2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bir arkadaşım hamilelik varken 2 kere regl olmuş... olabiliyor, hormonlarımız tavan şu anda. doktoruna güven için rahat olsun.
Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum adlı program var hayretler içerisinde izliyorum çok hoşuma gidiyor doğurana kadar haberleri yok hamile olduklarından.

Esım de kullandı onları kecıboynuzu kanatıyordum gnc men mı oyle vıtamın kullanıyordu ınsallah hersey yolunda gıder sızın de canım

Canım Keçi boynuzu özünüde tavsiye ederim eşin için ve çörek otu yağı

Canım ben kullanıyorum bugun sorduum 12. Haftaya kadar kullanılacakmıs ustelık kan sulandırıcı da vuruyorum yer kalmıyor malesef karnım agrıyor ya
Hanımlar
Covid aşısı meselesini doktorlarınızla hiç konuştunuz mu? Biz henüz muayeneye gidemedik. Aşı sıram da geldi. Kafam karışık.
Ben 3 dr a sordum calısma yok yeterı kadar 12. Haftaua kadart zaten asla yok dedıler benım de ası hakkım var ama yapyırmayacagım

Ben de aynı canım ben bir de progestan vurunuyorum her gün kalçadan beze oldu her yer ama doktor tamam diyene kadar devaamm

Kizlar doktor bana da bugun en sonunda progestron verdi igne olarak, iki tane birini bu hafta digerini haftaya olacagim. Tam olarak ne ise yariyor bu?

Bi de Fetal DNA yaptirmayi dusunenler doktorunuz kacinci hafta onerdi? Benimki 11de yapariz dedi de

Kızlar aramızda ovulasyon testiyle tek deneme ile hamile kalan varmı acaba?
Beşki 10 deneme yaptım malesef olmadı, sonra kendiliğimden oldu hiç gün hesabı yapmadığım ay

kızlar bu arada kilo veren oldu mu ya, şimdi bir baktım başlangıç kiloma göre 2.5 kilo vermişim hem sevindim hem üzüldüm, bulantım bu hafta çok azaldı neyseki

Progesteron rahmi sağlamlaştırıyor, kanama olursa veriyorlar. Ben hergün sabah akşam fitil olarak yapıyorum kendime.

fetal dna’dan bahsetmedi bana hiç, ikili olacağım 13.haftanın ilk günü. Ücreti nedir acaba sizin yaptıracağınız yerde fetal dna?

Normalde kaç kilosun ki canım 2.5 kg çok değil mi

Normalde kaç kilosun ki canım 2.5 kg çok değil mi
64’düm, hamileliğe daha uygun kiloyla başlamak istedim spor ile 58 oldum, sonra beklemediğim ay hamile kaldım. Bulantılardan ötürü istemeyerek 55.5-56 gibi oldum şuanda 2.5 aydayım. Doktorum hamileler genelde ilk 3 ayda verir demişti yemek yemekte zorlanırken, ama bilemedim bana da çok 2.5 kilo vermek. Bulantım ilk kez bu hafta bitti. Ben de 2 aydır tartılmıyordum bugün tartıya çıkınca gördüm, bebek ultrasonda tam gününde çıkıyor ama 2.5 vermek çok sanki ya

Bebek sağlıklı olsun da canım sen yine de dikkat et beslenmene tabi Ben hiçbir tat almamama rağmen zorla yiyorum.

9. Haftadan sonra istedi. 10+1 sen sonra yaptıracağım. Bu hafta.

Fiyat hic bilmiyorum sorma firsayim.olmadi ama internette 3-5bin gibi bisey gordum. Insallah daha ucuzdur. Benim yasimdan dolayi cnm yaptiricaz. 35 yas altina pek gerek duymuyolar sanirim 2li 3lu yetio. Kizimda ben de yaptirmamistim mesela genctik o zaman tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…