Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Sen bensin 🥲😅 ya gercekten cok fazla olumsuz hikayeler görüyoruz insan tedirgin oluyor.
Ben mesela ilk gebeligimi kaybetmeden bir gun once duydu büyük bir cogunluk. Ertesi gun yasadik hayatimizin en kötü günlerini.. o zaman kendi kendimize söz verdik bir daha bebis olacagi zaman karnim cikana kadar ailemiz dışında kimse ile paylasmayacagiz diye. Elbette olacaga engel olamayiz o ayri konu ama tedbirli olmakta bizim elimizde. Malesef cevremizdeki herkes iyi niyetler beslemiyor bizlere. Bi arkadasima soylemistim mesela, arkadasimin niyetinden hic suphe etmeden soylemistim ama oyle bir ifadesi vardi ki bugun olmus daha aklimdan cikmaz o hali. Tebrik bile etmedi şok olup kalmisti. Bazi insanlarin kalpleri kötü. Herkesin kendi tercihi tabiki her karara saygi duyuyorum ben 😊
Yaaaa üzüldüm valla ama insan işte düşünüyor gerçekten herkes iyi niyetli olmuyor maalesef. şimdi bunu okudum ya doğurana kadar söyleyemiycem galiba :KK48: Allah doğacak bütün bebekleri, hamileleri kem gözlerden sakınsın ya :nazar:

asm yapıyor ama arkadaşın da dediği gibi torch grubu testleri yapmıyor sadece. Ben beta için asm’ye gittiğimde yapmıştı hemşire gereken testleri. Sonra devlet hastanesine gider kalanları da orada yaptırırım diye düşünmüştüm ama özel hastaneye gidince yaptırıp çıktım torch grubunu. Nerde yaptırırsanız yaptırın sonuçları tabii ki kabul edecektir doktorunuz.
Anladım teşekkür ederim canım bilgilendirme için :KK200:

Kızlar İlk doktor kontrolüne ne zaman gidilmedi sizce ? Bir de akşam 5-6 randevusuna gitmek mantıksız mı kan verme vs.durumundna dolayı. İşimizden dolayı izin almak zorunda kalmayalım mesai dışı gidelim diye düşünmüştük ama bilgisi olan varsa sevinirim ☺️
Canim kalp atisi duymak istiyorsan o zaman 6+2 ve sonrası gibi duruyor. Baska yerde de kan verip daha sonra doktoruna gosterebilirsin o yuzden istedigin saatte alabilirsin bence. Ben 4+5te gittim keseyi gormek icin ilk, o zaman herhangi bir tahlil istemedi zaten kalp atisini gordukten sonra istiyorlarmis genelde 😊

Kızlar İlk doktor kontrolüne ne zaman gidilmedi sizce ? Bir de akşam 5-6 randevusuna gitmek mantıksız mı kan verme vs.durumundna dolayı. İşimizden dolayı izin almak zorunda kalmayalım mesai dışı gidelim diye düşünmüştük ama bilgisi olan varsa sevinirim ☺️
Acilden kan verme işlemleri devam ediyor mesai dışında da. Ben de çok defa 5 randevusuna gittim.

Kızlar benim sat'a göre 5+5 oldu bugün. Geçen hafta pazartesi beta 84.7 perşembe 414.7 çıktı. Yarın tiroid takibi için iç hastalıklarından randevu aldım gitmişken kadın hastalıklarına da gözükeceğim. En son betadan itibaren 5gün geçmiş olacak. Acaba ultrasonda yolk sac görür müyüm?
Kese 2000-3000 betalarda gozukuyor yolk sac 5000 civarinda gozukuyor diye biliyorum, eger artisin iyiyse gorebilirsin belki 🥰

Canim kalp atisi duymak istiyorsan o zaman 6+2 ve sonrası gibi duruyor. Baska yerde de kan verip daha sonra doktoruna gosterebilirsin o yuzden istedigin saatte alabilirsin bence. Ben 4+5te gittim keseyi gormek icin ilk, o zaman herhangi bir tahlil istemedi zaten kalp atisini gordukten sonra istiyorlarmis genelde 😊
Çok teşekkürler ☺️

Yaaaa üzüldüm valla ama insan işte düşünüyor gerçekten herkes iyi niyetli olmuyor maalesef. şimdi bunu okudum ya doğurana kadar söyleyemiycem galiba :KK48: Allah doğacak bütün bebekleri, hamileleri kem gözlerden sakınsın ya :nazar:
Aynen canim herkes iyi niyetli olmuyor ne yazik ki.. hahaha valla sen bilirsin 😄 olabildigince gec soylemekte fayda var. Dedigin gibi iyi niyetli olmuyor herkes.
Aminn canim aminn tüm bebisleri hamileleri korusun kollasin Allahım inşallah 🙏

Karından gözükür mü acaba yoksa vajinal mi ? Bi de vajinalde sıkıntı olur mu baktırmasam mı kararsızım 🫣
En son cuma 513tü benim yani şu an sanırım 1500 falan bugün devlete gittim bakmadı ama özele gittim akşamüstü vajinal bakıldı keseyi net gördük karından görülmesi için bir sürü etken var mesela benim rahimim geriye doğru bakıyomuş biraz o yüzden karından görmemiz vakit alabilir dedi. Kendinizi kasmazsanız hiç bişey hissetmiyosunuz bile normal kayganlaştırıcı gibi bişey ile giriyor hiç hissedilmiyor

Ya arkadaslar bende aşırı tüylenme durumu başlamış bugün farkettim normalde daha önceden lazerliydim bugün göbeğime dikkat ettim tüyler uzamış ve siyahlasmis 🙄

Back
X