Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Müstehak ya ağzınıza sağlık 🤣🤣
Bana da bebek odası yapmamıza rağmen hobi odamızı da oyun odası yapmak zorunda olduğumuzu yoksa bakamayacağımızı söyledi biri. Ben de önce siz çocuklarınıza ayrı oda yapın da bizimkini sonra dert edersiniz dedim 🤣🤣
Hak edene biraz böyle olmak lazım 🤣 🤣
Oh içimin yağları eridi! Çok güzel söylemişsiniz. Hak etmiş o. Onun aslında çekemediği şey evinizde bir hobi odanızın olması.

Teşekkür ederim öncelikle.🤗
İnanın ben de olanı biteni kafamda oturtamıyorum, çok mantıksız çünkü her şey 😅😅
Arkadaş çevresi daha çok. Bizim durumumuz maddi olarak son zamanlarda bayağı iyiye gidiyordu. Sürekli gelip giden olurdu bütün arkadaş toplantıları hep bizim evdeydi. Haliyle aramalar sormalar hamilelik de olunca çok arttı. Bu arada arayınca hamileliğimi sormuyorlar nasıl olduğumu merak eden de yok. Sadece neyi ne kadar yanlış yaptığımızı söylemeye aradıklarını düşünüyorum. En son 10 gün önce eve gelen oldu yeni taşındık hayırlı uğurlu olsun demekten ziyade hangi odayı ne yapmamız konusunda ders aldık bol bol. Bir de çevrede çocuksuz bir biz vardık. Şimdi siz ne anlarsınız, yapamazsınız modundalar.

Yani arkadaş çevresi diyorum ama anlayacağınız artık sadece tanıdık çoğu. 😅
Şimdi anladım :) ben hamilelikten önce yerli yersiz bana akıl vermeye çalışanları hayatımdan çıkardığım için sanırım arayan soranım yok 😊
Kayınvalidem bile aramıyor. Eşimi farklı bir şey için aradığında bile çok nadir soruyor beni

Her şeyi eşimle tek başımıza hallettik. Şimdi de mesela kıyafet yıkama, dolapları hazırlama, ütü vs işlerim var. Kimse de gelip yardım edeyim demiyor 😊

Ama sanırım böylesi daha iyi. Kafa rahat oluyor. Ben dinlene dinlene yaparım

Merhaba anneler nasılsınız 🌸 Artık doğum az zamanımız kaldı.Kontroller artık sıklaştı 2 hafta sonra 32. haftada ayrıntılı olacak. ilk trimsterdeki gibi tahliller yapılacak gelecek hafta. benim bebiş artık kaburgama vuruyor şimdiden gece kuşu oldu geceler uyutmuyor ☺️ bu arada kan uyuşmazlığı olanlar için yazmak istedim ben dün iğnemi oldum 30 bittiğinde 2 hafta geç oldu alerji olduğum için.

Bu arada benim gibi sosyal medyadan etkilenen varmı?Bazen Gebelikle ilgili olumsuz videolar , yazılar çıkıyor karşıma, çok etkileniyorum ya benimde başıma gelirse diye korkuyorum.Herkesmi böyle benmi fazla karamsarım bilmiyorum.

Canım çok tesekkür ederim . Sık sık tekrarlıyorum duanı. Allah kabul etsin. Doktorum tansiyonu kontrol altında tutabilirsek maximum 34 haftayı bekler dedi. Plasentamda sekil bozuklugu olmuş . Korkmadan sakince bekleyeceğiz .Bebekte sorun olmadığı için en kötü suyum gelir alırlar diye düşünüyorum . Rabbim en hayırlısını yazsın . sağlıkla alalım hepimiz kucagımıza🙏
Benim de plasentadan dolayı bebek dönemiyor makat geliş ve kaşık üstünde duruyor canım. Taktir Allah’ın canım. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah. Sen devlette mi özelde misin?

Günaydın kızlar ben bebeğin artık cantasinj hazır etmek istiyorum fetal DNA testi yaptırmıştım ve kan grubu uyusmazligi çıkmıştı bebekle aramızda o yüzden sarılık olma ihtimali çok yüksek doğduktan sonra her ihtimale karşı bebek maması almak istiyorum ama markalar kalite konusunda bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan var mı İsrail mali almam ama onun dışında onerebileceginiz mamalar var mi
Sarılık için bol bol emzirmek yeterli oluyor canım zaten ciddi bir durumda Işın tedavisi oluyor

Çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz öyle güzel geldi ki… ❤️ Allah o mutlu günleri hepimize göstersin.Benim de aklımdan hep şu sözler geçiyor:

Hakk, şerleri hayr eyler,
Zannetme ki gayr eyler,
Ârif ânı seyr eyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Sen Hakka tevekkül kıl,
Tefvîz et ve rahat bul,
Sabr eyle ve râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Hayat meşgalesinden kendime vakit ayıramıyordum, onun şansını yakaladım şu an. Her şerde vardır bir hayır inşaallah güzelce atlatırız bugünleri de.

Siz de kontrolünüzde çok güzel şeyler duyarsınız inşaallah. Her şey hep iyiyiye gitsin. ❤️
Çok şükür/ ben de ailemle bir arada olma fırsatı yakaladım diyorum malum 4 aydır yatıyorum. Her şerde bir hayır vardır. Ben ee hep böyle düşünüyorum.

Selam,
En zor ama en heyecanlı, tatlı telaşlı bölüme geldik. Umarim hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alir, bebegimizle birlikte evimize geliriz.
Ben de evde komple değişiklik yaptim. Yeni mobilyalar aldık. 2 haftadir ugrasiyorum, az bir şey kaldi. Koltuk çekmeli, halı kaldırmalı, duvar&koltuk silmeli temizlik yaptim. Cok yoruldum, çokta korktum ama bisey olmadi çok şükür. Bir sonraki aşama oğlumun küçüklük kiyafetlerini ve yeni alinan kiyafetleri yıkayıp utuleyip dolaplara yerlestirmek sonrasinda hazırım 🎉
Ay canım koltuk çekip halı kaldırma bi daha Allah korusun güle güle oturun inşallah

Şimdi anladım :) ben hamilelikten önce yerli yersiz bana akıl vermeye çalışanları hayatımdan çıkardığım için sanırım arayan soranım yok 😊
Kayınvalidem bile aramıyor. Eşimi farklı bir şey için aradığında bile çok nadir soruyor beni

Her şeyi eşimle tek başımıza hallettik. Şimdi de mesela kıyafet yıkama, dolapları hazırlama, ütü vs işlerim var. Kimse de gelip yardım edeyim demiyor 😊

Ama sanırım böylesi daha iyi. Kafa rahat oluyor. Ben dinlene dinlene yaparım

Kesinlikle katılıyorum böylesi daha iyi. Yoruluyoruz ama en azından kafalar rahat olsun 😅

Benim de plasentadan dolayı bebek dönemiyor makat geliş ve kaşık üstünde duruyor canım. Taktir Allah’ın canım. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah. Sen devlette mi özelde misin?
Rabbim sanada sağ salim kucagına almayı nasip etsin zamanında gelsin inşallah . Ben özeldeyim canım yatıyorum hala şükür bebek iyi tansiyon bugun yine yüksek ciğer geliştiricilerim tamamlandı bekliyorum

Merhaba anneler nasılsınız 🌸 Artık doğum az zamanımız kaldı.Kontroller artık sıklaştı 2 hafta sonra 32. haftada ayrıntılı olacak. ilk trimsterdeki gibi tahliller yapılacak gelecek hafta. benim bebiş artık kaburgama vuruyor şimdiden gece kuşu oldu geceler uyutmuyor ☺️ bu arada kan uyuşmazlığı olanlar için yazmak istedim ben dün iğnemi oldum 30 bittiğinde 2 hafta geç oldu alerji olduğum için.
Ben de gecen hafta olabildim. 31.de yapacaklardi normalde, zorla sıkıştırdım kendimi araya da 29. Haftada oldum, kafam rahatladı

Bu arada benim gibi sosyal medyadan etkilenen varmı?Bazen Gebelikle ilgili olumsuz videolar , yazılar çıkıyor karşıma, çok etkileniyorum ya benimde başıma gelirse diye korkuyorum.Herkesmi böyle benmi fazla karamsarım bilmiyorum.
İnsan görünce ister istemez etkileniyor. Bırakın bakmayın. Stres bizim için de bebeişlerimiz için de en zararlı şey şu an 🙏 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim sanada sağ salim kucagına almayı nasip etsin zamanında gelsin inşallah . Ben özeldeyim canım yatıyorum hala şükür bebek iyi tansiyon bugun yine yüksek ciğer geliştiricilerim tamamlandı bekliyorum
Amin çok tesekkur ederim canim. İnşallah düşürürler canim ama güvendesin orda en azından. Cok sukur bebisin iyi olmasına sevindim. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Selam,
En zor ama en heyecanlı, tatlı telaşlı bölüme geldik. Umarim hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alir, bebegimizle birlikte evimize geliriz.
Ben de evde komple değişiklik yaptim. Yeni mobilyalar aldık. 2 haftadir ugrasiyorum, az bir şey kaldi. Koltuk çekmeli, halı kaldırmalı, duvar&koltuk silmeli temizlik yaptim. Cok yoruldum, çokta korktum ama bisey olmadi çok şükür. Bir sonraki aşama oğlumun küçüklük kiyafetlerini ve yeni alinan kiyafetleri yıkayıp utuleyip dolaplara yerlestirmek sonrasinda hazırım 🎉
Çok yormayın kendinizi, ellerinize sağlık ✨ kolaylıklar dilerim 🙏

Oh içimin yağları eridi! Çok güzel söylemişsiniz. Hak etmiş o. Onun aslında çekemediği şey evinizde bir hobi odanızın olması.
Ya doğrudur ama ayıp eşimle ben 5 kişilik işi aramızda pay ederek çalıştık. Şu an çalışamadığım için benim yerime bir plesiyer bir muhasebeci işe almak durumunda kaldık. O kadar fazla çalıştım yani. Bunu söyleyen kişinin eşi de kendi işini yapıyor sabah çocukları okula götürüp akşam okuldan alıp geliyor. Bizse son iki senedir toplasak 2 hafta tatil yapmadık ki bu sayede var o oda 🥺 yani ben de isterdim evde yatıp sürekli alışveriş yapıp gezmeyi, kim istemez sonuçta. Nitekim keşke ağızlarından çıkanlar beyin süzgecinden azıcık geçse zaten onlar da böyle olmayacak 🤣🤣
Ayy ne çok doluymuşum ben de 😅😅 ne iyi geldi konuşunca rahatladım, hakkınızı helal edin.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🙏🙏

Ya doğrudur ama ayıp eşimle ben 5 kişilik işi aramızda pay ederek çalıştık. Şu an çalışamadığım için benim yerime bir plesiyer bir muhasebeci işe almak durumunda kaldık. O kadar fazla çalıştım yani. Bunu söyleyen kişinin eşi de kendi işini yapıyor sabah çocukları okula götürüp akşam okuldan alıp geliyor. Bizse son iki senedir toplasak 2 hafta tatil yapmadık ki bu sayede var o oda 🥺 yani ben de isterdim evde yatıp sürekli alışveriş yapıp gezmeyi, kim istemez sonuçta. Nitekim keşke ağızlarından çıkanlar beyin süzgecinden azıcık geçse zaten onlar da böyle olmayacak 🤣🤣
Ayy ne çok doluymuşum ben de 😅😅 ne iyi geldi konuşunca rahatladım, hakkınızı helal edin.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🙏🙏
Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsiniz. Çalışmadan da maddi imkanlara sahip olabilirdiniz. Aileden miras kalmış olabilirdi. Piyango çıkmış olabilirdi. Hayat standartlarımız için kimseden özür dileyecek değiliz :) Nasıl ki yoklukta çil yavrusu gibi dağılıyorlarsa varlıkta da kimseye söz hakkı düşmez. Haset etmek tedavi gerektiren bir patolojidir ayrıca. Allah fesat insanlardan korusun.

Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsiniz. Çalışmadan da maddi imkanlara sahip olabilirdiniz. Aileden miras kalmış olabilirdi. Piyango çıkmış olabilirdi. Hayat standartlarımız için kimseden özür dileyecek değiliz :) Nasıl ki yoklukta çil yavrusu gibi dağılıyorlarsa varlıkta da kimseye söz hakkı düşmez. Haset etmek tedavi gerektiren bir patolojidir ayrıca. Allah fesat insanlardan korusun.

Amin inşallah 🙏🙏

Sarılık için bol bol emzirmek yeterli oluyor canım zaten ciddi bir durumda Işın tedavisi oluyor
Benim ilk cocgumda baya sıkıntı yaşamıştım 4 ay sürmüştü 21 lere çıktığını çok net hatırlıyorum benden aldıklarında sütüm çok güzel gelirken stresten kesilmişti her ihtimali düşünüyorum sanırım çok kasmamak lazım sanırım ben biraz fazla abartiyo olabilirim belkide :)

Selam kızlar koyu renk pijama düşünenler için tavsiyem var. Ben lacivert aldım. Tam yazlık incecik geldi kumaşını beğendim baya yumuşak. Sıcak şehirde yaşayanlara göre 👍🏻 flaş indirimde 383e düşmüştü favoride bekleyebilir
IMG_1443.webp

Back
X