2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hanımlar
Covid aşısı meselesini doktorlarınızla hiç konuştunuz mu? Biz henüz muayeneye gidemedik. Aşı sıram da geldi. Kafam karışık.
Benim doktorum yaptirabilirsin diyor ama ben dogumu beklicem. Geberlerdeki arastirmalar tamamlanmadi. Bu asilarin yabanco sitelerinde gebelerle ilgili kisiar var onlari okumustum asla ikna etmedi. Acik acik yazmislar arastirmalar tamamlanmadi diye.

Kızlar 7. Haftaya girdim ve biraz önce kasık ağrısı ve bel ağrısı basladı anlamadım neden sanki adet oldum olcam gibi kanama falan yok acaba rahim büyümesinden dolayı falanmı oluyodur
kasıklarım transfer sonrasında olduğu gibi arada kasılıyor.. bel ağrım 2 gün önce yatırmadı beni..

Canım üzülme bir forumda yine böyle bir arkadaş vardı, iğne ilaç vs derken bebişi tutundu suanda 6 aylık hamiş..

Hanımlar
Covid aşısı meselesini doktorlarınızla hiç konuştunuz mu? Biz henüz muayeneye gidemedik. Aşı sıram da geldi. Kafam karışık.
Benim de sıram geldi ama ben vurulmayı düşünmüyorum. Yeterince araştırma yokmuş bu konularla ilgili. Doktorlar da farklı farklı şeyler söylüyor

Canım bir arkadaşım hamilelik varken 2 kere regl olmuş... olabiliyor, hormonlarımız tavan şu anda. doktoruna güven için rahat olsun.

Hanımlar
Ben ilk dozumu sanırım daha 10 günlük gebeyken olmuş bulundum.Henüz organ gelişimi başlamadığındam bir risk görmediler ama ikinci doz için 12.haftanın dolmasını bekleyeceğiz...Gebelerde covid tehlıkelı seyredıyor o yuzden bircok doktordan fıkır aldık olmamız yönünde fikir beyan ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…