Yaaa çok sevindimmm hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftadasınBulantısı olmayan hamile arkadaşlarım hiç korkmayın ben bugün kontrolden geldim ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse ikisinin de gelişimi gayet normal bulantım falan da yok güzel güzel besliyorum bebişlerimi bende çok korktum bir sorun mu var diye ama hiç üzmeyin kendinizi burda yazanları okuyup bulantı yoksa sağlıksız diye bir kural yok moral olsun diye yazıyorum kanamanız yoksa korkmayın
7+3 üz bugün kalp seslerini duymaya gittim ondan önce de 5+1 de keseleri görmüştük 2 haftadır 9 doğurdum evde bişey var bu çocuklarda hiç bişey yok bende diyeYaaa çok sevindimmm hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftadasın
Hamileliğini bulantısız geçirenler çok şanslı :)) Benim 5. hafta bittiğinde başladı bulantılarım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBulantısı olmayan hamile arkadaşlarım hiç korkmayın ben bugün kontrolden geldim ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse ikisinin de gelişimi gayet normal bulantım falan da yok güzel güzel besliyorum bebişlerimi bende çok korktum bir sorun mu var diye ama hiç üzmeyin kendinizi burda yazanları okuyup bulantı yoksa sağlıksız diye bir kural yok moral olsun diye yazıyorum kanamanız yoksa korkmayın
Amin çok sağolun benim daha önce düşüğüm vardı bi tek sabah kazıntı oluyordu sadece bulantı olmayınca sorun var falan yazmışlar çok korktum 2 haftadır demek ki şart değilmişHamileliğini bulantısız geçirenler çok şanslı :)) Benim 5. hafta bittiğinde başladı bulantılarım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy çok sevindim arkadaşım. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş .Bende deli gibi ikiz düşünüyorum.Gece rüyalarımda bile ikiz üçüz görüyorumBulantısı olmayan hamile arkadaşlarım hiç korkmayın ben bugün kontrolden geldim ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse ikisinin de gelişimi gayet normal bulantım falan da yok güzel güzel besliyorum bebişlerimi bende çok korktum bir sorun mu var diye ama hiç üzmeyin kendinizi burda yazanları okuyup bulantı yoksa sağlıksız diye bir kural yok moral olsun diye yazıyorum kanamanız yoksa korkmayın
Merhaba benim aşılama ile oldu pcos rahatsızlığım var ilk betam 79 du adetten 5 gün önce 2 gün sonra 441 oldu sonra 971 oldu ama başka hastanede verdim betayı hastane de fark ediyor çünkü saati bile önemli sonra bakmadı keseler göründü hemen çift yumurta ikisi benimkiler darısı başınıza inşallahAyyy çok sevindim arkadaşım. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş .Bende deli gibi ikiz düşünüyorum.Gece rüyalarımda bile ikiz üçüz görüyorumsürekli ikiz yorumlarını takip ediyorum kaç haftalıksın tek yumurta ikizi mı çift yumurta ikizi mi betanız kaç çok oldum herhalde kusura bakmayın bende de hiç bir belirtim yok sadece iştahım açıkdı 4 haftalıkken kesenin boyu 7 mm yanındaki küçük bir yerden emin olamadı Dr beta adetten 6 gün önce 18 70 Ken adet günü 1212 oldu.Meraktan çatlıyacam ama 10 sonra gel dedi dr
Mantıklı diyetisyene gitmek ama ben uygulayabileceğimi sanmadığım için yönelmedim . Şunu Yeme denildiğinde daha çok canım istiyor
Amin insallah guzel haberlrr verelimMutlaka sonucunu yaz olur mu merak ederim. Pazartesi de ben gideceğim kese için. İnşallah keseyi görürüz biz de canım
Garip karsilayanlar gozumun onune geldiKime bu fikrimi dediysem garip karşıladı :) ama kararım kesin benim
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin inşMerhaba benim aşılama ile oldu pcos rahatsızlığım var ilk betam 79 du adetten 5 gün önce 2 gün sonra 441 oldu sonra 971 oldu ama başka hastanede verdim betayı hastane de fark ediyor çünkü saati bile önemli sonra bakmadı keseler göründü hemen çift yumurta ikisi benimkiler darısı başınıza inşallah
Bende de durum aynı ama herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Sıkma canınıBen de 7+6 haftalık hamileyim ne bulantı var ne baş dönmesi yani tamamen unutuyorum hamile olduğumu. Hala anlayamadım zaten belirti olmadığı için. Beni de korkutuyorlar belirti olmayınca düşük oluyor ya da sağlıksız gelişiyor diyezaten içimde evham vesvese partileri var sabahlara kadar... ne yapacağımı bilmiyorum
Ay cnm gozunuz aydin! Ikiz bekliyor muydunuz supriz olmustur heralde ne buyuk supriz yaBulantısı olmayan hamile arkadaşlarım hiç korkmayın ben bugün kontrolden geldim ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse ikisinin de gelişimi gayet normal bulantım falan da yok güzel güzel besliyorum bebişlerimi bende çok korktum bir sorun mu var diye ama hiç üzmeyin kendinizi burda yazanları okuyup bulantı yoksa sağlıksız diye bir kural yok moral olsun diye yazıyorum kanamanız yoksa korkmayın
Dün benimde iğnemin 12. Günüydü benim testim de aynen böyle çıktı, aşırı göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var sende de böyle belirti var mı12. Gün iğnemin
12.gün çizgi daha belirgin sanki13. Gün silik çizgi kan vereceğim akşam
Yolundadır inşallah stres yapmayın bebeği de etkiliyormuş stres beklemiyordum ikiz sürpriz oldu bize gerçektenAy cnm gozunuz aydin! Ikiz bekliyor muydunuz supriz olmustur heralde ne buyuk supriz yaMaasallah saglikla gelsin. Ben o birazcik korkanlardanim. Bas donmem disinde birseyim yok 5+6yim. C.tesi kontrolum.var insallah her sey yolundadir bizim de
Ya maasallah saglikla gelsinler. Bizim bir cocugumiz var ama ikiz gelse yine de sevinirizYolundadır inşallah stres yapmayın bebeği de etkiliyormuş stres beklemiyordum ikiz sürpriz oldu bize gerçekten
Beklemek zor ama güzel sonuç alınca değerYa maasallah saglikla gelsinler. Bizim bir cocugumiz var ama ikiz gelse yine de sevinirizBenim iki kez azicik lekelenmem oldu da. Cok sukur simdi yok ama insan yine de biraz korkuyor 4+5de de cok minik keseye benzer bir sey gorundu o da net degil. E bende de oyle belirti pek yok. Ne bilim C.tesi insallah ben de guzel haber vereyim tam 6 haftayi doldurucam
Lekelenmeleriniz olduğu halde hangi cesaretle alttan muayene ediyor doktorCanım inşBnm lekelenmelerimde oluyo. Keseyi de zor gördük. O an sadece ağzından çıkacağı kelimelere odaklanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?