Gunduz ki her sey ayni bizde de hepsine de eyvallah.Ama oyle bir meraklı ki gündüz dogru dürüst ememiyor her yere her seye bakmaya çalışmaktan.Gece baya böyle cuk cuk emiyor ve asla bırakmak istemiyor artık yarım saat civarı dolunca ben pes edip çekiyorum, emzik verip yatiyorum bir saat olmadan geri kalkiyor bazen yarim saat olmadan.Bu mamayi da esim ben cok kötü olduğum bir aksam acti ,o zamandan beri uyku öncesi vermeye basladik 2 haftadir.Ama simdiye kadar vermediğim mamayi verme taraftari degilim aslinda da en azindan esim onu icirip gece uykusu icin sallarken bile birazcık dinlenmek istiyorum.Her ihtimale karşı bir kutu daha mama eve alacağım ama açmak istemiyorum mecbur kalmadıkça, bakalim ne olacak.Benim kızımda geceleri defalarca uyanıyo emiyo emiyo emiyo. Ben mama vermiyorum. Ya bence dişten de emiyor olabilirler bu kadar. Belki dişleri ağrıyordur emmek rahatlatıyo diye biliyorum. Veya şuan yeni yeni ayrılık kaygıları başladı artık. Benim kız gündüzleri karnı tok bezi temizse önüne oyuncak koyardım oynardı. Şimdi sürekli gözüme baka baka ağlıyo. Bi odadan çıktım diyelim feryat figan. Eşim bebeğe baktığı zaman bile uzaktan sesimi duyarsa ağlamaya başlıyor. Eşim diyor ses çıkarma seni arıyor. Öyle bi döneme girdik. Hakkımızda hayırlısı
Ya nasıl rahat ediyorsan öyle yap bence ruh sağlığımızda önemli muhtemelen bu aylarda bi bebek acıktığı için değil emmek için uyanıyordur. Rahatlamak için yani. Mama vermek gerekirse verirsin. Kesmek gerekirse kesersin sen önce kendi ruh sağlığını düşün. Çnkü sen ii olmazsan bebeğinde iy olmuyor.Gunduz ki her sey ayni bizde de hepsine de eyvallah.Ama oyle bir meraklı ki gündüz dogru dürüst ememiyor her yere her seye bakmaya çalışmaktan.Gece baya böyle cuk cuk emiyor ve asla bırakmak istemiyor artık yarım saat civarı dolunca ben pes edip çekiyorum, emzik verip yatiyorum bir saat olmadan geri kalkiyor bazen yarim saat olmadan.Bu mamayi da esim ben cok kötü olduğum bir aksam acti ,o zamandan beri uyku öncesi vermeye basladik 2 haftadir.Ama simdiye kadar vermediğim mamayi verme taraftari degilim aslinda da en azindan esim onu icirip gece uykusu icin sallarken bile birazcık dinlenmek istiyorum.Her ihtimale karşı bir kutu daha mama eve alacağım ama açmak istemiyorum mecbur kalmadıkça, bakalim ne olacak.
Aslinda mantıken bu emmenin acliktan olmasi mümkün değilYa nasıl rahat ediyorsan öyle yap bence ruh sağlığımızda önemli muhtemelen bu aylarda bi bebek acıktığı için değil emmek için uyanıyordur. Rahatlamak için yani. Mama vermek gerekirse verirsin. Kesmek gerekirse kesersin sen önce kendi ruh sağlığını düşün. Çnkü sen ii olmazsan bebeğinde iy olmuyor.
Bazen bazı şeylerin sebebini aramakda pek mantıklı olmuyor cunku canları öyle istiyor ne desek boş yani buda gecicek mutlaka bol sabır diliyorum zor bir durum gercektenHayir emzik degil vallahi baya baya emiyor ,birkamiyor.Istahi gayet yerinde ,baya yediriyorum aslinda.Beni ozledigi icin desem ,cok uzun saat ayri kalmıyoruz ve gündüz uzun emmiyor ,bilemiyorum ,bildigim tek şey oynatmaya az kaldi
Arkadaslar merhaba ben yakında cinnet geçireceğim. Benim kizin iştahı yerinde ama gece asla ve asla uyumuyor devamli emmek istiyor ve dakikalarca (20li dakikalardan bahsesiyorum)bırakmıyor.Yatiriyorum hoppa en geç 45 dakika 1 saat sonra gene uyanıyor. Sutum var o yuzden hic mama vermemiştik ama simdi 2 haftadir artik delireceğim cok gerginim yatarken mama da veriyoruz gene yok yok yok.Artik gercekten kendimden korkar oldum .Sizler içinizde halen hic mama vermeden devam eden var mı ikincisi ise mama verdiğinizde ne kadar veriyorsunuz kac cc?Bu şekilde 6 da kalkıp emzirip ,süt sagip ise gidiyorum.Artik delireceğim, hos ikinci dönem ucretsiz izin alacağım ama bu kiz boyle huysuz olursa ben nasil idare edecegim bilmiyorum ,gerçekten ağlıyorum artik ,bağırma sesinden cinnet geçireceğim. Abartmiyorum gece de 10 kere kalkıyorum belki daha fazla
Aynen çok ama çok gerginim herkesi yakıyorum çıra gibiBenim durumumda biri varmı diye bakmaya geldim 3 haftadır bizde aynıyız..
Aç değil ama bir saat çekmiyor ağlayarak uyanıyor ve memede yeni doğan bebek gibi.. göğsüm 8 aydır ilk kez bu kadar çok acıyor çok yıprattı bu süreç beni çok yorgunum..kafam kazan gibi yat kalk.. ve sinirli olduğum için evde huzurda kalmadı eşimle tartışıyorum.. bir derdi var kızımın ama anlamıyoruz.. diş dönemi dedik bekliyoruz bu 3. H afta.. internette okuduğum kadarı ile bu ay uyku gerilemesi varmış..
Ayy bende valla.Aynen çok ama çok gerginim herkesi yakıyorum çıra gibi
Osman diye bir çocuk doktoru var 4 .ayda bahsetmisti bundan ,dur bakim bir de 8.ayi izleyeyim varmiymis bu ayda da bu haller .Ben özür de dilemiyorum çoğunda valla ,bodoslama evliligimiz Allah a emanetAyy bende valla.
Benim alerjim var bide. Bazen tetiklendiğinde alerji ilacı içiyorum. Emzirdiğimden dolayı mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ama geçen mecbur kaldım bi tane içtim. O ilaçta acayip sersemletiyo. Uyutuyo ama resmen bayıltıyo. Gece kızımı yatırdım ben direk bayılmışım ondan sonra 10 dk sonra fln başlafı ağlamaya emziriyorum koyuyorum yok uyumuyor ağlıyo. Ben gözümü açamıyorum ilaç bayıltmış resmen. Eşimde dışardaydı. Aradım eşimi geldi ama beni görünce öyle bi korktu ki adamağlıyorum çok kötüyüm başım ağrıyoo gözümü açamıyorum bebek susmuyoo diye bağıra bağıra ağlıyorum ağlaya ağlaya bayılmışım. Eşim baktı o gece sağolsun
Bazen de eşimi tersliyorum çok uykusuz kaşdığım geceler sonra kusura bakma çok uykusuzum gerginim diye özür diliyorum. Yani bu süreçte normal bence. Hepimizin kafa gidik. Bide bu 8. Ayda bi şey var demek ki. Bi 4. Ayda bu kadar toplu isyan etmiştik bide şimdi ediyoruz
Kesin bu zor günlerin peşine bebişlere bi güncelleme gelir
Osman diye bir çocuk doktoru var 4 .ayda bahsetmisti bundan ,dur bakim bir de 8.ayi izleyeyim varmiymis bu ayda da bu haller .Ben özür de dilemiyorum çoğunda valla ,bodoslama evliligimiz Allah a emanet
Benim kızımda geceleri defalarca uyanıyo emiyo emiyo emiyo. Ben mama vermiyorum. Ya bence dişten de emiyor olabilirler bu kadar. Belki dişleri ağrıyordur emmek rahatlatıyo diye biliyorum. Veya şuan yeni yeni ayrılık kaygıları başladı artık. Benim kız gündüzleri karnı tok bezi temizse önüne oyuncak koyardım oynardı. Şimdi sürekli gözüme baka baka ağlıyo. Bi odadan çıktım diyelim feryat figan. Eşim bebeğe baktığı zaman bile uzaktan sesimi duyarsa ağlamaya başlıyor. Eşim diyor ses çıkarma seni arıyor. Öyle bi döneme girdik. Hakkımızda hayırlısı
Ben de bu mama biterse keseceğim canim umarim gerek kalmaz.Zaten onu versem de uyumuyor vermesem de daha beter olmaz herhalde.Tesekkur ederim canımCanım vallahi çok zor
Ben evdeyken sersem gibi oluyorum işe gittiğimi düşünemiyorum allah kuvvet versin biz de sadece emiyoruz mama yok ek gıda devam ama ona da her zaman çok hevesli degil zorlamıyorum bazı gün azıcık yiyor genelde emiyor.
Geçen ay biz de böyleydik normalde gece uzun uyuyan çocuk yarım saatte bi memeye kalkıyodu
Yatarken mama muhallebi ver açtır deyip durdu kaynanam ne açlığı şimdiye kadar doyan çocuk ne oldu da sütüm azmış 6 ayı geçmiş çocugum normalde gece beslenmesi olmasa bile normal yani.. tamamen duygusal sebeplerden güven duygusuyla uyanıyorlar bence. Bu ara biraz daha iyiyiz. Ama genel olarak Bi hafta bi haftaya uymuyor asla sürekli değişiyor huyları.
Sanırım 8. Ayda grup olarak biz bittik..Kızlar anlattiklarinizin hepsi bizde de var. Tuvalete bile zor gidiyorum bırakmıyor beni odadan çıktgim an öyle bir agliyor ki gercekten cok bunaldim artik. Gece kac kere uyandigimizi sayamiyorum zaten. Bi de simdi yatak reddi basladi ilk yatirdigimda kesinlikle yatagina yatmak istemiyor bizim yataga yatirip yaninda pispis yaparsam uykuya daliyor. Yani hic birakmami istemiyor gercekten yoruldum..
Sen yokken sesi çıkmıyor diyo ben sesleniyim duysun yada görsün başlıyo ağlamaya al beni diye
Sanki babalar işkence ediyor
kucağıma alınca da tişörtü çekiştirip memelere bakıyor aç diye çok komik o halleri
Kızlar sizin bebisler gün de kaç uyku uyuyor ve kac saate bir.. kac dakika?
Benim kızım önceden 3 saate bir uyurdu şimdi 4 saate anca uyuyor ve gündüz 3 uyku oluyordu şimdi 2 ye düştü.. sizde de aynı mı? ? ?
Son zamanlar gündüz 30 dk anca uyuyor yarım yamalak uykular.. gece uykusu da çok kötü saate bir kalkıyor ağlayarak..
Her defasında ödüm kopuyor uyanırken..
Bağırıyor öyle uyandırıyor beni..
Bayılmak üzereyim çok kötüyüm şu son 3 haftadır ALLAH yardımcımız olsun inşallah hepimizin..
Atak haftası olduğu da yazıyor 8. Ay atağı 28 gün sürüyormuş gelde kafayı yeme..
Bizde tamamen böyleyiz ne zaman gecicek bilen var mıKızlar anlattiklarinizin hepsi bizde de var. Tuvalete bile zor gidiyorum bırakmıyor beni odadan çıktgim an öyle bir agliyor ki gercekten cok bunaldim artik. Gece kac kere uyandigimizi sayamiyorum zaten. Bi de simdi yatak reddi basladi ilk yatirdigimda kesinlikle yatagina yatmak istemiyor bizim yataga yatirip yaninda pispis yaparsam uykuya daliyor. Yani hic birakmami istemiyor gercekten yoruldum..
Biz cok uzun zamandir 2 uyku uyuyoruz sabah uyanip 3 saat oturuyo yatiyo 1 1.5 saat sonra yine 3 saat oturuyo 1 1.5 saat uyuyo sonra 4 saat oturup gece uykusuna gecio uyanik kalma suresi en az 10 saat olmazsa gece uykusuna gecmio berbat durumdayiz son zamanlarda gercekten cildirmak uzereym surekli uyaniyor gunduz bazen 45 dk uyuyor hep huysuz disi de yok daha butun gunum onu uyutmak beslemek ve oyalamakla geciyor surekli huysuz cocuk tükendim ya gercekten tükendim daha yeni uyudu bu saatte bazen içimden kapiyi vurup kacip gitmek geliyor en en bunalmis zamanimdayim odadan cikamiyorum bas bas bagariyor yanindaykende surekli agliyor gercekten bircogumz ayni durumdaymisiz tez elden gecsin su donem gercekten ya yoksa cildiricam buyuk cocugumu cok ihmal ettim cok mutsuzum bu durumdan dolayi cocuk surekli 2.planda gerginim surekli esimede çıkışıp duruyorum oturamiyorm butun gun saka gbi gercekten kizim bi enteresan oldu uyuyup uyansada hemen uykusu geliyo.gbi haraketler yapiyo miz miz miz allah yardmcimz olsnKızlar sizin bebisler gün de kaç uyku uyuyor ve kac saate bir.. kac dakika?
Benim kızım önceden 3 saate bir uyurdu şimdi 4 saate anca uyuyor ve gündüz 3 uyku oluyordu şimdi 2 ye düştü.. sizde de aynı mı? ? ?
Son zamanlar gündüz 30 dk anca uyuyor yarım yamalak uykular.. gece uykusu da çok kötü saate bir kalkıyor ağlayarak..
Her defasında ödüm kopuyor uyanırken..
Bağırıyor öyle uyandırıyor beni..
Bayılmak üzereyim çok kötüyüm şu son 3 haftadır ALLAH yardımcımız olsun inşallah hepimizin..
Atak haftası olduğu da yazıyor 8. Ay atağı 28 gün sürüyormuş gelde kafayı yeme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?