2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de 21 nisan . 2 hafta önce 4+5ken göründü . Bugün kanamam oldu , normal ultrasondan görünmedi
Vajinal mi görünmüştü Canım önceden ?Kanama derken benim ilk hamilelikte çamur gibi olmuştu bir kaç gün yoğun yerleşme kanaması demişlerdi sorun yaşamadım

Pcodan dolayı yumurtlaman geç oluyordur canım muhtemelen. Ben adet biter bitmez yumurtluyorum o yüzden normalden erken gördüm
Aynen Canım pko dan dolayı haftamı da bilmiyorum açıkçası döndü günüm en az 45 gün oluyor bakalım ultrasonda görünecek mi salı günü yarın işe gitmesem yarın giderdim

Aynen Canım pko dan dolayı haftamı da bilmiyorum açıkçası döndü günüm en az 45 gün oluyor bakalım ultrasonda görünecek mi salı günü yarın işe gitmesem yarın giderdim
Oo döngün de uzunmuş canım senin haftan bir kaç kontrol sonrasında net belli olur.

Ben kız olursa Başak veya Melisa istiyorum
Güzel isimlermiş sizinde
Ay çok hoş ipek ismi
Bende kız olursa sahra ismini çok beğeniyorum
Erkek olursa meriç alp istiyorum ilk kızım oldu babası koydu onu şimdi sıra sende diyor
Aslında hep anne koymalı, o kadar çilesini çekiyoruz isim hakkı her zaman bizim bence
İpek ismi çok seviyorum ama son 5 yıldır o kadar çok ki İpek okula gittiklerinde her sınıfta en az 5 İpek olacak bence arkadaşlarımın çoğunun kızı İpek
Aslında dediğiniz doğru, ipek ismini şöyle istiyorum, oğlumun çok güzel dümdüz ve gür saçları var, kızım olsaydı onu ipek saçlı kızım diye severdim, kızımın saçlarıda öyle olursa ismi yakışır ipek saçlı kızım olur

Vajinal mi görünmüştü Canım önceden ?Kanama derken benim ilk hamilelikte çamur gibi olmuştu bir kaç gün yoğun yerleşme kanaması demişlerdi sorun yaşamadım
Sabahtan baya açık renkte çamaşırımı kaplatacak şekilde kanama yaşadım . Hala da devam ediyor. Ultrasonda kese gözükmedi alttan baktı orada gördü ve kalp atışını da duymadı sanırım . Yarın kendi doktoruma gideceğim. 6 +5 haftalığım bu Arada .

Şöyle canım eşim kızımızın ismini çok beğenmiyormuş ikinci ismi sen koy dedi kayinvalidem kendi ismini koymuyacaz diye 3 gun küstü konuşmadı bizle bizde mecburen onun ismini ekledik

Geçmiş olsun cnm bol istirahat et geçen haftalarda bendede vardı kanama alanı yarın randevum var inşallah herşey yolundadır

Yerleşmedir Allah’ın izniyle benim kahverengiydi ve bayağı çok olmuştu çok da ağrım vardı yerleşme kanamasıydı ilk hamileliğimde sende dinlen yorulma hiç yerleşiyordur inşalalh

Benide listeye eklermisin yas 28 tahmini dogum tarihi 25 ocak 4üncu cocuk daha önce yazmıstim ama görmediniz galiba

İpek saçlı kız Sağlıkla doğar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…