emziği düşünce ağlıyor sürekli uykusu bölünüyor benim yeğenim gece uyurken emzik düşünce uykulu uykulu kendi arayıp ağzına koyardı![]()
Evet gözler kapanıyo ama odadan çıktığım an başlıyor yine aynı döngüGeri döndürmeye çalışıyo musun uykuya?
Emzik bazen büyük nimet valla keşke tutsaydıBizimki emzik tutmadığı için![]()
10 dk daha zormuş gerçektenEvet gözler kapanıyo ama odadan çıktığım an başlıyor yine aynı döngü
İsterdm ama olmadı malesef denedm olmadı.Emzik bazen büyük nimet valla keşke tutsaydı
Benim bebo da yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Bir de 3 aylık bebekler 1.5 -2 saat arayla 1 saat uyurlarmış. O kadar uyuyan var mı gerçektenGündüz uykumuz yarım saat sürüyor kızlar ya var mı bu durumu yaşayan?
Dün hariçGündüz uykumuz yarım saat sürüyor kızlar ya var mı bu durumu yaşayan?
Bencede iştah açıyor ama bırakmak istemiyorum. daha önceki doğumumdan sonra vitamin kullanamıştım ve dengem bozulmuştu. bunda öyle olsun istemiyorum. bende kilo aldırıcı şeyleri bırakma kararı aldım. gluten ve şekeri bırakırsam ve cips yemezsem bu iş çözülür gibi. ama dediğin gibi bende boş çay içmeyi hiç sevmem ama mecbur belli bir kiloya gelene kadar sabredeceğim. benim rejimim pazartesi başlar (inşallah diyim:))Of zor oluyor ama imkansiz mi asla
Bu arada vitaminler istah acmaz diyor bazı doktorlar ama bence de açıyor biraktim bir çoğunu.Diyetim de kati degil ama iste yillardir süre gelmis alişkanliklardan vazgecmek zor.Çay yanına püskevitgeçen profiterol yaptim ve yiyemedim allahim izdirap
![]()
bende şuan senin gibi kullanıyorum. ama deldireceğim sanırım :)Benim kıkırdak delik değil canım.
Böyle kıstırma, renkli taşlı küpe istiyordum, buldum çok şükür.
Benim kızın gündüz uykusu geliyor aslında uyumak istiyor ara ara, uyku aracı memeyi kullanıyor bende emzirip memeyi çekiyorum, alıp yastığa koyuyorum sallıyorum. Diğer türlü huzursuzluk yapıyor. Sallarsam 1 saat uyur bırakırsam çok kısa sürüyor. Uyanıkken konuşmak istiyor bazen gezmek evin içinde bazen oyun halısında takılıyor. Her türlü bağımlıyım yaniBenim bebo da yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Bir de 3 aylık bebekler 1.5 -2 saat arayla 1 saat uyurlarmış. O kadar uyuyan var mı gerçekten![]()
Bencede iştah açıyor ama bırakmak istemiyorum. daha önceki doğumumdan sonra vitamin kullanamıştım ve dengem bozulmuştu. bunda öyle olsun istemiyorum. bende kilo aldırıcı şeyleri bırakma kararı aldım. gluten ve şekeri bırakırsam ve cips yemezsem bu iş çözülür gibi. ama dediğin gibi bende boş çay içmeyi hiç sevmem ama mecbur belli bir kiloya gelene kadar sabredeceğim. benim rejimim pazartesi başlar (inşallah diyim:))
Yok ben deldirmem.bende şuan senin gibi kullanıyorum. ama deldireceğim sanırım :)
tamam canım :))Birbirimizi motive ederiz pazartesi başla sende![]()
Ya diş kaşıyııcı vermeye başladınız mı kızlar sürekli eller ağıza gidiyo kusturuyo kendini çaputları da eme eme öksürtüyo kendini emziği sadece uyuyacağı zaman alıyo normalde almıyo diş kaşıyıcı alsam da bari onu kemirse dedim erken mi acaba bir de sophie kullanan var mı
Vallahi ya doktora ne desem zararlı dıyor anam benı yürüteçe bındırmış cıkığim yok kıırığım yok çevremdede bınen bebek cok var emekledıkten sonra dıyen var emekledıkten sonra cocuk yürüyor zatenahahahah hoppalayı övende var bacak kaslarına iyi gelıyormus onu alın dıyen var bılemedım ya
doktora bidaki ay baskı yapımda birinden birini aldırsın djdjdjs
Onu biraz daha buyudugnde insallah kendi kendilerine uyumayi ogrendiklerinde yaparlar cnm suan ztn cok kucuklerBide uyurken emziği düşünce ağlıyor sürekli uykusu bölünüyor benim yeğenim gece uyurken emzik düşünce uykulu uykulu kendi arayıp ağzına koyardı![]()