- 14 Kasım 2024
- 232
- 145
- 18
- 29
Hangisi daha iyi ben de alayım diyorum yaAynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomdaoyle bir bagimlilik o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi daha iyi ben de alayım diyorum yaAynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomdaoyle bir bagimlilik o
Hemşire yazsın sonra şifreni değiştirsin yoksa ölcez bizde burdaBana ban yedirin bi kac gun siteden![]()
Sorma hele burada bıyık sadece 8 EuroVallahi asiri pratikbi de fiyatini iki kuaforde cikariyor resmen. Gecen bi arkadasin ne kadara yuzunu aldirdigini duyunca cus dedim sjdjdjd
Ben riskli gebelik grubundayım diye işi şansa bırakmazlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabii ki. Dediğiniz gibi her an hocaya denk gelmek zordur.hastanenin hocaları çok iyi gerçekten ama hocaya ulaşabilme durumun her zaman olamayabiliyor![]()
İki braun bir philipsim var. Bir braun alti ayda bozulunca tamire usenip ikinciyi almistim. Sonra philipsi aldim. Agiz kismi daha genis brauna kiyasla. Ben ikisinden de cooook memnunumHangisi daha iyi ben de alayım diyorum ya
Ya iyi bi para verip iyi hizmet alamamak en sinirlendigim sey hayatta. Zamaninda kaslarimi ebru gundes kavisiyle alan eski kascima selam olsun burdan ajdjdjjfSorma hele burada bıyık sadece 8 Eurove asla tr de ki gibi bi hizmet yok ilk geldiğimde buraya gitmiştim kuaföre toplamda 20 Euro verdim. Sonra eve gelip ağda ve cımbız ve iple kendim üstünden geçmiştim düşün hiç iyi değil buradakiler sonra koşa koşa gidip bundan aldım
![]()
AnajsjsjsjHemşire yazsın sonra şifreni değiştirsin yoksa ölcez bizde burda
Bende braun un ıpl cihazı var bazen şeytan dürtüyor yüzüme yapayım diye, kocamdan halliceyim şu an. Aralarında 100 lira var 100 liralık fark yok diyorsan braun alayım mıİki braun bir philipsim var. Bir braun alti ayda bozulunca tamire usenip ikinciyi almistim. Sonra philipsi aldim. Agiz kismi daha genis brauna kiyasla. Ben ikisinden de cooook memnunumhangi saticida hangisi uygunsa onu al bence
ebatlari soyle bak philipsin aynasi da var kapakta ekstraEki Görüntüle 3577778
Ayy kaşı zaten güvenmiyorsam kimseye elletmem burda da mecburluktan ellettim ama ilk ve sonduYa iyi bi para verip iyi hizmet alamamak en sinirlendigim sey hayatta. Zamaninda kaslarimi ebru gundes kavisiyle alan eski kascima selam olsun burdan ajdjdjjf![]()
Yuzun genisse philips al minyonsan braunBende braun un ıpl cihazı var bazen şeytan dürtüyor yüzüme yapayım diye, kocamdan halliceyim şu an. Aralarında 100 lira var 100 liralık fark yok diyorsan braun alayım mı![]()
geçen gün bir arkadaşım 1000 TL ye kaş aldırmışSorma hele burada bıyık sadece 8 Eurove asla tr de ki gibi bi hizmet yok ilk geldiğimde buraya gitmiştim kuaföre toplamda 20 Euro verdim. Sonra eve gelip ağda ve cımbız ve iple kendim üstünden geçmiştim düşün hiç iyi değil buradakiler sonra koşa koşa gidip bundan aldım
![]()
En son 2016 da kas aldirdim birineAyy kaşı zaten güvenmiyorsam kimseye elletmem burda da mecburluktan ellettim ama ilk ve sondukaş çok önemli bir kadın da ya yüz ifadesini o kadar değiştiriyor kiiii
Anaaa of o ne ya benim mahalle kuaförümde ki abla yani Bursa’da ki geçen sene 50 tl ye aldı vallageçen gün bir arkadaşım 1000 TL ye kaş aldırmış![]()
Tam olarak 1200 duydum ben de ona istinaden o yorumu yaptim az once jajdjdjdgeçen gün bir arkadaşım 1000 TL ye kaş aldırmış![]()
Evet küsüyor ya çıkınca benim saçma sapan dağınık bir kaş haline geliyor kaşlarım.. aman olsun açarsın ya iki boya değil mi çözümü var kuzumEn son 2016 da kas aldirdim birineo da o olaydi iste.. bir senede toplandi eski haline yemin ettim aldirmamaya. Simdi cok guzel topluyorum zaten ala ala kustu eskisi gibi cikmiyor. Su an sadece rengini acamiyor olmak uzuyor beni
alismisim cok rengini kirmaya, sert ifadeli oldum kendi rengiyle
Ya korkudan acamiyorum sac boyasi mantigiEvet küsüyor ya çıkınca benim saçma sapan dağınık bir kaş haline geliyor kaşlarım.. aman olsun açarsın ya iki boya değil mi çözümü var kuzum![]()
Oyiii ne güzel. Bir gün erken daha iyiKızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
Ay aldım valla inşallah işimi görürYuzun genisse philips al minyonsan braun![]()
Bak memnun kalmasam ucuncuye almazdim ahsjdjd asla da sertlestirmedi hani en guzel yani o benceAy aldım valla inşallah işimi görür
O konuda bişey diyemicem canım ama sor ne olacak aklında kalmasınYa korkudan acamiyorum sac boyasi mantigidoktora da sirf kasimi boyasam olur mu diye soramadim sjdjdj derdine yaniyim demesin diye…