2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hasretinle yandı gönlüm :)))) Yarın klinikte olur, sabahtan arıcam inş bu haftaya verir de hasretimiz biter :)))
Sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik? Kalp atışı ne zaman görülecek?
İnşallah canım. Haftaya cumartesi gidicez 6+2 olacak bakalım insallah kalbinin attığını görürüz duymasakta olur :)

Benide ekler misin
32 yas
Tahmini dogum 25 ocak
2.cocuk insallah

Cok tesekkur ederim bakalim belki de onensemedi bilemedim.

Oğlum kova çok ağlıyordu, 4-5 yaşına kadar herşeye çoğlık kıyamet ağladı, zaten çok gaxlıydı bize ilk 6 ay zor günler yaşattı sağolsun, tabi şimdi ayrı çok duygusal çok akıllı ve çok düşünceli bi çocuk oldu

Ben sanki hep bulantım varmış gibi hissediyorum artık. Yemek temek zevk olmaktan eziyet olmaya başladı, hiçbir yiyeceğin kokusu güzel gelmiyor, doymak için kuru ekmek yemekten kabız oldum, gazda cabası
Aynı durumdayız canım ağzımın tadı bile kalmadı herşeyden tiksindim salçalı hiç birşey yiyemiyorum çok zor gercekten

Görürsün tabi ki canım. Bebeği de görürsün geç döllenme değilse. Ben 26 mayısta hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışlarını da duydum az geliyordu ama oluşmuştu.
Canım ben 29 mayısta gittim karından kese bile görünmedi inşallah ters bir durum yoktur ama karnım çok kilolu belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…