Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçtiğimiz Cuma günü randevum vardı ama doktorun rahatsızlığı sebebiyle iptal edilmişti. O yüzden keseyi göremedik kalp atışınıda duyamadık maalesef. Yarına randevum var iptal edilmezse gideceğiz inşallah. Olmazsa da artık Cuma’ya kalacak. Günlerde geçmiyor sanki randevuya kadar6 haftalık olup bebeğin kalp atışını duymayan var mı
Etiket nasıl yapılıyo bilmiyorum normal mesaj yazmıstımEklerim canım bilgisayar açınca. Etiket yapmadıysan görmemiş olabilirim.
Bende etiket yapmıştım ama henüz eklemedin sanırımKızlar başka gözümden kaçan olduysa yazsın eklemediğim
Bizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyorBirde isim konusu da baya düşündürüyor aklınızda ne gibi isimler var arkadaşlar kız erkek isimleri
Off dede ismi koyuyoruz şimdide babannelermi başladıŞöyle canım eşim kızımızın ismini çok beğenmiyormuş ikinci ismi sen koy dedi kayinvalidem kendi ismini koymuyacaz diye 3 gun küstü konuşmadı bizle bizde mecburen onun ismini ekledik
Biz de kız ismi bulamıyoruz cok zor geliyor kız ismi begenmekBizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyor
kızımın adı AybükeBizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyor
Hayırlısıyla cinsiyetleri bi belli olsa bebişlerimizin bir yöne odaklanıp daha kolay karar verebiliriz belkiBiz de kız ismi bulamıyoruz cok zor geliyor kız ismi begenmek
Yaa ne güzelkızımın adı Aybüke
Cnm benim de tam bulanti gibi degil ama agzimda kotu bir tat, bazi yemek ve kokulardan tiksinme var, surekli uykum geliyor, halsizim.. Simariklik yapmak istemiyorum tadim yok ama gece lekelenmem olunca yine cok korktum ve bulantiymis, tiksinmeymis artik buna da sukur diyorum. Tuzlu seyler, beyaz leblebi galeta iyi, geliyor cacik, marul gibi seyler de dene istersen.Bu bulantılar çok zorluyor beni arkadaşlar sizde durumlar nasıl
Beni görmediniz galibaKızlar başka gözümden kaçan olduysa yazsın eklemediğim
Ben Omer ismini cok seviyorum erkek bebek icin ama ben surekli eksi yiyorum limon suyu erik fln:)) kiz ismi bakarim heralde☺Kız olursa reyyan olacak inşaallah erkek için isim düşünmedim daha o konuda tavsiye alabilirim ben de:)
Aynen öyle sanki beni anlattın Bende istiyorum ki doğum günümde doğsa ne güzel olur eşime göre bir eve bir tame oğlak yetermişKardeşim ve Babam oğlak.. Birkere çok zeki bir burç, dünyaya bakış açısı diğer burçlardan çok farklı. Şıp diye öğreniveriyor. En son sözü kendi diyecek illa. İnatçı bir yapısı var, tuttuğunu koparır. Biraz sinirli gibi.. Sohbeti çok güzel, kültür dolu :))
Fetih süresini de geçiyor sabah vakti galibaFarkli ve kulağa hoş gelen bir isim anlamı ne canim
Biraz iş yapsam yoruluyorum ya bu durum geçer inşallah bir oda süpürüp silip dinleniyorum hafta içi çalışıyorum bir de
Birde isim konusu da baya düşündürüyor aklınızda ne gibi isimler var arkadaşlar kız erkek isimleri
Ayy ben kokusuna bile gelemiyorum tek iyi gelen erik elma da yiyebiliyorum allahtanbenim canım genelde çilek çekiyor
İnşallah cnm ben keseyi gördüm tek yarın kontrolüm var inşallah kalp atışlarını da duyarimHaydi bakalım bizim kontroller vs de aynı zamana denk gelir haberleşiriz
Görürsün cnm bnm de pko var kese 7bin de bile gözükmedi 15bindi keseyi gördüğümdeCanım salı günü kese görür müyüm sence bir hafta daha beklesem mi
Maşallah ne güzel ben 24mayista gittiğim de keseyi gördüm kan değerim de 15bindeydi anca gözüktü yarın inşallah bebeği de görürümGörürsün tabi ki canım. Bebeği de görürsün geç döllenme değilse. Ben 26 mayısta hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışlarını da duydum az geliyordu ama oluşmuştu.
Ben varım cnm inşallah yarın duyarım6 haftalık olup bebeğin kalp atışını duymayan var mı
Maşallah ona annesi Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin bütün evlatlarimiza inşallahOğlum kova çok ağlıyordu, 4-5 yaşına kadar herşeye çoğlık kıyamet ağladı, zaten çok gaxlıydı bize ilk 6 ay zor günler yaşattı sağolsun, tabi şimdi ayrı çok duygusal çok akıllı ve çok düşünceli bi çocuk oldu
Bende bende bende kasıklarım çok ağrıyor bugün gazdan mi batıyor anlamadımBen sanki hep bulantım varmış gibi hissediyorum artık. Yemek temek zevk olmaktan eziyet olmaya başladı, hiçbir yiyeceğin kokusu güzel gelmiyor, doymak için kuru ekmek yemekten kabız oldum, gazda cabası