• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hamilelikte vücudun neye nasıl tepki vereceği belli olmuyor. Normalde pek hasta olmam. İlk hamileliğimde sıkıntılar yaşadım. Bunda covid olursam nasıl geçer bilemiyorum. Çalışmasam yine kendimi korurum derdim ama kalabalık ortamda korunmak da zor. Bakalım bizim doktor ne diyecek.
Evet bende aynı şekilde çalışacağım yanıma gelen giden değişkenleri hesaba katıp mutlak korunabilmem mümkün değil...Ailem de komple sağlıkçı hepsi bu yönde geri bildirim alınca perinatologlardan kadın dogumculardan 12.haftaya randevu aldık...Sinovac olmustum inaktif aşı daha makul geldi onun 2.dozunu olacağım nasipse.

Herkese iyi akşamlar, bu forumdaki son mesajım olacak . Düşük yaptım . Kürtaj oldum bugün. İlk gebeliğimdi. Planlı, istekli olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendim andan itibaren çok mutsuzdum . Nasıl bakarım , ne yaparım , hayatım bir saha eskisi gibi olmayacak vs diye çok düşündüm. Allah biliyor ya içten içe de gitmesini istedim . Şimdi burada yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşanları düşün şükret diyenler olcak aöa bu da benim psikolojim .
Her neyse 29 yaşındayım . Bana göre daha tatmadığım, gezip görmediğim , keşfetmediğim birçok şey var . Bugün kürtaj olunca ilk söylediğim şey , özgürlük , oldu . Varın siz hesap edin . Allah isteyenlere inaşşah sağlıklı ve mutlu bebekler nasip eder.
dünyaya geldiği için hayatının mahvolduğunu düşünen bir anneyi kimse istemezdi . Ve öyle de oldu .
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum . İnşallah kimse bir sıkıntıyla karşılaşmaz. Ben ilk aydan hamile kalmıştım. (Bilmek isteyenler için ) 👋
Çok geçmiş olsun. Umarım herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🌿

Doktordan ziyade yaptırmayı düşündüğüm laboratuvar 10+ larda yapmayi düşünüyor ama genel olarak istenilen zamanda yapılan bir şeymiş.HaTta anneden bebeğe DNA geçişi 10.haftada başlıyor 13-14 te yüksek seviyeye çıkıyormuş.Saron testi yapacak yer önemli iyi arastirmani tavsiye ederim .Hatta doktorunun yönlendireceği bir yer varsa oraları tercih edebilirsin.Ben fiyat aldım 3 bin altı yok ki bu da pazarlıkla verilen fiyatlar .11.hafta civarı yaparım sanıyorum bende.

L lotuscicek sıkma canını hakkında hayırlısı olsun .Kendini hazir hissettiğinde yeniden bebek sahibi olursunuz .Önemli olan anne olarak senin psikolojinin iyi olması .
Günaydın 😊
Hangi şehirdesiniz? Ben de yaptırmayı düşünüyorum yaşımdan dolayı, henüz araştırma yapmadım.

L lotuscicek inş bir sonraki gebeliğin isteyerek planlayarak olur🙏🏻 Bu duygu aslında süreci atlatman için çok iyi.. herşeyde vardır bir hayır, sen kendini hazır hissettiğinde denersiniz olur inş🙏🏻
fetal DNA, ikili test veya üçlü test yaptırma konusuna gelecek olursam ben doktorum hangi testi önerirse yaptıracam. Ama eminim doktorum da birini muhakkak önerecek. Allah hepimizin bebişlerini korusun inş hepsi sağlıkla gelir tabi duamız bu yönde.... ama eğer bir sorun varsa bunu önceden bilip psikolojik hazırlık yapmamız bizi bu duruma hazırlayacaktır diye düşünüyorum. Doğum yaptıktan sonra bebeğini kabullenmeyen anneler var, biz hangi psikolojide olacaz o sıra hiç bilmiyorum birde üstüne birşeyler kötü giderse nasıl tepki veririz??? Ben açıkçası en azından bebişim doğduğunda hep yanında olmak ona hep destek olmak istiyorum bu yüzden önceden kendimi hazırlamam gereken bir durum varsa bunu erkenden öğrenmek isterim.. yani illa aldıracaz bu test kötü çıkarsa diye yaptırmıyoruz testi.

Herkese iyi akşamlar, bu forumdaki son mesajım olacak . Düşük yaptım . Kürtaj oldum bugün. İlk gebeliğimdi. Planlı, istekli olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendim andan itibaren çok mutsuzdum . Nasıl bakarım , ne yaparım , hayatım bir saha eskisi gibi olmayacak vs diye çok düşündüm. Allah biliyor ya içten içe de gitmesini istedim . Şimdi burada yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşanları düşün şükret diyenler olcak aöa bu da benim psikolojim .
Her neyse 29 yaşındayım . Bana göre daha tatmadığım, gezip görmediğim , keşfetmediğim birçok şey var . Bugün kürtaj olunca ilk söylediğim şey , özgürlük , oldu . Varın siz hesap edin . Allah isteyenlere inaşşah sağlıklı ve mutlu bebekler nasip eder.
dünyaya geldiği için hayatının mahvolduğunu düşünen bir anneyi kimse istemezdi . Ve öyle de oldu .
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum . İnşallah kimse bir sıkıntıyla karşılaşmaz. Ben ilk aydan hamile kalmıştım. (Bilmek isteyenler için ) 👋
Canim hakkinda hayirlisi, cok gecmis olsun. Insallah kendini hazir hissettiginde saglikli hayirli evladin olsun. Sevgiler🍀🍀

Doktordan ziyade yaptırmayı düşündüğüm laboratuvar 10+ larda yapmayi düşünüyor ama genel olarak istenilen zamanda yapılan bir şeymiş.HaTta anneden bebeğe DNA geçişi 10.haftada başlıyor 13-14 te yüksek seviyeye çıkıyormuş.Saron testi yapacak yer önemli iyi arastirmani tavsiye ederim .Hatta doktorunun yönlendireceği bir yer varsa oraları tercih edebilirsin.Ben fiyat aldım 3 bin altı yok ki bu da pazarlıkla verilen fiyatlar .11.hafta civarı yaparım sanıyorum bende.

L lotuscicek sıkma canını hakkında hayırlısı olsun .Kendini hazir hissettiğinde yeniden bebek sahibi olursunuz .Önemli olan anne olarak senin psikolojinin iyi olması .
Ben yanlis mi biliuorum. Ankarq'da tek birnyer yapmiyor mu fetal DNA? Acikcasi hic arastirmadim, doktorum.nereyi soyleyecek sormadimda. Kqfamda Tek ter olarak kodlamisim ama deg demek ki, Genoks diye biyer duydum arkadasimdan

Hayırlı sabahlar herkese 😊 bugün kalp atımı için gidecek olan varmı ben inşaAllah Cuma günü gideceğim 🥰
Ben yarın kontrole gideceğim canım ams iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Şimdi daha kuvvetli güm güm kalp sesi bekliyorum Allah’ın izniyle🥰

Ben yanlis mi biliuorum. Ankarq'da tek birnyer yapmiyor mu fetal DNA? Acikcasi hic arastirmadim, doktorum.nereyi soyleyecek sormadimda. Kqfamda Tek ter olarak kodlamisim ama deg demek ki, Genoks diye biyer duydum arkadasimdan
Denge laboratuvarı yapıyor hatta yanımda bırıyle fıyat konusuyorlardı 6500 muydu 4500 mu yuksek bır rakamdı.
Ben yaptırıp kafasını karıstırıp hamılelıgı kotu gecırmek ıstemeyenlerdenım... Sonucta bebehımden vazgecemeyecegım Allah tan gelen de kabulum yasayıp goreceğiz
Hıc bır testı yaptırmayı dusunmuyorum 39 yasındayım zaten hersey rısklı cıkacak. tarama testlerı ıstatıstıkı bılgı zaten... Kızımda hamılelıkte hersey normaldı sonra lenf bezlerınddekı buyuklukten dolayı onkolojıye gıttıık sureklı hala da takipteyiz cok sukur bısry yok korkulacak ama olsa da kabullenıp dua edıp doktorlara guvenmekten baska care yok

Bende soracaktım bunu bazen dayanamıyorum aşırı şişiyor um yediklerime dikkat ediyorum gaz yapacak şeyler yemiyorum özellikle acı ve baharatlı kestim sanki biraz farketti
sizin durum bebekle alakalo oldugunu sanmiyorum bu haftalik bebek siskinlik yapamaz imkansiz bence yediklerine dikkat edin laktozsuz sut icinn gaz yapisi yemeklerden sakinin

Ben yarın kontrole gideceğim canım ams iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Şimdi daha kuvvetli güm güm kalp sesi bekliyorum Allah’ın izniyle🥰
İnşaAllahhh çok daha kuvvetli atıyordur minik kalp 🥰🥰🥰 başlarda iki haftada 1 gidiyoruz değilmi dra sonra ayda 1 oluyordu sanırım 😊

Kızlar bu kalp sesını duyurmama olayı nedır anlamadım. Dun kanamamdan dolayı acılr gıttım orda dr dınlettı aksam kendıı dr ma gittim dınletmedı yasak bebege zararrı var deyınce korkudan dıyemedım sabah dınledım dıye. Zaten doktorumun tarzı nedenıyle devam etmeyecektım kızımda doktorum yuzundden streslı bır hamılelık gecırdım. Yenı doktor randevum var yarın

Kızlar günaydın mide bulantılarım gittikçe artıyor. Uykum bölündüğünde bir daha uyuyamıyorum bulantıdan. Düzen falan kalmadı bende:KK43: kaçıncı haftada geçiyor bu tecrübeli arkadaşlar bi söyleyin gün sayayım ya:KK43:
Canım yaa Allah yardımcın olsun ilk gebeliğimde bende öyleydim 14 15. Haftada daha geçmemişti ilaç kullanıyordum 🤢

Kızlar bu kalp sesını duyurmama olayı nedır anlamadım. Dun kanamamdan dolayı acılr gıttım orda dr dınlettı aksam kendıı dr ma gittim dınletmedı yasak bebege zararrı var deyınce korkudan dıyemedım sabah dınledım dıye. Zaten doktorumun tarzı nedenıyle devam etmeyecektım kızımda doktorum yuzundden streslı bır hamılelık gecırdım. Yenı doktor randevum var yarın
Hangi ildesin canım devlet hastanesimi

Bnde de henüz yoğun bulantı yok. İnş da olmaz. Yada daha erken

sizin durum bebekle alakalo oldugunu sanmiyorum bu haftalik bebek siskinlik yapamaz imkansiz bence yediklerine dikkat edin laktozsuz sut icinn gaz yapisi yemeklerden sakinin
acaba heyecan mi yaptiniz
Bende soracaktım bunu bazen dayanamıyorum aşırı şişiyor um yediklerime dikkat ediyorum gaz yapacak şeyler yemiyorum özellikle acı ve baharatlı kestim sanki biraz farketti
bu arada heyecan falan yaptiysaniz huzursuz bagirsal sendromuda olabilir bazen gaz siskinlik yapar oyle birsey olmasin ama gecicidir bu durum.

Bnde de henüz yoğun bulantı yok. İnş da olmaz. Yada daha erken

acaba heyecan mi yaptiniz
bu arada heyecan falan yaptiysaniz huzursuz bagirsal sendromuda olabilir bazen gaz siskinlik yaparn
Ben ilk hamileliğim olmasına rağmen hiçbir şey hissedemiyorum. Eşim de dünyanın bir ucunda belki ondan bilmiyorum. Sürekli gelme tarihi erteleniyor. Beraber doktora gidecektik o da yalan oldu. Artık cinsiyetini öğrenmeye yetişir herhalde. Tek başına olunca insanın hevesi, heyecanı azalıyor 😔
sizi cok iyi anliyorum Allah kolaylik versin. benim de ilk gebelik dusukle sonuclandi esimm yanimda degildi zaten surev olarak hersey bana yabanciydi birde bunu yasamak zordu ama sizin bebisiniz saglikliymis bence buna sukredin. Esiniz birsekilde gelecektir caniniz sikmayin.

Back