• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba. Beta hcg değeri tamamen döllenme ile alakalı bir durum. Zaten referans aralıklarını incelerseniz bu durumu göreceksiniz. Alt ve üst değerler arasında uçurum oluyor. Benim adet günü beta hcg 574 tü. Adetten iki gün sonra 4+2 1274 çıktı. İlk gebeliğim de de adet günü 82 di mesela. O yüzden bu sayısal değerlerin tek başına bir anlamı yok. 2 günde bir olan artış miktarı önemli. Düzenli artıyorsa kimseyi kendiniz ile kıyaslamayın. Her gebelik kendine özeldir. İçinizi rahat tutun
Kizlar hepinize teşekkür ederim benim geçmiş dönemde mol gebelik oykulerim var bu tür gebeliklerde beta aşırı yüksek oluyor bu beni çok tedirgin ediyor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Kizlar hepinize teşekkür ederim benim geçmiş dönemde mol gebelik oykulerim var bu tür gebeliklerde beta aşırı yüksek oluyor bu beni çok tedirgin ediyor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
İyi düşünün güzel olsun herşey. İnşallah bir daha tekrarlamaz o talihsiz olaylar. Allah sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok uzuldum zor bir tecrubedir eminim :( Allah korusun insallah tekrar yasamazsiniz. Daha oncekilerde belirtiniz olmadi mi surecte? Sadece beta mi yuksekti?

Merhaba hanımlar bat 22 mayıstı benm bugun Dr a gittim 4 hafta 2 günlükmüş karından baktı kesesini gördü 2 hafta sonra kalp atısına bakmak için tekrar randevu verdi 🥰🥰 rabbim nasip ederse 🙏🙏
Biz de bugun keseyi gördük çok şükür 🥰 iki hafta sonra çağırdı bizi de ☺️ İnsallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız 🙏🏻

Ben de 5+1’deyin ve bende de var 😔 Normalde dinlenince geciyordu ama bazen yatakta ya da oturunca da olmaya basladi
Aynen bende de var azaldı ama var sanki regl olcam gibi ara ara kasıklarıma hep sancı giriyp doktor 4. Haftada alttan muayne ettiğinde bişi demedi cumartesi tekrar kontrolum var bakalım

5+1 oldum çok kararsızım sadece adet olucam gibi hafif sancım var herşey kafamı karistiyor kimi normal diyor kimi değil diyor bı hayirlisiyla sağlıklı olduğunu duysam
O agrilar hep oluyor ama. Tabi temkinli olmqkta fayda var ama kanama, soddetli agri gibi seyler yoksa zaten az kalmis doktorunuza gitmeye. Yine de siz bilirsiniz tabi iciz nasil rahat ederse. Guzel haberlerle gelirsiniz insallah🙏

Merhaba kızlar , beslenmenizde değişiklikler yaptınız mı ? Ya da şuan nasıl besleniyorsunuz 😊
Canım yapmaya çalışıyorum aslında balık bile yemeye çalışıyorum ama bulantım çok garipleşti akşama kadar midem bulanıyor sonra bir saatten sonra geçiyor o anda da salçalı falan yiyemiyorum sabah peynirli totsttan başka bir şey yiyemiyorum öğlen yemek yiyemiyorum akşam da bulantım geçerse bir şeyler yiyorum ama sana tavsiyem bulantın yoksa cevizini avakadonu ihmal etme üzülüyorum beslenemiyorum diye

Back