2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oyyy maşallah buna nasıl aşık olunmaz rabbim size bağışlasın evladınız
Benimki böyleydi 5+4 moralimi bozmak istemiyorum sabırlı olup saliyi bekliycem inşallah
Ay canım çok sağ ol tatlı çıkmış dimi Canım seninkinde de yolk sac kaybolmuş embriyo oluşuyor demektir bu kese düzensizliği de kaybolur böylece moralini bozacak bir şey yok Doktorlar temkinli o yüzden en kötü ihtimalleri söylüyorlar hep

Kızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Ben ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım buraya bence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek ki
Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor

Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun

Benim bulantılarım başlamadı daha ilk gebelikte de çok nadir olmuştu Allah kolaylık versin Canım

Tuzlu çubuk kraker çok iyi geliyor mide bulantısına.Bulantı için ilaç kullanıyor musun

Canım insallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını rahatlarsın
Mide bulantısı ben de başlamadı henüz 5+2 yim daha erken galiba 6-7den sonra baslar diye tahmin ediyorum

Tuzlu çubuk kraker çok iyi geliyor mide bulantısına.Bulantı için ilaç kullanıyor musun
Yok cnm denedim hiç iyi gelmiyor bı erik rahatlatıyor oda anlık sonra gene aynı
Canım insallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını rahatlarsın
Mide bulantısı ben de başlamadı henüz 5+2 yim daha erken galiba 6-7den sonra baslar diye tahmin ediyorum
İnşallah cnm bnm çok erken başladı bulantılar reglim geçmemişti başladığında daha bir böyle oldu ikinci halbuki bilmiorum inşallah başlamaz kimsede kızımda böyle değildim bunda elim ayağım tutmuyor midem kötü yemek yapamaz yiyemez haldeyim

Canım, arttırabilecek şey nedir mesela? Aman dedim et vs yemeğim ağır geliyor, brokoli karnıbahar yaptım bu sefer de gazdan ölüyorum...
Brokoli karnabahar ben normaldede hiç yiyemem aşırı gaz yapar onlardan uzak durmak lazım canım bu ara ben barbunya fasulye falan da tercıh etmıyorum bu ara...Aslında hepımızın bıldiği bariz gaz yapacak şeyleri yeme dedi bide ben tane kimyon katıyorum yemeklere biraz azaltıyor sanki tavsiye ederim

Benim çocuğum uslu bak gerçekten tamamiyle çocuğun mizacı ve yetiştirilme tarzı ile ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun
Ben seyi merak ediyorum hic midesi bulanmayan var mi? 7.haftayi gecmis ama sifir bulanti. Merak etmeyin soyleyin nazar etmiycez

Tiksintim çok ama bulantım yok denecek kadar az .Çok nadir içim kalkar iner oda ilk zamanlarda olurdu .

Oh oh ikisine de maasallah. Oglan da olcaksa madem oyle uslu olsun☺ Hic olmaz insallah bulantin. Ben de oyleyim aslinda abartilacak bir bulantim olmadi sukur, artmazsa iyi.

Maasallah cok iyi insallah boyle devam etsin Bunye meselesi demek ki olmayanda olmuyor

Kızlar benim ilk hamileliğimde midem bulanmamıştı iştahım çok açıktı çok kilo aldım sadece son aylarda mide yanması oluyırdı :)))Anneminde hiç bulanmamış midesi :))) Bakalım bu defa nasıl geçecek

Benim bacağıma kramp giriyor sürekli toplardamarlarda sorun var muhtemelen daflon içince geçiyordu şimdi içemiyorum da çok zorluyor beni kramplar

Kramplarin sebebi potasyum eksikligi diye hatirliyorum ilk gebeligimden. Muz yediginiz an gecer. Hergun yemeye gayret edin farki goreceksiniz
Onu denedim geçmedi hamilelik öncesinde de vardı potasyum kullandım magnezyum kullandım hiç biri çözüm olmadı bacağımda çok olmasa da varisler var onlar yapıyor daflon içiyordum dolaşım düzenlenince rahatlıyordum içmeyince çok coştu

Siz okuduklariniza istinaden mi soyluyorsunuz zeka geriligi yaptigini, yoksa bir tanidiginizda fln mi gordunuz acaba?
Cannım ınternetı acınca oyle yazıyor. Benm kızımda da 4 un altına dusmeyen tsh la ugrastım durdum masallahn gayet zekısuan yıne yuksek tsh 10 evet panık oldu dr lar ama dusurmek ıcın ugrasıyorlar tedavı edılmezse kotu senaryolara yogunlasılabılır. Aıle hekımıme sordum gecen benım torunum da da yulsektı ustelık hıc dusmedı ama gayetbıyı bazen tıpta hersey herkesi etkılemıyor dedı. vıdeoyu izleesın benım gıbı 1 hafftayı kendıne dar eden anne adayları. Tek yapacagımız sey onlem alıp rahat hamılelık gecırmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…