• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İsim seçmek işin en zor kısmı bize göre. Bi tane içimize sinen isim vardı onu da kızda kullandık.
Şu an seçeneklerim var ama işte kesin bu olmalı dediğim bi isim yok 🤔

6 haftalık olup bebeğin kalp atışını duymayan var mı
Geçtiğimiz Cuma günü randevum vardı ama doktorun rahatsızlığı sebebiyle iptal edilmişti. O yüzden keseyi göremedik kalp atışınıda duyamadık maalesef. Yarına randevum var iptal edilmezse gideceğiz inşallah. Olmazsa da artık Cuma’ya kalacak. Günlerde geçmiyor sanki randevuya kadar 🤦🏻‍♀️

İştah açtığından dolayı mı Folik asidi kesmek istiyorsun kuzum?
Evet canım bende oldum olası böyle dışardan aldığım vitamin folik asit balık yağı gibi şeyler inanılmaz iştah açıyor normalde yemekle çok aram yoktur ne zaman ilaç içsem gözüm dönüyor açlıktan bünye meselesi herhalde...

Bu bulantılar çok zorluyor beni arkadaşlar sizde durumlar nasıl
Cnm benim de tam bulanti gibi degil ama agzimda kotu bir tat, bazi yemek ve kokulardan tiksinme var, surekli uykum geliyor, halsizim.. Simariklik yapmak istemiyorum tadim yok ama gece lekelenmem olunca yine cok korktum ve bulantiymis, tiksinmeymis artik buna da sukur diyorum. Tuzlu seyler, beyaz leblebi galeta iyi, geliyor cacik, marul gibi seyler de dene istersen.

Kardeşim ve Babam oğlak.. Birkere çok zeki bir burç, dünyaya bakış açısı diğer burçlardan çok farklı. Şıp diye öğreniveriyor. En son sözü kendi diyecek illa. İnatçı bir yapısı var, tuttuğunu koparır. Biraz sinirli gibi.. Sohbeti çok güzel, kültür dolu :))
Aynen öyle 🙈 sanki beni anlattın 😀😀 Bende istiyorum ki doğum günümde doğsa ne güzel olur 🥰 eşime göre bir eve bir tame oğlak yetermiş 🤪

Kızlar etiket ya da alıntı yapmazsanız bana bildirim gelmez. Bazen burayı açtığımda 3-4 sayfa yazılmış oluyor, bütün mesajları tek tek okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçanlar olabilir. O yüzden etiket yapın öyle yazın bilgileri ilk sayfada da bu şekilde belirttim zaten 😍

Biraz iş yapsam yoruluyorum ya 😞bu durum geçer inşallah bir oda süpürüp silip dinleniyorum hafta içi çalışıyorum bir de 😞

Bu ben işte yaştan dolayı mı böyle oluyor yoksa her gebelik böyle mi bilmiyorum.Bugun bir oraya yattım bir buraya .
Birde isim konusu da baya düşündürüyor aklınızda ne gibi isimler var arkadaşlar kız erkek isimleri

Erkek: Kaan -Uras-Aras -Yaman
Kız : İnci-Eliz -Beliz- İdil şimdilik aklıma gelenler

Erkek iSmi zor olacak oğlumda çok zorlandık karar verirken bir Türk filmi yardımcı oldu ve Ediz koymuştum oğluma :) :)

benim canım genelde çilek çekiyor :kk77:
Ayy ben kokusuna bile gelemiyorum tek iyi gelen erik elma da yiyebiliyorum allahtan
Haydi bakalım bizim kontroller vs de aynı zamana denk gelir haberleşiriz🌸
İnşallah cnm ben keseyi gördüm tek yarın kontrolüm var inşallah kalp atışlarını da duyarim
Canım salı günü kese görür müyüm sence bir hafta daha beklesem mi
Görürsün cnm bnm de pko var kese 7bin de bile gözükmedi 15bindi keseyi gördüğümde
Görürsün tabi ki canım. Bebeği de görürsün geç döllenme değilse. Ben 26 mayısta hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışlarını da duydum az geliyordu ama oluşmuştu.
Maşallah ne güzel ben 24mayista gittiğim de keseyi gördüm kan değerim de 15bindeydi anca gözüktü yarın inşallah bebeği de görürüm
6 haftalık olup bebeğin kalp atışını duymayan var mı
Ben varım cnm inşallah yarın duyarım
Oğlum kova çok ağlıyordu, 4-5 yaşına kadar herşeye çoğlık kıyamet ağladı, zaten çok gaxlıydı bize ilk 6 ay zor günler yaşattı sağolsun, tabi şimdi ayrı çok duygusal çok akıllı ve çok düşünceli bi çocuk oldu ❤️
Maşallah ona annesi Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin bütün evlatlarimiza inşallah
Ben sanki hep bulantım varmış gibi hissediyorum artık. Yemek temek zevk olmaktan eziyet olmaya başladı, hiçbir yiyeceğin kokusu güzel gelmiyor, doymak için kuru ekmek yemekten kabız oldum, gazda cabası 😭
Bende bende bende kasıklarım çok ağrıyor bugün gazdan mi batıyor anlamadım

Back