Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Maşaallah epey iyiyim, altta baskılar bitti diyebilirim, bariz bir yukarı çıkış oldu sanki, ben öyle hissediyorum, inşaallah böyle devam eder. Tabi rahim ağzı kısalmada nasıl bir değişiklik var o muayeneyle anlaşılır ancak. Ama en son evvelsi gün bebek döndükten sonra aşırı derecede aşağıda çıktı çıkacak gibi baskı hissediyordum, hatta imkansız ama nerdeyse elini çıkarıyor gibi bir hissiyat olmuştu peşpeşe çok net dokundu gibi oldu. Onu dün gece hissettim zaten o an duygusal bir patlama yaşadım, kendime engel olamadım kısa bir ağlama krizi geldi. Bugün öğlen iğneleri olduktan sonra kendimi son zamanlarda hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Ve tabii ki yataktan tuvalet hariç hiç kalkmıyorum, sürekli yastıkta yatış pozisyonundayım, yemeklerde arkama yastık alıp yine çok dikleşmeden eğimli vaziyette yemeklerimi yiyorum. Ailede herkes pimpirikli zaten. Annem tüm gün yemek ev işleri… Eşim de evden çalışıyor, her an gözetim altındayım, her hareketim kontrol altında, ayağa kalktın tuvalete git gel hemen çok durma. Çocukları da güzelce tembihledik, çok şükür anlayacak yaştalar. Beraber yatakta kutu oyunları oynayıp, resim yapıyoruz. Kuran, tesbih, namazları da kıbleye dönüp yatarak kılıyorum. Duruma tam adapte oldum şu an çok şükür. Pazartesi kontrolüm var inşaallah doktor güzel şeyler söyler.