• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar merhaba, bende yediğim şeylerden kaynaklı mı bilmiyorum ama karnımda aşırı bir şişkinlik var . Daha 6 haftalık olmama rağmen sanki 5 aylık görünüyorum. Akşamları özellikle . Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz? Bende bir problem var canım çok sıkkın. Kilo olarak da +1 görünüyorum ama doğru düzgün bir şey yemiyorum

Bende senin gibiydim ama doktorum kesinlikle stres yapma daha çok etkilenir dedi kendi kendime zarar vermek fikri çok kötü geldi bana . Benim de ilk gebelik eve ultrason cihazı alcam nerdeyse 😅 Allaha dua et iyi şeyler düşünmeye çalış Allah bebeklerimizi korusun 🙏🏼
Eve ultrason cihazı benim de aklıma geldi :)) doktora tekrar ne zaman gelmeliyim diye sorunca pandemi dönemi çok sık çağırmıyoruz 12. Haftada gelebilirsiniz dedi. O zamana kadar nasıl bekleyeceğim bakalım. Sık ultrasona girmek de istemiyorum hayırlısı artık inşallah

kızlar merhaba, bende yediğim şeylerden kaynaklı mı bilmiyorum ama karnımda aşırı bir şişkinlik var . Daha 6 haftalık olmama rağmen sanki 5 aylık görünüyorum. Akşamları özellikle . Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz? Bende bir problem var canım çok sıkkın. Kilo olarak da +1 görünüyorum ama doğru düzgün bir şey yemiyorum
Siskinlik ve gaz cok sik soyleniyor evet bende de var

Bu ben yaa. Aynıyız şu an şişkinlik kabızlık :(

Eve ultrason cihazı benim de aklıma geldi :)) doktora tekrar ne zaman gelmeliyim diye sorunca pandemi dönemi çok sık çağırmıyoruz 12. Haftada gelebilirsiniz dedi. O zamana kadar nasıl bekleyeceğim bakalım. Sık ultrasona girmek de istemiyorum hayırlısı artık inşallah
Ben ılk hamılelıgımde fetal el doplerı almıstım dr ultrason cıhazı aldım dıye gelırsen sasırmayacam dıyordu. Sureklı kalp atısını dinliyordum. Ilk hamılelıkte gercekten her sey cok acemıce cok heyecanlıydı 2. Hamılelıgım ama hıc heyecan yok kendimı kotu hıssedıyorum bazen bu sakınlıgım nedenıyle

Peki düşük sonrası gebe kalmanız uzun sürdü mü ? Buraya yaziyorum ama gözden kaçmış olabilir sizin için bende ocak annesi olacaktim maalesef bebegimi kaybettim kendiliğinden düştüğü için doktor beklemenize gerek yok dedi ama korkuyorum ya uzun süre olmazsa diye yasim da 36 çünkü
merhaba ben 23 şubatta düşük yaptım doktor 2 ay bekleyin dedi ama biz ilk adetten sonra istedik rabbim nasip etti yeniden hamileyim. benim de rahmim kalp şeklinde gibi bir ismi var ama unuttum allah yardımcınız olsun asla umutsuzlupa kapılmayın en ummadığınız anda gelir mucize
ben de öyleyim 2 aylık hamileyim ama 4 aylık gibi
malesef ben tam kapanma başladığından beri 2 kilo aldım inşallah artık sık sık yürüyüş yapacağım ilk gebeliğim de 18 kilo aldım kızım 3 kg doğdu hala 2 kilo fazlam vardı bu kez o kadar kilo almak istemiyorum

Bel agrım yok sımdılık ama şiş hıssedıyorum karnımı ve sureklı gurul gurul uykuda bıle gurultu sesimi duyuyorum. Bır de sol tarafımda ozellıkle seğirme gıbı bır hıs var ılerı döenm olsa bebek hareketı dıcem ama bır turlu anlam veremıyorum

Ben ılk hamılelıgımde fetal el doplerı almıstım dr ultrason cıhazı aldım dıye gelırsen sasırmayacam dıyordu. Sureklı kalp atısını dinliyordum. Ilk hamılelıkte gercekten her sey cok acemıce cok heyecanlıydı 2. Hamılelıgım ama hıc heyecan yok kendimı kotu hıssedıyorum bazen bu sakınlıgım nedenıyle
Kotu hissetme ya ben de oyleyim. Ilkinde cay bile 1 bardak ve cok acik icerdim simdi hic o kadar dikkat etmiyorum. Yeme icme konusunda daha rahatim. Ama belki ilkinde abartmistik oyle dusunelim, el dopleri almak falan biraz sey geldi🥰

Kilo almadığım halde kıyafetlerimin içine sığamıyorum. Özellikle göğüs bölgesinde elbiselerin düğmesinin araları açılıyor:Akşamları Karnım kocaman uyanınca dümdüz oluyor. Hormonlardan kaynaklı sanırım. Kilo almasak da vücut şişiyor bağırsaklar yavaş çalıştığı için de olabilir.

Valla bende prilam Dr 10 mg içiyorum geceleri yatmadan 2 adet. Çok şükür iyiyim hapı içmesem ne yiyebiliyorum ne gezebiliyorum. Ama karındaki şişkinlik,gaz geçmiyor. Nedense bir huzursuzluk bitmek bilmeyen halsizlik Sanırım 3 ay dolmadan geçmeyecek bu durumlar 🤦

İnşallah canım sevinmelisin nedeni bulunduğu için neden bulunursa tedavide olunur Allah dermansız dert vermesin kimseye inşallah ilerkeyen zamanlarda bizlere hayırlı haberler de verirsin
Amin ama hsg zaten çekilmişti doktor erken doğum yaparsın düşük olmaz demişti deneme yanılma yoluyla yaklaşmış bana sağ olsun

Kızlar bu progestan alttan kullanılırken bebeğe zarar vermez di mi? Doktor 5 gün önce yaşadığım lekelenmedem sonra verdi, sonra kesildi leke ama ilaca devam et dedi. Hergün hijyenik olsun diye parmağıma kondom takıp yapıyorum fitil gibi ileri ittirerek. Saatler sonra çamaşırımda kireç renginde birşeyler oluyor. Normal midir

Kızlar bu progestan alttan kullanılırken bebeğe zarar vermez di mi? Doktor 5 gün önce yaşadığım lekelenmedem sonra verdi, sonra kesildi leke ama ilaca devam et dedi. Hergün hijyenik olsun diye parmağıma kondom takıp yapıyorum fitil gibi ileri ittirerek. Saatler sonra çamaşırımda kireç renginde birşeyler oluyor. Normal midir
Bebeğe zarar vermez tabi ki. Doktorun önerdiği şekilde ve miktarda kullanın. Kireç rengi akıntı normal ben de kullanıyorum bende de aynı şekilde akıntı oluyor

Back