Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Vallahi asiri pratik😍 bi de fiyatini iki kuaforde cikariyor resmen. Gecen bi arkadasin ne kadara yuzunu aldirdigini duyunca cus dedim sjdjdjd
Sorma hele burada bıyık sadece 8 Euro 😣 ve asla tr de ki gibi bi hizmet yok ilk geldiğimde buraya gitmiştim kuaföre toplamda 20 Euro verdim. Sonra eve gelip ağda ve cımbız ve iple kendim üstünden geçmiştim düşün hiç iyi değil buradakiler sonra koşa koşa gidip bundan aldım 😂😂

hastanenin hocaları çok iyi gerçekten ama hocaya ulaşabilme durumun her zaman olamayabiliyor :(
Ben riskli gebelik grubundayım diye işi şansa bırakmazlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabii ki. Dediğiniz gibi her an hocaya denk gelmek zordur.

Hangisi daha iyi ben de alayım diyorum ya
İki braun bir philipsim var. Bir braun alti ayda bozulunca tamire usenip ikinciyi almistim. Sonra philipsi aldim. Agiz kismi daha genis brauna kiyasla. Ben ikisinden de cooook memnunum🌸 hangi saticida hangisi uygunsa onu al bence🙈 ebatlari soyle bak philipsin aynasi da var kapakta ekstra
image.webp

Sorma hele burada bıyık sadece 8 Euro 😣 ve asla tr de ki gibi bi hizmet yok ilk geldiğimde buraya gitmiştim kuaföre toplamda 20 Euro verdim. Sonra eve gelip ağda ve cımbız ve iple kendim üstünden geçmiştim düşün hiç iyi değil buradakiler sonra koşa koşa gidip bundan aldım 😂😂
Ya iyi bi para verip iyi hizmet alamamak en sinirlendigim sey hayatta. Zamaninda kaslarimi ebru gundes kavisiyle alan eski kascima selam olsun burdan ajdjdjjf🤬🤬

İki braun bir philipsim var. Bir braun alti ayda bozulunca tamire usenip ikinciyi almistim. Sonra philipsi aldim. Agiz kismi daha genis brauna kiyasla. Ben ikisinden de cooook memnunum🌸 hangi saticida hangisi uygunsa onu al bence🙈 ebatlari soyle bak philipsin aynasi da var kapakta ekstraEki Görüntüle 3577778
Bende braun un ıpl cihazı var bazen şeytan dürtüyor yüzüme yapayım diye, kocamdan halliceyim şu an. Aralarında 100 lira var 100 liralık fark yok diyorsan braun alayım mı 🤣

Ya iyi bi para verip iyi hizmet alamamak en sinirlendigim sey hayatta. Zamaninda kaslarimi ebru gundes kavisiyle alan eski kascima selam olsun burdan ajdjdjjf🤬🤬
Ayy kaşı zaten güvenmiyorsam kimseye elletmem burda da mecburluktan ellettim ama ilk ve sondu 🙈 kaş çok önemli bir kadın da ya yüz ifadesini o kadar değiştiriyor kiiii

Bende braun un ıpl cihazı var bazen şeytan dürtüyor yüzüme yapayım diye, kocamdan halliceyim şu an. Aralarında 100 lira var 100 liralık fark yok diyorsan braun alayım mı 🤣
Yuzun genisse philips al minyonsan braun🤣

geçen gün bir arkadaşım 1000 TL ye kaş aldırmış 🤣🤣🤣🤣

Ayy kaşı zaten güvenmiyorsam kimseye elletmem burda da mecburluktan ellettim ama ilk ve sondu 🙈 kaş çok önemli bir kadın da ya yüz ifadesini o kadar değiştiriyor kiiii
En son 2016 da kas aldirdim birine🤣 o da o olaydi iste.. bir senede toplandi eski haline yemin ettim aldirmamaya. Simdi cok guzel topluyorum zaten ala ala kustu eskisi gibi cikmiyor. Su an sadece rengini acamiyor olmak uzuyor beni😬 alismisim cok rengini kirmaya, sert ifadeli oldum kendi rengiyle

En son 2016 da kas aldirdim birine🤣 o da o olaydi iste.. bir senede toplandi eski haline yemin ettim aldirmamaya. Simdi cok guzel topluyorum zaten ala ala kustu eskisi gibi cikmiyor. Su an sadece rengini acamiyor olmak uzuyor beni😬 alismisim cok rengini kirmaya, sert ifadeli oldum kendi rengiyle
Evet küsüyor ya çıkınca benim saçma sapan dağınık bir kaş haline geliyor kaşlarım.. aman olsun açarsın ya iki boya değil mi çözümü var kuzum 🌸

Evet küsüyor ya çıkınca benim saçma sapan dağınık bir kaş haline geliyor kaşlarım.. aman olsun açarsın ya iki boya değil mi çözümü var kuzum 🌸
Ya korkudan acamiyorum sac boyasi mantigi🤣🙈 doktora da sirf kasimi boyasam olur mu diye soramadim sjdjdj derdine yaniyim demesin diye…

Kızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
Oyiii ne güzel. Bir gün erken daha iyi 🥰 bende yarın gideceğim görmeye. Doktor 14 gün sonra demişti yarın 10. Gün.
Ve 2 yıl sonunda bugün nihayet 7+4 olabildik :) sizlerin ne güzel 10, 11 haftalara geldi.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu başladı sanırım. Yoğun alt karın ağrısı oluyor. Yarın onuda göstereceğim.

Back
X