2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yeşil erik Çekiyor benim de. Ekşi şeyler çekiyor hep. Kız olacak diyorlar ekşi çekince

Kızlar omega 3 içiyor musunuz ben hap yutamadığım için şurup olanından aldım. Ama mide bulantısıyla oku da aksatıyorum içesim gelmiyor

Canim Allah beraberinde olsun. Kanaman da olsa nolursa olsun bebek saglikliysa devam eder gebeligin. Iyi dusun, saglam tutmaya calis psikolojini. Insallah saglikla.kavusursun bebisine

Vajinal baksa görürdü aslıdna ama ben gittiğimde bana da dediğin gibi baktı görmek için bakmadı sanki
Aynen oyle stajerdi zaten maalesfki gittigim hastane arastrma hastanesi erkek doktora randevu aldm genc bir bayan vardi yerinde ne bileyim haylrisi olsn artk 10 gun sonrs gidicem garanti olsun cnku rsmen 5 haflak gebelige gebelk olarak saymiyorlar bile resmen

Tatlı
Yani inşallah canınız çekmez ama dondurmanın üstüne nutella sürüp yiycem öyle bir iştah öyle bir tatlı isteği var bende doktora bu folik asidi keselim lütfen dedim olmaz diyor
bir şeyin hayali bile mide bulandırıyorSadece ekşi hayali rahatlatıyor

Kesinlikle ben gittigimde 4 haftalıktı doktor hic umursamamıstı bile smear testi alıp göndermisti

Kızlar Ben tüp bebekle hamile kaldım şu an 6+6dayım 1 aydır sürekli günde 2-3 iğne vuruluyorum.biri kan sulandırıcı diğeri prolutex. Ne zaman bitecek bu iğneler bilgisi olan var mı. Karnımda yer kalmadı

Canim aslinda herkesin aklinda bu yazdiklarin var. Mesela Allah korusun olumsuz bir sey ciksa ne yapacagiz, kiyabilecek miyiz.. Allah o karari vermek zorunda hickimseyi birakmasin.
Ben 40 yasindayim, doktorum fetal DNA onerdi, ben de istiyorum yaptirmak. Dedigin gibi Allah korusun sonuc olumsuz olursa inan hic bilmiyorum ama boyle bir imkan varken de bu testi yaptirmadan gecemem. Bir de tabi cok derin dusunulmesi gereken bir konu, bir cok faktor var. Herkesin aile yapisi, hayat gorusu farkli, tartismaya cook acik. Allah saglikli bebekler nasib etsin hepimize.

Kızlar omega 3 içiyor musunuz ben hap yutamadığım için şurup olanından aldım. Ama mide bulantısıyla oku da aksatıyorum içesim gelmiyor
Omega 3 alıyorum ben de yani aldığım multivitaminin içinde var. Mide bulantımın az olduğu zamanlar aceleyle alıyorum ben de.

Ben adam akıllı ilk denemede kaldım diyebilirim öncekilerde çok dikkatli kullanmamıştım. Dikkat ettiğim ilk ay hamile kaldım çok şükür.
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende yumurtlama günlerinde tek deneme ile hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…