tek deneme derken, tek ilişkiyleyse erkek olma ihtimali yüksekmiş :)Kızlar aramızda ovulasyon testiyle tek deneme ile hamile kalan varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek deneme derken, tek ilişkiyleyse erkek olma ihtimali yüksekmiş :)Kızlar aramızda ovulasyon testiyle tek deneme ile hamile kalan varmı acaba?
Amin inşallah diyeyim 2 kızım var ellerinizden öper rabbim hayırlıysa bunuda erkek verir inşallahtek deneme derken, tek ilişkiyleyse erkek olma ihtimali yüksekmiş :)
Benim 28 gundu dongum. Adetimin ilk gununden sayinca 12. Ve 14. Gunleri degerlendirmistik. Dun gibi hatirliyorum dermisimAdetten sonramı, adete yakınmıydı deneme canım
hmm ben anladım o yüzden sorduğunuzuAmin inşallah diyeyim 2 kızım var ellerinizden öper rabbim hayırlıysa bunuda erkek verir inşallah
Aminn rabbim sizinde gönül muradınızı kucağınıza nasip etsin inşallah teşekkür ederimhmm ben anladım o yüzden sorduğunuzu
hayırlısıyla gönlünüzden geçen olsun inşallah..
Benim doktorum yaptirabilirsin diyor ama ben dogumu beklicem. Geberlerdeki arastirmalar tamamlanmadi. Bu asilarin yabanco sitelerinde gebelerle ilgili kisiar var onlari okumustum asla ikna etmedi. Acik acik yazmislar arastirmalar tamamlanmadi diye.Hanımlar
Covid aşısı meselesini doktorlarınızla hiç konuştunuz mu? Biz henüz muayeneye gidemedik. Aşı sıram da geldi. Kafam karışık.
Sen oğlun olursa Mahmut koyacak mısın :)Aynen cnn benim kayinbabamin adi da mahmut
Benim de sıram geldi. Gebeliğin 12. Haftasına kadar Önerilmediğini sonrasında isteğe bağlı olduğu yazıyor.Hanımlar
Covid aşısı meselesini doktorlarınızla hiç konuştunuz mu? Biz henüz muayeneye gidemedik. Aşı sıram da geldi. Kafam karışık.
kasıklarım transfer sonrasında olduğu gibi arada kasılıyor.. bel ağrım 2 gün önce yatırmadı beni..Kızlar 7. Haftaya girdim ve biraz önce kasık ağrısı ve bel ağrısı basladı anlamadım neden sanki adet oldum olcam gibi kanama falan yok acaba rahim büyümesinden dolayı falanmı oluyodur
Bak bu çok iyi fikirDoğuralım inşaAllah hep beraber birde diyet grubu kurar zayıflarız
Canım üzülme bir forumda yine böyle bir arkadaş vardı, iğne ilaç vs derken bebişi tutundu suanda 6 aylık hamiş..Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim yeni doktor kanama alanı devam ediyor dedi sabah akşam progesteron fitil kullanmaya devam et dedi 10 gun sonra tekrar çağırdı. Çok üzgünüm korkuyorum bel ağrım şiddetli
Benim de sıram geldi ama ben vurulmayı düşünmüyorum. Yeterince araştırma yokmuş bu konularla ilgili. Doktorlar da farklı farklı şeyler söylüyorHanımlar
Teşekkürler 26 Ocak hayırlısıylahoş geldin canım.. hayırlı olsun.. beklenen doğum tarihini yazmamışsın?
Canım bir arkadaşım hamilelik varken 2 kere regl olmuş... olabiliyor, hormonlarımız tavan şu anda. doktoruna güven için rahat olsun.Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye yaşatmasın elden bişey gelmiyor , çaresizce bekliyoruz. Ben pko olduğum için adetlerim düzensiz genelde geç adet görüyorum o yüzden aslında adet günlerime denk geliyo gibi.
Çok teşekkür ederiiimmMaasallah cnm gozunuz aydin
Ay yok okuyunca ağzım yüzüm değişti bende ekşi şeyler yiyebiliyorum ama o kadar değilBen de erik.. hatta evde bitti gidip almayi dusunuyorum usenmesem..
Limon suyu iciyorum limonata degil dikkatinizi cekerim.limon suyu
Hanımlar
Herkesin vücudu farklı şeylere ihtiyaç duyuyor herhaldeTatlı
bir şeyin hayali bile mide bulandırıyorSadece ekşi hayali rahatlatıyor
Ben ilk dozumu sanırım daha 10 günlük gebeyken olmuş bulundum.Henüz organ gelişimi başlamadığındam bir risk görmediler ama ikinci doz için 12.haftanın dolmasını bekleyeceğiz...Gebelerde covid tehlıkelı seyredıyor o yuzden bircok doktordan fıkır aldık olmamız yönünde fikir beyan ettilerHanımlar