• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Reyhan çok hoşmuş gerçekten kız icin secenek çok ama erkek ismi bulmak baya zor
Aaa aslında erkek ismi bulmak daha kolay kız zor yaa. Ben daha çok sahabe isimlerini peygamber isimlerini tercih ediyorum. Oğlumuzun adı İdris Musab. Ama bi daha iki
İsim koymicaz. Kaynatam bekliyormuş ismini koymamızı o demeseydi koyardım 😂 ama dedim banane 3 tane oğlun var ben kayınvalidemin babasının adını koydum; İdris. Yeri bende ayrıdır. Eşim inatla sırf o seçmedi diye Musabı ekledi 😂. Eşimin adı Yusuf diye kızımız olursa Züleyha koymayı çok istiyorum. Oğlumuz olursa Abisinin isteğiyle Abdülhamid koyucaz Allahın izniyle.

Mızlar cinsiyet için benimde bi duyumum var 🙈. Sağ göğüsdeki kahverengi çember kısım soldan daha büyükse erkek. Sol daha büyükse kız diye okudum.

Screenshot_20210606-203721.jpeg
Screenshot_20210606-203721.jpeg
Ramziciler ne diyorsunuz bakayim 😂😂😂 karından yapilan usg bu bildiğin saga yatmış bu bebe 😂😂😂

Bizde kız olursa Aybüke Hüma koymayı düşünüyoruz. Hep böyle hayal etmiştik 🙈 Erkek ismine henüz karar veremedik. Erkek ismi bulmak daha zor sanki insan seçemiyor 🙂
Evet baya bi zorlanıyorum erkek ismi konusunda eşim isim pek beğenmiyor erkek isimlerinde o arkadaşım adı ı şöyle bu böyle :bicak:

Aynen öyle 🙈 sanki beni anlattın 😀😀 Bende istiyorum ki doğum günümde doğsa ne güzel olur 🥰 eşime göre bir eve bir tame oğlak yetermiş 🤪
Yaa bende öyle diyorum 11 ocak benim doğum günümde sezeryan doğum zaten benim ilki sezeryandı 1 hafta önce olsa tam doğum günümde olacak 😊😊😊

Cani
Cnm benim de tam bulanti gibi degil ama agzimda kotu bir tat, bazi yemek ve kokulardan tiksinme var, surekli uykum geliyor, halsizim.. Simariklik yapmak istemiyorum tadim yok ama gece lekelenmem olunca yine cok korktum ve bulantiymis, tiksinmeymis artik buna da sukur diyorum. Tuzlu seyler, beyaz leblebi galeta iyi, geliyor cacik, marul gibi seyler de dene istersen.
Canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın endişelenme inşallah burda sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleride konuşuruz. Benimde kanama alanı var demişti doktor yarın kontrolüm var inşallah iyi durumdadır

Ayy ben kokusuna bile gelemiyorum tek iyi gelen erik elma da yiyebiliyorum allahtan

İnşallah cnm ben keseyi gördüm tek yarın kontrolüm var inşallah kalp atışlarını da duyarim

Görürsün cnm bnm de pko var kese 7bin de bile gözükmedi 15bindi keseyi gördüğümde

Maşallah ne güzel ben 24mayista gittiğim de keseyi gördüm kan değerim de 15bindeydi anca gözüktü yarın inşallah bebeği de görürüm

Ben varım cnm inşallah yarın duyarım

Maşallah ona annesi Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin bütün evlatlarimiza inşallah

Bende bende bende kasıklarım çok ağrıyor bugün gazdan mi batıyor anlamadım
Görürsün canım merak etme☺️Benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu o yüzden benimki biraz daha erken gidiyor

Birde isim konusu da baya düşündürüyor aklınızda ne gibi isimler var arkadaşlar kız erkek isimleri
Bir oğlum var kayınpederin ismi yanına yumuşatsın diye kısa bir isim daha eklemiştik.
Şimdi tekrar erkek olursa Enes ve yanına bir isim daha düşünüyoruz 😊
Kız olursa kayınvalide ismi olacak 😊

Bu ben işte yaştan dolayı mı böyle oluyor yoksa her gebelik böyle mi bilmiyorum.Bugun bir oraya yattım bir buraya .

Erkek: Kaan -Uras-Aras -Yaman
Kız : İnci-Eliz -Beliz- İdil şimdilik aklıma gelenler

Erkek iSmi zor olacak oğlumda çok zorlandık karar verirken bir Türk filmi yardımcı oldu ve Ediz koymuştum oğluma :)
Yamanda güzelmiş bak aklımda bulunsun:super:

Çoğumuz Aralık annesi olacaz 😂😂 oğlaktan kaçış yok en azından normal doğum haftası 15-20 Ocak arası olanlar 😂😂 gerçi ben yaz ortası doğum yapmıştım yengeç burcu bir evlat , bir daha çocuk yaparsam kesinlikle kışın doğuracam dedim nasip olursa kara kışın ortasında bebem olacak .Yengeç bebesi çok zor yazın doğum zordu 🤓🤓

Aaa aslında erkek ismi bulmak daha kolay kız zor yaa. Ben daha çok sahabe isimlerini peygamber isimlerini tercih ediyorum. Oğlumuzun adı İdris Musab. Ama bi daha iki
İsim koymicaz. Kaynatam bekliyormuş ismini koymamızı o demeseydi koyardım 😂 ama dedim banane 3 tane oğlun var ben kayınvalidemin babasının adını koydum; İdris. Yeri bende ayrıdır. Eşim inatla sırf o seçmedi diye Musabı ekledi 😂. Eşimin adı Yusuf diye kızımız olursa Züleyha koymayı çok istiyorum. Oğlumuz olursa Abisinin isteğiyle Abdülhamid koyucaz Allahın izniyle.
Erkek isimleri Ömer yusuf hamza furkan fatih gibi isimler var canım ama eşim hep bi bahane su arkadaşımın ismi o olmaz yok o olmaz birde muaz ismi var çok hoş ama bi tanıdığım koydu onuda cnm

Bir oğlum var kayınpederin ismi yanına yumuşatsın diye kısa bir isim daha eklemiştik.
Şimdi tekrar erkek olursa Enes ve yanına bir isim daha düşünüyoruz 😊
Kız olursa kayınvalide ismi olacak 😊
Kaynana kayınbaba isminden kaçış yok canım sağlıkla gelsinlerde:emir_bebek:et

Kızlar etiket ya da alıntı yapmazsanız bana bildirim gelmez. Bazen burayı açtığımda 3-4 sayfa yazılmış oluyor, bütün mesajları tek tek okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçanlar olabilir. O yüzden etiket yapın öyle yazın bilgileri ilk sayfada da bu şekilde belirttim zaten 😍

Ben etiket olayını beceremedim . Beni de ekler misiniz ?
Yaş 34 . 5 Ocak.
1. Çocuk

Back