İsim seçmek işin en zor kısmı bize göre. Bi tane içimize sinen isim vardı onu da kızda kullandık.
Şu an seçeneklerim var ama işte kesin bu olmalı dediğim bi isim yok
Geçtiğimiz Cuma günü randevum vardı ama doktorun rahatsızlığı sebebiyle iptal edilmişti. O yüzden keseyi göremedik kalp atışınıda duyamadık maalesef. Yarına randevum var iptal edilmezse gideceğiz inşallah. Olmazsa da artık Cuma’ya kalacak. Günlerde geçmiyor sanki randevuya kadar
Bizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyor
Şöyle canım eşim kızımızın ismini çok beğenmiyormuş ikinci ismi sen koy dedi kayinvalidem kendi ismini koymuyacaz diye 3 gun küstü konuşmadı bizle bizde mecburen onun ismini ekledik
Bizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyor
İştah açtığından dolayı mı Folik asidi kesmek istiyorsun kuzum?
Evet canım bende oldum olası böyle dışardan aldığım vitamin folik asit balık yağı gibi şeyler inanılmaz iştah açıyor normalde yemekle çok aram yoktur ne zaman ilaç içsem gözüm dönüyor açlıktan bünye meselesi herhalde...
Cnm benim de tam bulanti gibi degil ama agzimda kotu bir tat, bazi yemek ve kokulardan tiksinme var, surekli uykum geliyor, halsizim.. Simariklik yapmak istemiyorum tadim yok ama gece lekelenmem olunca yine cok korktum ve bulantiymis, tiksinmeymis artik buna da sukur diyorum. Tuzlu seyler, beyaz leblebi galeta iyi, geliyor cacik, marul gibi seyler de dene istersen.
Kardeşim ve Babam oğlak.. Birkere çok zeki bir burç, dünyaya bakış açısı diğer burçlardan çok farklı. Şıp diye öğreniveriyor. En son sözü kendi diyecek illa. İnatçı bir yapısı var, tuttuğunu koparır. Biraz sinirli gibi.. Sohbeti çok güzel, kültür dolu :))
Kızlar etiket ya da alıntı yapmazsanız bana bildirim gelmez. Bazen burayı açtığımda 3-4 sayfa yazılmış oluyor, bütün mesajları tek tek okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçanlar olabilir. O yüzden etiket yapın öyle yazın bilgileri ilk sayfada da bu şekilde belirttim zaten
Görürsün tabi ki canım. Bebeği de görürsün geç döllenme değilse. Ben 26 mayısta hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışlarını da duydum az geliyordu ama oluşmuştu.
Oğlum kova çok ağlıyordu, 4-5 yaşına kadar herşeye çoğlık kıyamet ağladı, zaten çok gaxlıydı bize ilk 6 ay zor günler yaşattı sağolsun, tabi şimdi ayrı çok duygusal çok akıllı ve çok düşünceli bi çocuk oldu
Ben sanki hep bulantım varmış gibi hissediyorum artık. Yemek temek zevk olmaktan eziyet olmaya başladı, hiçbir yiyeceğin kokusu güzel gelmiyor, doymak için kuru ekmek yemekten kabız oldum, gazda cabası