- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Ay canım çok sağ ol tatlı çıkmış dimiOyyy maşallahbuna nasıl aşık olunmaz rabbim size bağışlasın evladınız
Benimki böyleydi 5+4 moralimi bozmak istemiyorum sabırlı olup saliyi bekliycem inşallah
Ben burada minik bir embriyo da görüyorum ama yaaaOyyy maşallahbuna nasıl aşık olunmaz rabbim size bağışlasın evladınız
Benimki böyleydi 5+4 moralimi bozmak istemiyorum sabırlı olup saliyi bekliycem inşallah
Ben normalde de duygusaldım şimdi içimde korku ve endişe çoğaldı iyicebaslarda ben de duygusaldim. Her seye agliyordum normalde aglamam kolay kolay. Ya hormonlar oyle bir degisiyor ki kendimizi kedi gibi bile hissetsek normaldir heralde:) Gececek merak etme hormonlardan
Aynen Canım bende öyle uykum kaçıyor aklıma olabilecek tüm kötü ihtimaller geliyor bir andaBende de var canım dün gece anksiyetem tuttu gece 3 e kadar uyumadım hep bi korku tedirginlik
Ben ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordurKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım burayabence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek ki
Benim bulantılarım başlamadı daha ilk gebelikte de çok nadir olmuştu Allah kolaylık versin CanımBen ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor
Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Tuzlu çubuk kraker çok iyi geliyor mide bulantısına.Bulantı için ilaç kullanıyor musunBen ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor
Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Canım insallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını rahatlarsınBen ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Yok cnm denedim hiç iyi gelmiyor bı erik rahatlatıyor oda anlık sonra gene aynıTuzlu çubuk kraker çok iyi geliyor mide bulantısına.Bulantı için ilaç kullanıyor musun
İnşallah cnm bnm çok erken başladı bulantılar reglim geçmemişti başladığında daha bir böyle oldu ikinci halbuki bilmiorum inşallah başlamaz kimsede kızımda böyle değildim bunda elim ayağım tutmuyor midem kötü yemek yapamaz yiyemez haldeyimCanım insallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını rahatlarsın
Mide bulantısı ben de başlamadı henüz 5+2 yim daha erken galiba 6-7den sonra baslar diye tahmin ediyorum
Brokoli karnabahar ben normaldede hiç yiyemem aşırı gaz yapar onlardan uzak durmak lazım canım bu ara ben barbunya fasulye falan da tercıh etmıyorum bu ara...Aslında hepımızın bıldiği bariz gaz yapacak şeyleri yeme dedi bide ben tane kimyon katıyorum yemeklere biraz azaltıyor sanki tavsiye ederimCanım, arttırabilecek şey nedir mesela? Aman dedim et vs yemeğim ağır geliyor, brokoli karnıbahar yaptım bu sefer de gazdan ölüyorum...
Ya erkek cocuk gercekten cok farkli mi oluyor. Benim kizim var, sakin bi cocuktur Allah icin yormaz beni. Erkek cocuk konusunda boyle seyler okuyunca sasiriyorum o kadar mi farkli diyorum. Gerci daha erken bisi belli degil cinsiyetle ilgili de mesaji gorunce sorayim dedim. Nolur nolmaz:)
Ben seyi merak ediyorum hic midesi bulanmayan var mi? 7.haftayi gecmis ama sifir bulanti. Merak etmeyin soyleyin nazar etmiycez
Oh oh ikisine de maasallah. Oglan da olcaksa madem oyle uslu olsun☺ Hic olmaz insallah bulantin. Ben de oyleyim aslinda abartilacak bir bulantim olmadi sukur, artmazsa iyi.Benim çocuğum uslu bak gerçektentamamiyle çocuğun mizacı ve yetiştirilme tarzı ile ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun
Tiksintim çok ama bulantım yok denecek kadar az .Çok nadir içim kalkar iner oda ilk zamanlarda olurdu .
Maasallah cok iyi insallah boyle devam etsin:)) benim bulanmıyor. Normalde aç kalınca hafif keyifsiz midem kazınır öyle şeyler oluyor. Acıkınca çok az bulanır kazınır arası bir kaç saniyelik. Bugün tatlı çok yedim onun için hafif bulantı var ama midem ağzıma gelecek gibi değil rahatsız etmiyor. Tuzlu yesem geçecek gibi daha da şişmiyim diye yemiyorum
Kramplarin sebebi potasyum eksikligi diye hatirliyorum ilk gebeligimden. Muz yediginiz an gecer. Hergun yemeye gayret edin farki goreceksinizBenim bacağıma kramp giriyor sürekli toplardamarlarda sorun var muhtemelen daflon içince geçiyordu şimdi içemiyorum da çok zorluyor beni kramplar
Onu denedim geçmedi hamilelik öncesinde de vardı potasyum kullandım magnezyum kullandım hiç biri çözüm olmadı bacağımda çok olmasa da varisler var onlar yapıyor daflon içiyordum dolaşım düzenlenince rahatlıyordum içmeyince çok coştuKramplarin sebebi potasyum eksikligi diye hatirliyorum ilk gebeligimden. Muz yediginiz an gecer. Hergun yemeye gayret edin farki goreceksiniz
Evet bende 15 haziranı bekliyorum hiç gitmedim doktora merakla bekliyorum 15 haziranıKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Cannım ınternetı acınca oyle yazıyor. Benm kızımda da 4 un altına dusmeyen tsh la ugrastım durdum masallahn gayet zekıSiz okuduklariniza istinaden mi soyluyorsunuz zeka geriligi yaptigini, yoksa bir tanidiginizda fln mi gordunuz acaba?
Ben sadece ilk hamileligimde bulantı yasadim ama kusma hic olmadi ondan sonrakilerdee zaten hic hamile degilmisim gibi gecti bu hamileligimdede aynı herşeyide yerimBen seyi merak ediyorum hic midesi bulanmayan var mi? 7.haftayi gecmis ama sifir bulanti. Merak etmeyin soyleyin nazar etmiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?